για την ακρίβεια όλα τα άλλα τα βρήκα, με τα μυνήματα μόνο δεν βγάζω άκρη δηλ δ μποεω ν βρω αυτα που λέει π οδηγός ή δ λειτουργει..όταν λες καθαρό; Απλά δεν βρίσκω τις διαδρομές και μερικές απ τις εφαρμογές δεν λειτουργουν.. Εγώ το χα κάνει κάποτε κ δεν φάνηκε να χα θέμα...
[Οδηγός] Backup και "καθάρισμα" για πώληση του iDevice μας
Δημοσίευση 17/09/2014 - 01:33
Ad
Δημοσίευση 17/09/2014 - 01:52
έχω μπλοκάρει τόσο.. Αν μπορείς να βοηθήσεις κάπως.. Ευχαριστω!όταν λες καθαρό; Απλά δεν βρίσκω τις διαδρομές και μερικές απ τις εφαρμογές δεν λειτουργουν.. Εγώ το χα κάνει κάποτε κ δεν φάνηκε να χα θέμα...
Δημοσίευση 17/09/2014 - 03:01
η εφαρνογή λέγεται user infirmation manager?Έχει JB? Αν όχι είναι καθαρό και επαναφέρει το Backup.
Αν πάλι με JB η συσκευή, στο Messages απο User Information Manager πατάς Restore με συνδεδεμένη τη συσκευή.
Δημοσίευση 17/09/2014 - 09:28
εννοείς στην εφαρμογή μνμ;Έχει JB? Αν όχι είναι καθαρό και επαναφέρει το Backup.
Αν πάλι με JB η συσκευή, στο Messages απο User Information Manager πατάς Restore με συνδεδεμένη τη συσκευή.
Δημοσίευση 17/09/2014 - 09:56
ξερει κανεισ γιατι στο my support profile δεν εχει ολες τις συσκευες που εχω τωρα και μου εχει κρατησει μονο τισ παλιες
πρεπει να κανω κατι?
Δημοσίευση 17/09/2014 - 11:13
ξερει κανεισ γιατι στο my support profile δεν εχει ολες τις συσκευες που εχω τωρα και μου εχει κρατησει μονο τισ παλιες
πρεπει να κανω κατι?
Σε κάποιες περιπτώσεις δε προστίθεται αυτόματα εκεί.
Συνεπώς αν ετοιμάζεσαι για πώληση και δε το βλέπεις εκεί, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι επιπλέον.
Δημοσίευση 17/09/2014 - 11:20
Σε κάποιες περιπτώσεις δε προστίθεται αυτόματα εκεί.
Συνεπώς αν ετοιμάζεσαι για πώληση και δε το βλέπεις εκεί, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι επιπλέον.
ευχαριστω Νικο
τις παλιες να τις διαγραψω?
Δημοσίευση 17/09/2014 - 11:42
τρεις ερωτησούλες τελευταίες... Μια πρέπει να μαι πάλι jb για επαναφορά; Και τι παθαίνει το τηλ αν επαναφέρω backup από itunes όταν πριν ημουν jb και μετά όχι;; Σε τηλέφωνα adroid μπορείς με αναλογες εφαρμογές να κάνεος backup μνμ και να τα επαναφέρεις έπειτα.. Εδώ δεν έχουμε κάτι αντίστοιχο ε;ευχαριστώ, δεν ξέρω γιατι αλλα κολάω σε καποια σημεία..
Δημοσίευση 17/09/2014 - 12:16
έφαγα σκάλωμα και γω χοντρά σε ένα θέμα. Τώρα π το σκεφτομαι ναι κ με συγχωρείς για αυτό το αν γίνετε σε μη jb μετά το λες καθαρά στον οδηγό, τώρα το πρόσεξα.Φαντάσου να μην υπήρχε και ο οδηγός στο 1ο Post.
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:43
ΕΙμαι σε jb συσκευη θελω να το κανω restore στην ιδια εκδοση την 7,0,4 και να μην κανει αναβαθμιση στην 8.πβς γινεται αυτο?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες