Να ρωτήσω κάτι... όταν κάνω ένα απλό back up από το itunes που σώζονται τα δεδομένα μου;
Δεν έχω κάνει ποτέ και λέω να δοκιμάσω..
Καλό δεν είναι να έχει κανείς;
Σώζει τα πάντα;;;;
Δημοσίευση 21/08/2013 - 16:35
Να ρωτήσω κάτι... όταν κάνω ένα απλό back up από το itunes που σώζονται τα δεδομένα μου;
Δεν έχω κάνει ποτέ και λέω να δοκιμάσω..
Καλό δεν είναι να έχει κανείς;
Σώζει τα πάντα;;;;
Δημοσίευση 21/08/2013 - 16:48
Δηλαδή μπορώ να τα δω μετά αυτά κάπως (πχ τις επαφές και τα μηνύματα) στο πισί ή η λογική είναι να κάνω μόνο restore αργότερα;
Και επίσης ποια η διαφορά ανάμεσα στα κουμπιά Restore iPhone και Restore Backup (το δεύτερο προφανώς είναι για επαναφέρω τα στοιχεία από το back up που μόλις έκανα ε
Δημοσίευση 21/08/2013 - 16:51
Καταρχάς με τη τελευταία έκδοση του iBackupBot μπορείς να διαβάσεις κανονικά όλες τις συνομιλίες των μηνυμάτων απο το ίδιο το πρόγραμμα, να δεις τις κλήσεις..
Το 2ο ναι. Είναι για το Backup σου. Το οποίο δεν επαναφέρεις ποτέ εφόσον μιλάμε για JB συσκευή..
Χειροκίνητα όλα..
Δημοσίευση 21/08/2013 - 16:59
Α κατάλαβα, δεν το χα σκεφτεί, οπότε το να κάνω restore σε jb συσκευή είναι στην ουσία σαν να αναβαθμίζω το λογισμικό και περνιούνται όλα από την αρχή... Οπότε πιο το νόημα να κάνω restore σε jb συσκευή;;;
Επίσης το κουμπί Restore Iphone τι κάνει; Το πάει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις;
Το χειροκίνητα όλα πώς το εννοείς;
Δημοσίευση 21/08/2013 - 17:08
Λάθος το έγραψα.. Ήθελα να πω "ποιος ο λόγος να κάνω back up όταν έχω jb"?
Συγνώμη για την ασχετοσύνη αλλά δεν έχω καμία επαφή με το back up και από κάπου πήγα να αρχίσω και χάθηκα
Δημοσίευση 21/08/2013 - 17:21
κανεις σε icloud για να εχεις ανα πασα ωρα τις επαφες κτλ. στο pc μετα απο restore και πριν το jb για να μην τα περνας ξανα ολα σε περιπτωση νεου restore.
Δημοσίευση 21/08/2013 - 17:23
Λάθος το έγραψα.. Ήθελα να πω "ποιος ο λόγος να κάνω back up όταν έχω jb"?
Συγνώμη για την ασχετοσύνη αλλά δεν έχω καμία επαφή με το back up και από κάπου πήγα να αρχίσω και χάθηκα
Γιατί πολύ απλά ανα πάσα στιγμή μπορείς να βρείς κάτι που έχεις διαγράψει κατα λάθος..
Απο μηνύματα μέχρι φωτογραφίες.
Δημοσίευση 21/08/2013 - 20:18
κανεις σε icloud για να εχεις ανα πασα ωρα τις επαφες κτλ. στο pc μετα απο restore και πριν το jb για να μην τα περνας ξανα ολα σε περιπτωση νεου restore.
Δημοσίευση 21/08/2013 - 20:23
Και στο iCloud μέσω iTunes κάνω;
axxxxxxxxxx οχι απο τη συσκευη σου settings......icloud....... δημιουργια αντιγραφων.
Δημοσίευση 21/08/2013 - 20:43
Δημοσίευση 21/08/2013 - 20:51
Παρδον είμαι άσχετος!
ασχετος δεν εισαι και να σουν μικρο το κακο ολοι απ το μηδεν ξεκινησαμε. τεμπελακος εισαι οπως πολλοι που δεν το ψαχνεις ειτε εδω ειτε στο google. δεν πειραζει.......
Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 21/08/2013 - 20:51
Δημοσίευση 21/08/2013 - 23:30
Δημοσίευση 21/08/2013 - 23:36
Το Backup δεν είναι και κάποια ιδιαίτερη επιστήμη.. Sync απλά με iTunes κάνεις.
Τώρα ο λόγος που κάνεις Backup είναι προφανής και σου εξήγησα και πιο πάνω..
Πάντα το βασικό σου Backup στο iTunes. Όχι iCloud. Εκεί υπάρχουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις και δεδομένα.
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες