το ιδιο ισχυει και για τις επαφες?
[Οδηγός] Backup και "καθάρισμα" για πώληση του iDevice μας
Δημοσίευση 18/02/2018 - 14:35
Ad
Δημοσίευση 19/09/2018 - 18:52
Δημοσίευση 20/09/2018 - 06:52
Καλησπέρα και εδώ! Είπα να μεταφέρω την ερώτηση μου για να μην είμαι σε άσχετο θέμα. Έχω κρυπτογραφημένο αντίγραφο στο iTunes κάνω restore- update και επαναφορά το αντίγραφο στο iOS 12 σε iPhone 7. Όλα καλά πολύ ωραία εκτός από το Viber που μπαίνω μου ζητάει τον αριθμό συνδέεται και δεν μου έχει τα μηνύματα καθόλου. Το iCloud για το Viber δε το είχα ενεργό ούτε είχα κάνει αντίγραφο από την εφαρμογή μέσα. Τόσο καιρό ακόμη και με αλλαγη σύσκευης πέρυσι πάντα μου τα μετέφερε από το αντίγραφο του iTunes τα μηνύματα όλα μια χαρά. Έκανα ξανά downgrade σε iOS 11 επανέφερα το αντίγραφο και πάλι τα ίδια. Το Viber δε το έχω κάπου άλλου εγκατεστημένο. Και κάπου εδώ έχω τρελαθεί! Όποτε οποίος μπορεί να δώσει τα φώτα του θα με σώσει
Και γω έπαθα ακριβώς το ίδιο φίλε μου, έχασα δύο ετών συνομιλίες, βίντεο και φωτογραφίες. Κατέβασα ένα πρόγραμμα το imyfone απο την απελπισία μου και μέσω αυτού βρήκα απο τo backup του τηλεφώνου στον υπολογιστή τα αρχεία και τις συνομιλίες. Το πρόβλημα είναι πως δεν μεταφερονται πισω στο viber αλλα σε ένα φακελο των windows. Αλλα είναι όλα ανάκατα εκει μέσα, εικονίδια επαφών, διαφημίσεις, τα δικά μου αρχεία κλπ., ένας αχταρμάς. Μπορείς ετσι να σώσεις τις φωτό σου καπου αλλού αλλα να μεταφερθούν όπως παλιά πίσω στο τηλέφωνο με τίποτα.
Δημοσίευση 20/09/2018 - 08:36
έστειλα μήνυμα στο support του Viber να δω αν μπορεί να γίνει κάτι και περιμένω! Απλά έλεγα αν κάποιος γνωρίζει άλλο τρόποΚαι γω έπαθα ακριβώς το ίδιο φίλε μου, έχασα δύο ετών συνομιλίες, βίντεο και φωτογραφίες. Κατέβασα ένα πρόγραμμα το imyfone απο την απελπισία μου και μέσω αυτού βρήκα απο τo backup του τηλεφώνου στον υπολογιστή τα αρχεία και τις συνομιλίες. Το πρόβλημα είναι πως δεν μεταφερονται πισω στο viber αλλα σε ένα φακελο των windows. Αλλα είναι όλα ανάκατα εκει μέσα, εικονίδια επαφών, διαφημίσεις, τα δικά μου αρχεία κλπ., ένας αχταρμάς. Μπορείς ετσι να σώσεις τις φωτό σου καπου αλλού αλλα να μεταφερθούν όπως παλιά πίσω στο τηλέφωνο με τίποτα.
Δημοσίευση 20/08/2019 - 00:32
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 20/08/2019 - 00:59
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 01/09/2019 - 14:40
Δημοσίευση 01/09/2019 - 17:59
Δηλαδή;Γίνεται μέσα απο τον αντίστοιχο φάκελο Documents της κάθε εφαρμογής.
Δημοσίευση 02/09/2019 - 10:03
Καλημέρα σε ολους δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό τοπικ. Επειδή δεν έχω αρκετό χώρο στο icloud για αντίγραφο ασφαλείας (το χρησιμοποιώ μόνο για αυτό) μπορώ μέσω τηλεφώνου να κάνω διαγραφή το παλιο α και να παρω καινουργιό στα καπάκια?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες