Καλημέρα
Πολλοί θέλουν να επαναφέρουν τις φωτογραφίες που κράτησαν ξανά στο Camera Roll της συσκευής. Τη λύση εδώ θα δώσει το iTools. Αφού συνδέσουμε τη συσκευή μας στο PC, ανοίγουμε το iTools και πάμε στο Toolbox και απο εκεί στο File Explorer. Εδώ θα πρέπει να βρούμε και να διαγράψουμε το Photos.sqlite που θα βρούμε στον φάκελο PhotoData.
Αφού κάνουμε το παραπάνω μεταφερόμαστε στη διαδρομή FileSystem/DCIM/100APPLE, όπου και κάνουμε Drag & Drop τις φωτογραφίες που θέλουμε. Απαραίτητα στη συνέχεια Reboot στη συσκευή για να φορτώσει αυτές που περάσαμε. Ο χρόνος της επαναφοράς διαφέρει με το σύνολο των φωτογραφιών οπότε μην αγχωθείτε σε περίπτωση που διαρκεί πολύ ώρα η διαδικασία. Σημαντική σημείωση.. Πρίν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε πως δεν έχετε τίποτα στο Camera Roll και είναι κενό. Η παραπάνω διαδικασία αφορά και τα βίντεο.
Εχω λοιπόν την 9.3.2 χωρίς JB και φωτογραφίες από στο cameraroll / ροή από 1/1/2016. Εχω όμως και 3 καταλόγους χρονολογικά 2013-2014-2015 με φωτογραφίες από παλιό iphone και θέλω να τα εισάγω στο νέο.
Μπορώ να τα βάλω στο cameraroll του νέου? όπως λέει πάνω πρέπει:
1. να αντιγράψω όλα να νέα (του 2016) στο υπολογιστή και να τα σβήσω από το iphone?
2. να σβήσω το Photos.sqlite
3. να βάλω όλα πίσω 2013-2014-2015+2016! στο iphone, αλλά που? στο FileSystem/DCIM/100APPLE ΔΕΝ χωράνε είναι στο σύνολο 6 GB.
4. να πάω μέσω icloud?
Αλλη επιλογή? θα ήθελα όταν τα βάλω να τα πέρνει και backup στο icloud....