Δεν είναι πρόβλημα το παραπάνω όσον αφορά το MacBook. Μην αγχώνεσαι.
Γενικότερα να ξέρεις πωςοι νέες συσκευές καλώς ή κακώς δε προστίθενται αυτόματα στις συσκευές σου.
Αυτό για το ATV.
Δημοσίευση 20/12/2015 - 03:08
Δημοσίευση 20/12/2015 - 11:40
Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους είχα το iphone 6 jailbreak και είπα να το παρατήσω να πάω στο τελευταίο λογισμικό και επειδή τα είχα ξεχάσει το πως γίνονται τα πράγματα έκανα επαναφορά από το κινητό και μου κόλλησε το μήλο όταν πήγα να κάνω επαναφορά από iTunes μου λέει η συσκευή έχει pin και τέτοια διαβάζω εδώ http://www.iphonehel...um/topic/402-3-τρόποι-για-να-βάλετε-το-iphone-σε-dfu-mode/ και κάνω την δεύτερη επιλογή το κινητό είναι μαύρο το iTunes κάνει λέει εξαγωγή λογισμικού και από κάτω λέει λειτουργεί ανάκτησης λογισμικού το έκανα και πριν αλλά κόλλησε σαν να μην γίνεται τίποτα μετά από αυτά παρακαλώ βοήθεια ευχαριστω
κατέβασε την ipsw για την 9.2 στον υπολογιστή σου και μετά βάλε την συσκευή σε dfu mode.συνδεσε την συσκευή σου με itunes και πέρασε την με shift+restore και θα είσαι ΟΚ.
Δημοσίευση 23/12/2015 - 21:53
Δεν είναι πρόβλημα το παραπάνω όσον αφορά το MacBook. Μην αγχώνεσαι.
Γενικότερα να ξέρεις πωςοι νέες συσκευές καλώς ή κακώς δε προστίθενται αυτόματα στις συσκευές σου.
Αυτό για το ATV.
Δημοσίευση 29/03/2016 - 11:08
Αυτό δέχεται csv αρχεία. Το export όμως που κάνει το health.app δεν είναι csv.
Με τα μηνύματα τα κατάφερα να κάνω restore αφού πρώτα τα πέρασα σε νέο backup. Μου έμειναν τώρα τα δεδομένα της υγείας. Προσπάθησα να τα περάσω στο νέο backup αλλά δεν γίνεται, υπάρχει καμία άλλη εφαρμογή εκτός το ibackup bot ή κάποιος τρόπος που να μπορούμε να τα περάσουμε; Έτσι όπως μου φαίνεται πλέον αν είσαι jailbreak πρέπει να ξεχάσεις τα δεδομένα της υγείας για restore σε setup as new.
Πράγματι η εξαγωγή των Health data από το Health.app συμπυκνώνονται σε ένα αρχείο *.xml το οποίο τυπικά σου είναι άχρηστο, αφού είναι αδύνατο να το διαχειριστείς αλλά και να το επαναφέρεις μέσω της εφαρμογής που σου προτάθηκε.
Πρέπει να εξαγάγεις τα δεδομένα σε *.csv μορφή, κάτι το οποίο μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις με αυτή την εφαρμογή και μάλιστα επιλεκτικά για τα Health data.
Μ΄αυτό τον τρόπο το/τα εξαχθέντα *.csv αρχεία μπορούν να εισαχθούν πλέον στο Health_importer.app και κατ΄επέκταση να επαναφερθούν στην συσκευή σου σε όποια κατάσταση και αν είναι (Restored, Jb,old).
Παρόλο που ο παραπάνω τρόπος είναι αποτελεσματικός, πλέον υπάρχουν λύσεις όπου μπορούμε να εξαγάγουμε επιλεκτικά και μόνο Health & Activity Data από ένα iTunes Encrypted Backup, και να τα επαναφέρουμε στην συσκευή μας, συμπεριλαμβάνοντας ακόμα και τα δεδομένα που προέρχονται από ένα Apple Watch.
Δημοσίευση 29/03/2016 - 14:13
Για πες μας αν μπορείς πως θα εξάγουμε από το encrypted back up και τα δεδομένα του Apple Watch για να τα ξανά βάλουμε;Πράγματι η εξαγωγή των Health data από το Health.app συμπυκνώνονται σε ένα αρχείο *.xml το οποίο τυπικά σου είναι άχρηστο, αφού είναι αδύνατο να το διαχειριστείς αλλά και να το επαναφέρεις μέσω της εφαρμογής που σου προτάθηκε.
Πρέπει να εξαγάγεις τα δεδομένα σε *.csv μορφή, κάτι το οποίο μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις με αυτή την εφαρμογή και μάλιστα επιλεκτικά για τα Health data.
Μ΄αυτό τον τρόπο το/τα εξαχθέντα *.csv αρχεία μπορούν να εισαχθούν πλέον στο Health_importer.app και κατ΄επέκταση να επαναφερθούν στην συσκευή σου σε όποια κατάσταση και αν είναι (Restored, Jb,old).
Παρόλο που ο παραπάνω τρόπος είναι αποτελεσματικός, πλέον υπάρχουν λύσεις όπου μπορούμε να εξαγάγουμε επιλεκτικά και μόνο Health & Activity Data από ένα iTunes Encrypted Backup, και να τα επαναφέρουμε στην συσκευή μας, συμπεριλαμβάνοντας ακόμα και τα δεδομένα που προέρχονται από ένα Apple Watch.
Δημοσίευση 29/03/2016 - 14:27
Για πες μας αν μπορείς πως θα εξάγουμε από το encrypted back up και τα δεδομένα του Apple Watch για να τα ξανά βάλουμε;
Το Apple Watch ουσιαστικά δεν αποθηκεύει τα Activity Data αλλά τα μεταφέρει στο τηλ και αποθηκεύονται εκεί. Με την σειρά τους αποθηκεύονται στο Encrypted Backup μαζί με τα Health Data. Την στιγμή που κάνεις unpair το τηλ από το watch και για όσο βλέπεις το Activity Indicator να γυρνάει στην οθόνη σου, αποθηκεύονται και τα πιο πρόσφατα Activity Data.
Η διαδικασία επανάκτησης μέσω iTunes, αφορά την περίπτωση που θα ήθελες ένα καθαρό Restore (δηλ να μην επαναφέρεις Backup), αλλά ταυτόχρονα να μην χάσεις, αλλά να επαναφέρεις μόνο τα Health & Activity data. Το τηλ θα παραμείνει καθαρό να το κάνεις Jb ή να το στήσεις από την αρχή.
Μ'αυτό τον τρόπο σε βάθος χρόνου και ανεξάρτητα πόσα clean restores θα κάνεις στο μέλλον, θα έχεις πάντα τα δεδομένα των δραστηριοτήτων σου αναδρομικά από τότε που δημιουργήθηκαν.
Δημοσίευση 29/03/2016 - 15:12
Αν εγώ είμαι σε jb και θέλω να κρατήσω backup τα Health & Activity data και μετά να τα επαναφέρω σε καθαρό restore τι πρέπει να κάνω;Το Apple Watch ουσιαστικά δεν αποθηκεύει τα Activity Data αλλά τα μεταφέρει στο τηλ και αποθηκεύονται εκεί. Με την σειρά τους αποθηκεύονται στο Encrypted Backup μαζί με τα Health Data. Την στιγμή που κάνεις unpair το τηλ από το watch και για όσο βλέπεις το Activity Indicator να γυρνάει στην οθόνη σου, αποθηκεύονται και τα πιο πρόσφατα Activity Data.
Η διαδικασία επανάκτησης μέσω iTunes, αφορά την περίπτωση που θα ήθελες ένα καθαρό Restore (δηλ να μην επαναφέρεις Backup), αλλά ταυτόχρονα να μην χάσεις, αλλά να επαναφέρεις μόνο τα Health & Activity data. Το τηλ θα παραμείνει καθαρό να το κάνεις Jb ή να το στήσεις από την αρχή.
Μ'αυτό τον τρόπο σε βάθος χρόνου και ανεξάρτητα πόσα clean restores θα κάνεις στο μέλλον, θα έχεις πάντα τα δεδομένα των δραστηριοτήτων σου αναδρομικά από τότε που δημιουργήθηκαν.
Δημοσίευση 29/03/2016 - 15:45
Επειδή με πετυχαίνεις εκτός, θα γράψουμε αύριο ένα αναλυτικό οδηγό, που να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις.Αν εγώ είμαι σε jb και θέλω να κρατήσω backup τα Health & Activity data και μετά να τα επαναφέρω σε καθαρό restore τι πρέπει να κάνω;
Δημοσίευση 25/04/2016 - 10:54
Θελω να κρατησω full backup για να κανω semi restore να φρεσκαρω καπως τη συσκευη. Υπαρχει καποιο 1-click solution για backup/restore ηπρεπει για καθε appstore και cydia εφαρμογη να τραβηξω ξεχωριστα τα δεδομενα? Επειδη ετσι θα χρειαζομαι μια βδομαδα για καθε φορα που θελω να καθαρισω τη συσκευη
Δημοσίευση 25/04/2016 - 12:09
Πως κρατας backup ολης της συσκευης εφαρμογες-δεδομενων?
Δημοσίευση 26/04/2016 - 11:11
Αμα παρεις full backup με itunes Και κανεις πληρες restore, τοτε μαζι με ολα τα προγραμματα, αρχεια και ρυθμισεις δε θα επαναφερεις και ολο το clutter που εκανε τη παρουσα κατσταση ασταθη και δυσλειτουργικη
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες