3 νέες συσκευές μέσα στο 2013...(;)
Δημοσίευση 21/01/2013 - 15:02
Στειλτε μου 2 σακουλες απο αυτο που καπνιζετε !!
(κλεμμένο αλλα καλό)
Ad
Δημοσίευση 21/01/2013 - 15:25
Μετα τις πολλές συσκευές που έχω δοκιμάσει, πιστεύω οτι 4,3-4,7 ειναι πολυ καλές διαστάσεις που κρατάνε τρομερο mobility, αρκει να ειναι λεπτές οι συσκευές και να μην εχουν μεγαλο bezel, ώστε να κάθονται άνετα στο ενα χέρι. Σας ενόχλησε όσους πήγατε απο τις 3,5" στις 4" στο 5?
Δημοσίευση 21/01/2013 - 15:45
Και εμένα μου φαίνεται τραβηγμένο το 3 συσκευές. Μια φθηνότερη ίσως ναι ή μια μεγαλύτερης οθόνης για το 5s μοντέλο.
Μετα τις πολλές συσκευές που έχω δοκιμάσει, πιστεύω οτι 4,3-4,7 ειναι πολυ καλές διαστάσεις που κρατάνε τρομερο mobility, αρκει να ειναι λεπτές οι συσκευές και να μην εχουν μεγαλο bezel, ώστε να κάθονται άνετα στο ενα χέρι. Σας ενόχλησε όσους πήγατε απο τις 3,5" στις 4" στο 5?
Κοιταξε, το χερι μου ειναι σαν του Phelps . Ακομα και το iPad 3 το πιανω με ενα χερι. Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Εγω (και πιστευω ανηκω στην πλειοψηφια) θελω ενα μικρο κινητο και ενα δυνατο και καλο tablet. Μπορει να σχηματιζεις αλλη αντιληψη απο το forum αλλα ειναι γεματο geeks που θελουν μεγαλη οθονη, Android και παραμετροποιηση.
Δεν καταλαβαινω γιατι η Apple πρεπει να παιξει στα phablet. Ειναι μια κατηγορια που ανακαλυψε και καλυπτει η Sammy επειδη δεν μπορουσε να παιξει ικανοποιητικα ουτε στα smartphones ουτε στα tablets και βολευτηκε ανάμεσα
Δημοσίευση 21/01/2013 - 15:48
Ξεφτίλα πλέον...Δηλαδή κάθε 6 μήνες πρέπει να αφήνουμε στην άκρη τα κινητά ?? Έλεος...
Σε λίγο η Apple θα δίνει 6 μήνες εγγύηση και θα κυνηγάμε τον χρόνο βάσει νομοθεσίας με αυτά που κάνουν στο Cupertino
Θεωρητικά όποιος κρατάει κινητό πάνω απο χρόνο θα θεωρείται "παλιοσειρά"
Φίλε αν εσύ θες να αλλάζει κινητό κάθε φορα που βγαίνει καινούριο πρόβλημά σου... Το νορμάλ είναι αγοράζω ένα κινητό και το κρατάω 2 χρόνια το λιγότερο. Αυτό έκανα πάντα και πάντα τα κινητά που είχα κόστιζαν το πολύ 250 ευρώ και εσύ θες να αλλάζει κινητό των 800 ευρώ κάθε χρόνο; Ήμαρτον ρε παιδιά δηλαδη...
Δημοσίευση 21/01/2013 - 16:22
Κοιταξε, το χερι μου ειναι σαν του Phelps . Ακομα και το iPad 3 το πιανω με ενα χερι. Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Εγω (και πιστευω ανηκω στην πλειοψηφια) θελω ενα μικρο κινητο και ενα δυνατο και καλο tablet. Μπορει να σχηματιζεις αλλη αντιληψη απο το forum αλλα ειναι γεματο geeks που θελουν μεγαλη οθονη, Android και παραμετροποιηση.
Δεν καταλαβαινω γιατι η Apple πρεπει να παιξει στα phablet. Ειναι μια κατηγορια που ανακαλυψε και καλυπτει η Sammy επειδη δεν μπορουσε να παιξει ικανοποιητικα ουτε στα smartphones ουτε στα tablets και βολευτηκε ανάμεσα
Δεν έχω συγκεκριμένη αντίληψη για το φόρουμ, έχω προσωπική άποψη απο την μέχρι στιγμής εμπειρια μου και με άλλες συσκευές. Εχω android κινητο όχι γιατι επιζητώ παραμετροποιηση, αλλα γιατι με βολεύει και με εξυπηρετει περισσότερο τώρα. Για τον ίδιο λόγο έχω iPad και δεν πρόκειται να αλλάξω σύντομα αυτόν τον συνδυασμό, αφου με εξυπηρετει απόλυτα.
Τα phablets δεν ειναι για όλους, αυτο ειναι σίγουρο. Ούτε η apple ειναι αναγκασμένη να παίξει σε τέτοια κατηγορια. Δεν νομίζω όμως οτι δεν θα μπορούσε να το κάνει. Γιατι αν έβγαζε κατι υψηλής κατασκευής και καλής τιμής (σαν iPad mini), τοτε θα έκανε πάλι επιτυχία και εκει. Έτσι νομίζω μάλλον.
Η απορία μου ειναι για την αύξηση του μεγέθους. Πριν 2 χρονια υπήρχε το "όριο" των 3,7" που οι περισσοτεροι κάτοχοι του iPhone4 δεν ήθελαν να ξεπεράσουν. Αυτο ειναι βγει σαν συμπέρασμα απο τα περισσοτερα μηνύματα εδώ. Για την επιθυμία του μικρου κινητου και απο τα λόγια σου δεν κατάλαβα πως σε βρήκε η αλλαγη αυτη? δεν σου αρέσει το μέγεθος τώρα? θα το ήθελες μικρότερο? πραγματικα δεν κατάλαβα.
Δημοσίευση 21/01/2013 - 16:29
Μου αρεσε παρα πολυ στις 3.5''. Μου αρεσει και τωρα το 5αρι γιατι στην πραγματικότητα δεν μεγάλωσε ( τα 8 παραπανω χιλιοστα σε υψος δεν τα νοιωθω )...
Για την επιθυμία του μικρου κινητου και απο τα λόγια σου δεν κατάλαβα πως σε βρήκε η αλλαγη αυτη? δεν σου αρέσει το μέγεθος τώρα? θα το ήθελες μικρότερο? πραγματικα δεν κατάλαβα.
Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 21/01/2013 - 16:29
Δημοσίευση 21/01/2013 - 16:46
οπως παντα... δεν υπαρχει περιπτωση!
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 21/01/2013 - 16:53
Δημοσίευση 21/01/2013 - 17:00
παιζει hint!(κρατα το κινητο σου για 1 χρονο τουλαχιστον και μετα το αλλαζεις!)(μηπως αλλαζεις και σπιτι καθε φορα που χτυζεται νεα πολυκατοικια?:PP) ενταξει ρε μαν..δεν τρεχει καταστανο..σεπταμβριο εβγαλε το 5αρι..τωρα θα βγαλει το επομενο ιουνιο..πανω κατω 1 χρονος ειναι..big deal..Ξεφτίλα πλέον...Δηλαδή κάθε 6 μήνες πρέπει να αφήνουμε στην άκρη τα κινητά ?? Έλεος...
Σε λίγο η Apple θα δίνει 6 μήνες εγγύηση και θα κυνηγάμε τον χρόνο βάσει νομοθεσίας με αυτά που κάνουν στο Cupertino
Θεωρητικά όποιος κρατάει κινητό πάνω απο χρόνο θα θεωρείται "παλιοσειρά"
Δημοσίευση 21/01/2013 - 17:06
Δημοσίευση 21/01/2013 - 18:08
Δημοσίευση 21/01/2013 - 18:54
Δημοσίευση 21/01/2013 - 18:55
Συμβουλευω τους android users να πουλησουν το note2 τώρα που έχει καλή αξία μεταπωλησης και να αγοράσουν το iPhone 5.
κατι μου λεει οτι το 5s θα φτασει πολυ πιο γρηγορα αποτι περιμενουμε...
http://www.examiner....-s-phone-market
Δημοσίευση 21/01/2013 - 19:31
Εκτός και αν βέβαια έχει αλλάξει τόσο πολύ η πολιτική της apple και για μια ακόμη φορά μας εκπλήξει!!!
Ελπίζω όχι σαν την τελευταία φορά του περασμένου Σεπτεμβρίου όπου λανσάρανε ένα νέο iOS χωρις να ύπάρχει σωστος ποιοτικός έλεγχος σε εφαρμογή του συστήματος της (βλέπε Χάρτες), όσο και στον ποιοτικό έλεγχο παραγωγής των συσκεων της (γρατσουνισμένα iPhone πριν καν φτάσουνε στον καταναλωτή).
Δημοσίευση 21/01/2013 - 19:39
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες