Βοήθεια!
Υπάρχει τρόπος να κάνω extract μόνο τις επαφές απο encrypted backup?
Γνωριζω τον κωδικο αλλά το iBackupBot δεν με αφήνει.
Δημοσίευση 06/06/2017 - 01:49
Βοήθεια!
Υπάρχει τρόπος να κάνω extract μόνο τις επαφές απο encrypted backup?
Γνωριζω τον κωδικο αλλά το iBackupBot δεν με αφήνει.
Δημοσίευση 01/11/2017 - 15:33
Καλησπέρα
συγνώμη για κατι που ισως ειναι πολύ "απλο"...
Ετοιμαζομαι να δωσω το 6αρι μου.. (mama)
Κράτησα back-up στο icloud (επαφες-εφαρμογες κλπ).
Οταν θα συναντηθω με τον φιλο για να το δώσω.. (εφοσον το ελεγξει) για να το "καθαρισω" και να το κάνω "set up as new" τι κάνω? (ρυθμισεις->γενικα->επαναφορα->ολες οι ρυθμισεις ?)
ειναι απαραίτητη η συνδεση wifi? χρειαζεται να βαλουμε την "νεα" sim καρτα?
Και μετά βεβαια θα αφαιρεσω την συσκευη από το "προφιλ" μου..
Ευχαριστω
Δημοσίευση 01/11/2017 - 16:00
μολις εκανα Backup iTunes στο σπιτι και ετοιμαζομαι να το δωσω
restore θα κανω επιτοπου... το Find my iPhone το εχω ηδη κλεισει και θα αφαιρεσω την συσκευη μόλις το δωσω..
το Restore το κάνω από την διαδρομη που εγραψα?
ευχαριστω
Δημοσίευση 28/11/2017 - 03:17
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση.
Εχω κρατησει το αρχειο sms.db που ειχα πριν απο το restore αλλα δε μπορω να το βαλω στη νεα συσκευη με 11.0.3
Κατεβασα το backupbot αλλα δε με αφηνει να κανω import γιατι δε βρισκει backup....
Υπαρχει λυση ή τον ήπια;
Δημοσίευση 18/12/2017 - 15:51
Καλησπέρα...
Κατέβασα το ibackupbot αλλά όταν ξεκινάει μου βγάζει αυτό το μήνυμα που δεν καταλαβαίνω τι είναι και πως το προσπερνάω...
iBackupBot.png 4,94KB 25 λήψεις
Edit :
Και μετά από λίγο... λαμβάνω αυτό το ωραίο...
iBackupBot 02.png 6,44KB 24 λήψεις
Μάλλον δεν παίζει καλά με τα windows 10 ή κάτι έγινε με το backup οπότε κλάφτα Χαράλαμπε...
Τελευταία επεξεργασία από: DoSMaN, 18/12/2017 - 15:56
Δημοσίευση 18/12/2017 - 16:17
Καλησπέρα...
Κατέβασα το ibackupbot αλλά όταν ξεκινάει μου βγάζει αυτό το μήνυμα που δεν καταλαβαίνω τι είναι και πως το προσπερνάω...
Edit :
Και μετά από λίγο... λαμβάνω αυτό το ωραίο...
Μάλλον δεν παίζει καλά με τα windows 10 ή κάτι έγινε με το backup οπότε κλάφτα Χαράλαμπε...
Δεν πρόλαβα το edit για λίγο... :/
Λοιπόν.. το παραπάνω άκυρο γιατί τελικά το είχα μεταφέρει το backup σε άλλο δίσκο (just to be safe) οπότε το πρόβλημα το παραπάνω λύθηκε "εν μέρη" γιατί τώρα έχω πρόβλημα όσον αφορά την έξυπνη ιδέα μου να το κάνω encrypted...
Το πρόγραμμα δεν το υποστηρίζει από iOS 10 και μετά οπότε μάλλον είμαι αναγκασμένος να το περάσω στο iPhone με restore απ' ότι καλαβαίνω, για να κάνω δουλειά...
Δημοσίευση 18/12/2017 - 21:10
Γενικότερα αυτού του είδους τα προγράμματα δεν έχουν πρόσβαση σε Encrypted Backup.
Μπορείς λοιπόν πολύ απλά να το απεν/ποιήσεις απο iTunes, και τσεκάρεις ξανά.
Κάτσε.. απλά η απενεργοποίηση του διακόπτη θα διορθώσει το πρόγραμμα ή θα πρέπει να το περάσω στο iphone και μετά να ξανακρατήσω backup χωρίς encryption;
Αν ισχύει το πρώτο, δε με νοιάζει τόσο... αν ισχύει το 2ο τότε το πρόγραμμα μου είναι άχρηστο για τώρα...
Δημοσίευση 17/02/2018 - 19:41
για να εξαγω τις φωτογραφιες απο μπακ απ παω στο ibackupbot-backups-multimedia files-camera roll ??
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες