Καλησπέρα, να κάνω μία ερώτηση γιατί μπερδεύομαι λίγο με αυτά.
Πουλάω το παλίο μου 6 Plus σε έναν φίλο και πήρα το 6s Plus.
Έχω κάνει back up κλπ, αν και πλην των επαφών και των mail δε με ενδιαφέρει κάτι άλλο καθώς τις φωτός μου τις έχω περάσει στο πισί.
1. Για να το δώσω στο φίλο μου άδειο κάνω το Restore έτσι και μετά του δίνω να περάσει αυτός τη sim του και να βάλει apple id κλπ σωστά;
2. Στο καινούριο που μόλις άνοιξα και πέρασα τη sim μου, έκανα και συγχρονισμό με το icloud και πήρα και ένα back up προ 10 ημερών και μου έχει περάσει ένα κάρο πράγματα όπως κάτι άσχετες φωτογραφίες που τις είχα σβήσει, κάτι εφαρμογές που επίσης τις είχα σβήσει, κάποιους ήχους κλήσης που πλέον δεν τους θέλω και γενικά έχω μπερδευτεί. Αυτό που ρωτάω είναι το εξής: Μπορώ να ξανακάνω κάτι έτσι ώστε να ανοίξω το κινητό πάλι από την αρχή (restore λογικά) και να είναι τελείως τελείως άδειο και να μπω μετά από τις ρυθμίσεις μου και να συγχρονίσω μόνο επαφές και mail; Μόνο αυτά με ενδιαφέρουν. Τις εφαρμογές θέλω να τις περάσω χειροκίνητα για να περάσω μόνο αυτές που θέλω. Γίνεται αυτό; Πρέπει να κάνω restore και μετά να μην πάρω back up όπως πήρα τώρα; Αυτό ήταν το λάθος μου;
Ευχαριστώ πολύ