Έχω ένα iphone4 (4.1 (8Β117)) που του είχα κάνει JB και θέλω να μεταφέρω σε ένα iphone6 (8.3 (12F70)) χωρίς JB τα μηνύματα. Βασικά θέλω μόνον ενός ατόμου τα μηνύματα, της συζύγου μου, αλλά έτσι κι αλλιώς έχω διαγράψει όλα τα άλλα. Έχω δύο ερωτήσεις.
Πρώτον, εάν κατάλαβα καλά, με το IBackupBot κάνω Export το αρχείο από το τελευταίο Backup επιλέγοντας τη 1η επιλογή "Export as original database file". Το έκανα αυτό και μου έδωσε ένα μόνον αρχείο με τίτλο “sms”. Τώρα θα πρέπει να κάνω Import στο καινούργιο τηλέφωνο με την επιλογή Restore, το sms.db. Η ερώτηση είναι, προφανώς εάν έχω άλλα μηνύματα στο καινούργιο τηλέφωνο τότε αυτά θα αντικατασταθούν από αυτά του παλιού;
Η Δεύτερη ερώτηση τώρα. Έχω και στο καινούργιο μου τηλέφωνο κάποια μηνύματα της συζύγου μου. Μπορώ να τα κάνω edit, με κάποιο πρόγραμμα ίσως, έτσι ώστε να ενόσω τα δυο μηνύματα από το παλιό και καινούργιο τηλέφωνο και να δημιουργήσω ένα καινούργιο αρχείο sms με όλο το νήμα της ανταλλαγής των μηνυμάτων που είχαμε; Κατόπιν με την διαδικασία την παραπάνω να το εισάγω στο νέο τηλέφωνο;
Τέλος, δεδομένου ότι το 4άρι ήταν με jb και το 6άρι χωρίς jb μπορεί να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα κατά την μεταφορά;
Τελευταία επεξεργασία από: owyea, 05/05/2015 - 11:22