Φίλε Γιάννη τι ακριβώς σχέση έχει το πόσο καλή είναι μια εφαρμογή με την αναμονή την οποία έχει για να μην πεσει ο Server ωστε να εξυπηρετεί τα Push Notifications.500000 μπροστά απο εμένα...τουτἐστιν 21 μέρες... το καλο που της θέλω να ψήνει καφέ.....
Δεν γνωρίζω αν θα είναι καλή εφαρμογή ή όχι, αν και προσωπικά πιστεύω πως δε θα με βολέψει χωρίς άλλους παρόχους εκτός από Gmail, αλλά δεν έχει να κάνει το πόσο θα περιμένει κάποιος για να ενεργοποιηθεί μια εφαρμογή με το πόσο καλή θα είναι τελικά.
Άλλωστε μια εφαρμογή για mail είναι,δεν θα πετάει καμια σεληνάκατο.Όπως λέει θα εχει διαφορετική προσέγγιση στο mail,δεν θα το ξαναανακαλύψει
Όπως είπα και άλλες εφαρμογές στο παρελθόν δεν τις περιμέναμε καθόλου σε αναμονή και όταν τις λειτουργήσαμε ήταν κακές.Ας κάνει καλά αυτό που λεπει κ μετά βλέπουμε .
Να θυμίσω παρόμοια το Sparrow που ειχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές και στην πορεία πρόδοσε π.χ εμένα ή εσενα που το πληρωσαμε κ μας υποσχέθηκε κάτι.
Εγώ δεν θέλω να ψήνει καφέ γτ δεν υπόσχεται κάτι τέτοιο αλλα και δεν την πλήρωσα κανένα μεγάλο ποσό.
Καλύτερα Free να δω τι είναι κ αν λειτουργεί όπως θέλω παρα πληρωμή κ μετανα δω οτι δεν μου κάνει.
( δεν νομιζω πως θαναι Free τελικά γιαυτό το λέω )
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 08/02/2013 - 20:52.