Και θα μείνεις με το Jb backup restored ή θα συγχρονίσεις με iCloud και φτου από την αρχή;
Edit: Τώρα κατάλαβα τι έκανες. Τέλος καλό όλα καλά. Τουλάχιστον μέσα από αυτή την "περιπέτεια" έφτιαξες ένα υποδειγματικό θα έλεγα video tutorial για τον παρόντα οδηγό.
Μην σπάσεις το link διότι μπορεί να βοηθήσει πολλούς στο μέλλον
Προσεξε, αυτη τη στιγμη ουσιαστικα όντως κουβαλαω το backup με τα jb σκουπιδια του...
Για να στο εξηγησω με ημερομηνιες που ειναι πιο κατανοητο: Εκανα backup της παλιας μου συσκευης (5s - iOS 8.4 jb) προσφατα, ας πουμε λοιπον 1/1/2017.
Τα contacts, reminders, messages, notes κλπ απο το backup της 1/1/2017 ΔΕΝ μου τα περνουσε το ibackupbot στην νεα συσκευη μου (6s - iOS 10.2). Προσπαθειες ξανα και ξανα αλλα χωρις αποτελεσμα.
Βρηκα λοιπον ενα παλαιτερο backup του ιδιου iphone 5s σε iOS 8.4 jb, αλλά από 1/9/2016.
Έβαλα λοιπον το 6s σε DFU, shift-restore και εβαλα το ipsw της 10.2.
Μόλις ολοκληρώθηκε, εκανα restore from backup και εβαλα το backup της 1/9/2016 - μαζί με όλα τα σκουπίδια που περιέχει από το jb και τα διαφορα tweaks που εβαζα κι εβγαζα...
Επέστρεψα λοιπον στο ibackupbot και μετεφερα χειροκινητα τα *νεώτερα* contacts, messages, notes, reminders και calendar της 1/1/2017 και ολοκληρώθηκε χωρίς πρόβλημα.
Αποτέλεσμα λοιπον, αυτη τη στιγμη εχω ολα μου τα αρχεια, ολα μου τα δεδομενα κλπ, αλλα μαζι κουβαλαω και ολα τα σκουπιδια.
Προφανως καποιο προβλημα πρεπει να ειχε προκυψει με το backup της 1/1/2017 που πηρα και γιαυτο ειχα το προβλημα.
Οταν επανεφερα το παλαιοτερο του Σεπτεμβριου εγινε μια χαρα, μιας που αποτι φαινεται τα προβληματικα (corrupted) αρχεια του προσφατου backup ΔΕΝ πρεπει να αφορουσαν τα contacts.db, sms.db κλπ...
Σε καθε περιπτωση ΠΡΕΠΕΙ αποτι καταλαβαινω να βρω χρονο ΑΜΕΣΑ (ειδικα τωρα που βγηκε η 10.2.1) και να ξανα κανω clean restore στην 10.2 και να περασω τα contacts, messages, notes κλπ εκ νεου, αφου προηγουμενως παρω ενα νεο backup σημερινό για να αποφυγω την περιπτωση corrupted παλι...
Είναι λίγο μπέρδεμα το θέμα γενικα...
Οπως και να εχει ευχαριστώ και παλι.
Το βιντεο θα το αφησω, εαν χρειαστω τον χωρο πριν το σβησω θα σε ειδοποιησω μηπως το κατεβασεις και το ανεβασεις καπου αλλου για να το καρφιτσωσεις με το thread...