Τίποτα. Δεν δουλεύει τίποτα.
Έχω δοκιμάσει στο mac, σε windows laptop αλλα και σε windows vm πανω στο mac.
Τα ιδια και τα ιδια errors συνεχεια.
Την τύχη μου μεσα. Δεν μπορω να περασω ουτε τις επαφες. Ελεος
Δημοσίευση 18/01/2017 - 14:58
Δημοσίευση 18/01/2017 - 15:02
Δημοσίευση 18/01/2017 - 15:12
Καταρχας σε ευχαριστώ που προσπαθείς να βοηθήσεις.
Το κινητό καποια στιγμη εμφανισε τις επαφες, αλλα στα recents δεν αποθηκευε τιποτα... εκανα δηλαδη μια κληση και δεν την εδειχνε στα recent...
Τα μηνυματα δεν τα περνουσε, ουτε τα notes. Μου περασε το calendar και τα reminders.
Τώρα έκανα μόλις restore ξανα στην 10.2 και πατησα να επαναφερει το backup απο την jb συσκευη. Βεβαια αυτο θα περιλαμβανει και όλα τα υπολοιπα.... Αλλα δεν πειραζει αφου θα ξανα κανω restore μετα.
Με αυτο τον τροπο που προτεινεις θα καταφερω να εχω τις επαφες, τα notes και το calendar (ισως και τα reminders - δεν θυμαμαι αν εχει διακοπτη).
Για τα μηνυματα ομως θα εχω το ιδιο προβλημα. Με αυτα τα διαφορετικα errors στο ibackupbot....
Και δεν καταλαβαινω ειλικρινα τι φταιει για αυτα τα errors (οπως ειπα δοκιμασα σε διαφορετικα μηχανηματα, mac και windows και vm, διαφορετικα καλώδια κλπ).
Δημοσίευση 18/01/2017 - 15:13
Δε χρειάζεται να κάνεις VM, ούτε να δοκιμάσεις αλλού.
Το πιο πιθανό είναι το Backup να είναι κατεστραμμένο.
Στο Export των επαφών τι σου βγάζει? Πάλι error? Μη κάνεις Restore απο εκεί.
Δημοσίευση 18/01/2017 - 15:19
Για το export των επαφων, παταω στο export database file και κραταω και τα δυο...
Το ιδιο και για τα sms, το ιδιο για ολα. Κραταω τα database files, και μετα παω και τα κανω overwrite στο backup που θελω να επναφερω ΑΚΡΙΒΩΣ στην ιδια τοποθεσια που βρισκοντουσαν στο χθεσινο backup απο το οποιο τα πηρα.
Επειτα παταω στο "iPhone Backup" πανω-πανω (αυτο στο οποιο εκανα τις αλλαγες) και παταω Restore to device. Ολα τικαρισμενα, Full Restore. Παει να ξεκινησει και βγαζει ολα αυτα τα διαφορετικα errors καθε φορα.
Δημοσίευση 18/01/2017 - 16:54
Εγινε με τα contacts, calendar, reminders.
Τα notes δεν μου τα δειχνει ουτε στο icloud.com, ουτε μου τα περασε στο κινητο.
Τωρα οσον αφορα στα SMS, προσπαθωντας να ακολουθησω τα βηματα του οδηγου ενα-ενα μου βγαζει το παρακατω μηνυμα...
Δημοσίευση 18/01/2017 - 16:58
Αν ειναι ποτε δυνατον δηλαδη ελεος πια
Δημοσίευση 18/01/2017 - 17:33
Τωρα οσον αφορα στα SMS, προσπαθωντας να ακολουθησω τα βηματα του οδηγου ενα-ενα μου βγαζει το παρακατω μηνυμα...
Θα πας στην διαδρομή MediaDomain/Library/SMS/Attachments, και θα πατήσεις import Folder(s), έτσι ώστε να αντικαταστήσεις τον φάκελο Attachments και όχι τον SMS
Δημοσίευση 18/01/2017 - 17:53
Αυτό ακριβώς κάνω!
Είσαι σίγουρος ότι λειτουργεί με ιος 10.2?
Δημοσίευση 18/01/2017 - 17:57
Όχι. Η 1η φωτό όμως που επισύναψες δείχνει την διαδρομή MediaDomain/Library/SMS. Σου δίνει το ίδιο Error μήνυμα και στην MediaDomain/Library/SMS/Attachments;
Δημοσίευση 18/01/2017 - 18:21
Εβγαλα ενα βιντεο τα βηματα που ακολουθω ολα.
Σε iphone 4 που δοκιμασα εκανα ακριβως τα ιδια και εβαλα τα δεδομενα μου (database αρχεια κλπ) στις ακριβως ιδιες θεσεις και δουλεψε μια χαρα...
Στο συγκεκριμενο βιντεο θα δεις οτι ηδη υπαρχουν τα αρχεια στις θεσεις που παω και κανω replace (ειναι επειδη εχω δοκιμασει 500 φορες), τα αρχεια που κανω import ειναι τα αρχεια που εχω παρει απο το καθαρο backup ΜΕΤΑ την διαδικασια icloud (για τις επαφες, τις σημειωσεις , και τις ειδοποιησεις).
Τιποτα τελικα δεν μεταφερεται, μολις πατησω restore μου βγαζει ερρορ.
Ποσες ωρες τωρα προσπαθω να κανω αυτη τη μαλ@κια να δουλεψει.
Ειναι πολυ απλο. Θελω να μεταφερω χειροκινητα επαφες, σημειωσεις, υπενθυμίσεις, μηνυματα στο καταραμενο ios 10.2. Οπως εκανα παλαιοτερα με τον οδηγο σου, και οπως εκανα και σημερα με αλλη συσκευη!
EDIT: https://1drv.ms/v/s!...T7MiL128BTh7r9z
Τελευταία επεξεργασία από: Akis2468, 18/01/2017 - 18:26
Δημοσίευση 18/01/2017 - 18:38
Δοκίμασε να κάνεις το "ανακατασκευασμένο" αντίγραφο ασφαλείας, Restore From Backup από iTunes.
Δημοσίευση 18/01/2017 - 20:13
Δες εδώ επιπλέον για τα SMS.
Εβγαλα ενα βιντεο τα βηματα που ακολουθω ολα.
Σε iphone 4 που δοκιμασα εκανα ακριβως τα ιδια και εβαλα τα δεδομενα μου (database αρχεια κλπ) στις ακριβως ιδιες θεσεις και δουλεψε μια χαρα...
Στο συγκεκριμενο βιντεο θα δεις οτι ηδη υπαρχουν τα αρχεια στις θεσεις που παω και κανω replace (ειναι επειδη εχω δοκιμασει 500 φορες), τα αρχεια που κανω import ειναι τα αρχεια που εχω παρει απο το καθαρο backup ΜΕΤΑ την διαδικασια icloud (για τις επαφες, τις σημειωσεις , και τις ειδοποιησεις).
Τιποτα τελικα δεν μεταφερεται, μολις πατησω restore μου βγαζει ερρορ.
Ποσες ωρες τωρα προσπαθω να κανω αυτη τη μαλ@κια να δουλεψει.
Ειναι πολυ απλο. Θελω να μεταφερω χειροκινητα επαφες, σημειωσεις, υπενθυμίσεις, μηνυματα στο καταραμενο ios 10.2. Οπως εκανα παλαιοτερα με τον οδηγο σου, και οπως εκανα και σημερα με αλλη συσκευη!
Για τις επαφές σου είπα και πιο πίσω τι να κάνεις.
Γενικά το iBackupBot έχει μικροπροβλήματα με iOS 10. Eναλλακτικά τσεκάρει το iPhone Backup Extractor.
Δημοσίευση 18/01/2017 - 20:19
Δοκίμασε να κάνεις το "ανακατασκευασμένο" αντίγραφο ασφαλείας, Restore From Backup από iTunes.
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες