Απενεργοποίησα το find my iphone και ολοκλήρωσε την διαδικασία αλλά δεν βλέπω sms ακόμη
[Οδηγός] Backup και "καθάρισμα" για πώληση του iDevice μας
Δημοσίευση 06/10/2013 - 18:07
Ad
Δημοσίευση 06/10/2013 - 22:20
εγω σε restore sms παίρνω το εξής σφάλμα:
Error Occured, error code -37
Απενεργοποίησα το find my iphone και ολοκλήρωσε την διαδικασία αλλά δεν βλέπω sms ακόμη
Γενικότερα τέτοια error στην επαναφορά, ωφείλονται στο Find My iPhone.
Τα SMS σου αν είναι απο νεότερο σε παλαιότερο iOS, υπάρχει ασυμβατότητα. Reboot έκανες?
Δημοσίευση 19/10/2013 - 23:36
Αν οχι μπορει να μου πει καποιος τι πρεπει να ελενξω και πως για να δω το κινητο που θα παρω αν ειναι καθαρο ξεκλειδωτο κτλπ ?
Ευχαριστω
Δημοσίευση 19/10/2013 - 23:52
Πέρα απο τη λειτουργικότητα της συσκευής, οθόνη, κουμπιά να δείς και τους αισθητήρες υγρασίας.
Αν μιλάς για 4S, το πιο βασικό πλέον, το WiFi αν λειτουργεί και δεν είναι αχνό.
Για το 5αρι μιλαω που εχει τους αισθητηρες υγρασιας αυτο ?
Επισεις καπου βαζουν το ιμει και τους λεει διαφορα ξερετε ποιο ειναι αυτο το σαιτ ?
Επισεις πως θα ειμαι βεβαιως οτι ο προηγουμενος κατοχος εχει διαγραψει τα παντα κατι εχω ακουσει και με το find my phone πρεπει να προσεξω κατι αλλα τι ?
Δημοσίευση 20/10/2013 - 00:36
Στη υποδοχή της SIM.
Θα του πεις αν είναι σε iOS 7, να απενεργοποιήσει το Find My iPhone πριν στο δώσει.
Σε ευχαριστω πολλυ για τον χρονο σου και κατι τελευταιο επειδη μου το εχει στειλει σημερα και παραλαμβανω δευτερα υπαρχει τροπος να το δω εγω αν αυτος εχει ξεχασει να το απενεργοποιηση ? Και εαν οντως το εχει ξεασει η δεν το γνωριζε πως διορθωνεται ? Υποθετω πως θα η θα πρεπει να μου δωσει τους κωδικους του να το κανω εγω πραγμα που δεν το νομιζω η θα πρεπει να το στειλω παλι? Γινεται καπως αλλιως ?
Δημοσίευση 25/10/2013 - 15:10
Χαίρετε σε όλους.
Σε iPad 3 iOs 7.0.2. Έκανα backup, αναβάθμιση σε iOs 7.0.3 και κατόπιν Setup as new. Χρειαζόμουν όμως τα μνμτα και ακολούθησα τον οδηγό που παρατίθεται για την ανάκτηση των μνμτων από το τελευταίο backup.
Δυστυχώς δεν μου εμφανίζει τα μνμτα. Υπάρχει ασυμβατότητα με iOs 7.0.3 ή κάνω εγώ κάτι λάθος;
Ευχαριστώ πολύ.
Δημοσίευση 25/10/2013 - 15:28
Είχα κάνει από jb 5.1.1 σε 7.0.2 και επαναφορά από backup.
Μου είχες προτείνει (σε θέμα που είχα ανοίξει) ότι κακώς έκανα επαναφορά από jb backup. Επίσης είχα παρατηρήσει διάφορα κολλήματα καθώς και μικροπροβλήματα που οφείλονταν στο παλιό backup. Επομένως αποφάσισα να κάνω setup as new device και να επαναφέρω τα μνμτα από το παλιό backup με τον τρόπο που παραθέτεις.
Δημοσίευση 25/10/2013 - 15:46
Ναι κάνει Restore και κατόπιν Reboot αυτόματα.
Έχει κάποια σημασία ότι υπάρχουν 2 μνμτα ήδη;
Δημοσίευση 25/10/2013 - 16:02
Τα νέα μνμτα που έχουν έρθει, θα εμφανίζονται μαζί με αυτά που θα επαναφέρω από το backup;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες