ένα 5S θα βγει και αυτό , τίποτα άλλο , ούτε φτηνό iphone ούτε μεγαλύτερο ούτε τίποτα..
Τελευταία επεξεργασία από: lgeorge, 21/01/2013 - 23:35
Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:35
Τελευταία επεξεργασία από: lgeorge, 21/01/2013 - 23:35
Δημοσίευση 21/01/2013 - 23:48
Δημοσίευση 22/01/2013 - 00:07
Δημοσίευση 22/01/2013 - 00:12
Δημοσίευση 22/01/2013 - 08:36
Η πιο σωστή και ... ψύχραιμη θέση εδώ μέσα.Καλώς η κακώς οι ανάγκες μας προσαρμόστηκαν στις εκάστοτε τεχνολογίες.
Άλλοι πλέον κάνουν ολόκληρες δουλείες γραφείου μέσω smartphone κτλ.
Ο ανταγωνισμός πλέον και για την apple πολυ δύσκολος.
Κατ εμε πρεπει και έπρεπε καιρό να εχει βγάλει 2 συσκευές στην αγορά και όχι απλα να χρησιμοποιεί τα παλιά της μοντέλα.
Η apple το κόσμο που έχασε τον έχασε κυρίως λόγω οθόνης..μίας και η εξέλιξή μας εχει κανει με ένα pc στο χέρι έτσι και εγώ μεταπηδησα σε s3 μίας και λόγω οτι τη μισή μερα δουλεύω σε ένα pc και την υπόλοιπη πάνω στο κινητό τα μάτια μου άρχισαν να κουράζονται και έτσι να επιζητώ κάτι μεγαλύτερο.
Θεωρω δεδομένο οτι αν είχε στην αγορά ένα 3,5 ιντσών και ένα 4,5 δεν θα είχε χάσει ούτε το 50% μιας και ο κόσμος θα είχε επιλογές.
Πρεπει να αφήσει τα εγωκεντρικα εγώ είμαι apple και θα εχω το λαο μου μιας και τα καμπανάκια έχουν αρχίσει να χτυπούν πολυ δυνατά.
Δημοσίευση 22/01/2013 - 09:02
Δημοσίευση 22/01/2013 - 09:13
Καλώς η κακώς οι ανάγκες μας προσαρμόστηκαν στις εκάστοτε τεχνολογίες.
Άλλοι πλέον κάνουν ολόκληρες δουλείες γραφείου μέσω smartphone κτλ.
Ο ανταγωνισμός πλέον και για την apple πολυ δύσκολος.
Κατ εμε πρεπει και έπρεπε καιρό να εχει βγάλει 2 συσκευές στην αγορά και όχι απλα να χρησιμοποιεί τα παλιά της μοντέλα.
Η apple το κόσμο που έχασε τον έχασε κυρίως λόγω οθόνης..μίας και η εξέλιξή μας εχει κανει με ένα pc στο χέρι έτσι και εγώ μεταπηδησα σε s3 μίας και λόγω οτι τη μισή μερα δουλεύω σε ένα pc και την υπόλοιπη πάνω στο κινητό τα μάτια μου άρχισαν να κουράζονται και έτσι να επιζητώ κάτι μεγαλύτερο.
Θεωρω δεδομένο οτι αν είχε στην αγορά ένα 3,5 ιντσών και ένα 4,5 δεν θα είχε χάσει ούτε το 50% μιας και ο κόσμος θα είχε επιλογές.
Πρεπει να αφήσει τα εγωκεντρικα εγώ είμαι apple και θα εχω το λαο μου μιας και τα καμπανάκια έχουν αρχίσει να χτυπούν πολυ δυνατά.
Δημοσίευση 22/01/2013 - 09:59
Δημοσίευση 22/01/2013 - 10:12
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 22/01/2013 - 10:17
Τι θα έλεγες να ησουν λιγο πιο συγκρατημενος μιας και πλησιαζει ανακοινωση αποτελεσματων και ολες οι Κασσανδρες μπορει να ψαχνετε να κρυφτειτε παλι αυριο ?
παιδια σαφως και πολοι κανουν εργασιες με τα smartphone πλεον αυτο δεν σημαινει οτι το "τηλεφωνο δεν πρεπει να εξυπηρετει σαν τηλεφωνο" πρωτα πρεπει να σε καλυπτει σε αναγκες τηλεφωνου και μετα σε εφαρμογες γραφειου! γιαυτο ειπαρχει αλλη κατηγορια phablrt - tablet - pc για να καλυπτει αλλες αναγκες! πχ ενα παραδειγμα... εισαι στο δρομο και βρεχει! με το ενα χερι κρατας ομπρελα και προχορας! ακους το τηλεφωνο να χτυπαει τι κανεις? (ισωσς και μια σημαντικη κληση) με ενα τηλεφωνο που χωραει στην τσεπη και μπορεις να το χρησημοποιησεις με το ενα χερι το βγαζεις και μιλας, με ενα που ειναι μεγαλο θες τσαντακι η τσεπη σακακιου και δεν μπορεις να το χρησημοποιησεις με το ενα χερι απλα χανεις την κληση! καλο ειναι τα πραγματα να μην χανουν αυτο το οποιο προσφερουν! το τηλεφωνο πρεπει να σου προσφερει τηλεφωνο! το pc να σου προσφερει pc! το tamplet ειναι κατι ενδιαμεσο αλλα σε καμια περιπτωση ισαξιο με κατι απο τα 2! οποτε αν θες να δουλεψεις εγαρμογες γραφειου περνεις ενα tablet και οταν μπορεις και εχεις χρονο κανεις την δουλεια σου! σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να μπερδευοθμε τα πραγματα
Δημοσίευση 22/01/2013 - 10:19
κερδιζεις καλυτερη εξηπηρετηση και καινοτομια! τα κερδη πανε και στο reaserch development team της apple οχι μονοσ ε τσεπες!Το αν η Apple δηλωσει κερδη, εγω τι κερδιζω; Τίποτα
κανεις λαθος οι gadget funs , ψαχνουν οχι η πληθορα του κοσμου! το οτι βλεπεις εδω μεσα (που σχεδον ολοι ειναι fun και πιο ψαγμενοι) οτι λενε κατι τετοιο δεν αντιπρωποσοπευει τον υπολοιπο κοσμο που δεν ξερει καν τι ειναι τα forumΨαχνει κινητα με μεγαλύτερη οθονη ισως;
Δημοσίευση 22/01/2013 - 11:14
Τι θα ελεγες να μεινεις στο θεμα και να αφησεις τα αποτελέσματα για τους μεγαλομέτοχους;
Το αν η Apple δηλωσει κερδη, εγω τι κερδιζω; Τίποτα
Εδω μιλαμε για συσκευες, οθόνες συσκευών κλπ.
Βλεπεις κανεναν μεγαλομέτοχο εδω μεσα;
Οταν λεει ο φιλος οτι το χανει το παιχνιδι η Apple, δεν εννοει τα κερδη αλλά την φήμη και το image του πρωτοποριακού. Ο κοσμος ψάχνει και αλλού. Ψαχνει κινητα με μεγαλύτερη οθονη ισως;
...
Δημοσίευση 22/01/2013 - 11:20
σχεδον σε ολα! και δεν μιλαω προσωπικα αν εχεις μεγαλο χερι η μικρο το χερι μου ειναι κανονικο! και να ξερεις σε μικροτερες ηλικιες το μεγεθος του χεριου δεν ειναι το ιδιο! οταν πλασαρεις κατι δεν το κανεις μεμονομενα κοιτας το γενικο μεσο ορο! εσυ μπορει να εισαι 1,80 σε υψος ο μεσος ορος ομως ειναι 1,73! πανω σε αυτο σχεδιαζεις οτι ειναι να σχεδιασεις! ετσι παει και με το κινητο!Πες μου ενα τηλεφωνο στην αγορά με > 4.3 οθονη, που δε μπορείς να απαντήσεις μια κλήση με ενα χέρι;
Δημοσίευση 22/01/2013 - 11:22
Συμφωνω απολυτως ! Για μένα τα phablets ειναι κινητα με compromised φορητοτητα και tablets με compromised ισχυ και διαστασεις οθονης. Μπορεις να κανεις την δουλεια σου πολυ καλυτερα με δυο συσκευες: ενα πραγματικο τηλ. και ενα πραγματικο tablet και οχι ενα μεσοβεζικο πραμα ...παιδια σαφως και πολοι κανουν εργασιες με τα smartphone πλεον αυτο δεν σημαινει οτι το "τηλεφωνο δεν πρεπει να εξυπηρετει σαν τηλεφωνο" πρωτα πρεπει να σε καλυπτει σε αναγκες τηλεφωνου και μετα σε εφαρμογες γραφειου! γιαυτο ειπαρχει αλλη κατηγορια phablrt - tablet - pc για να καλυπτει αλλες αναγκες! πχ ενα παραδειγμα... εισαι στο δρομο και βρεχει! με το ενα χερι κρατας ομπρελα και προχορας! ακους το τηλεφωνο να χτυπαει τι κανεις? (ισωσς και μια σημαντικη κληση) με ενα τηλεφωνο που χωραει στην τσεπη και μπορεις να το χρησημοποιησεις με το ενα χερι το βγαζεις και μιλας, με ενα που ειναι μεγαλο θες τσαντακι η τσεπη σακακιου και δεν μπορεις να το χρησημοποιησεις με το ενα χερι απλα χανεις την κληση! καλο ειναι τα πραγματα να μην χανουν αυτο το οποιο προσφερουν! το τηλεφωνο πρεπει να σου προσφερει τηλεφωνο! το pc να σου προσφερει pc! το tamplet ειναι κατι ενδιαμεσο αλλα σε καμια περιπτωση ισαξιο με κατι απο τα 2! οποτε αν θες να δουλεψεις εγαρμογες γραφειου περνεις ενα tablet και οταν μπορεις και εχεις χρονο κανεις την δουλεια σου! σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να μπερδευοθμε τα πραγματα
Εχεις απολυτο δικιο και εδω. Η εικονα που δινει το forum ειναι εντελως skewed... Απο το forum σχηματιζεις την εικονα οτι 9 στους 10 iphone χρηστες κανουν jalibreak και οτι 90% των συσκευων android που κυκλοφορουν ειναι με οθονες πανω απο 4.5 inches. Δεν ειναι καθολου ετσι ... το ποσοστο των jailbroken συσκευων ειναι γυρω στο 8% και οριστε τι λεει η Google για τις συσκευες με μεγαλες οθόνες: μόλις 6%....
κανεις λαθος οι gadget funs , ψαχνουν οχι η πληθορα του κοσμου! το οτι βλεπεις εδω μεσα (που σχεδον ολοι ειναι fun και πιο ψαγμενοι) οτι λενε κατι τετοιο δεν αντιπρωποσοπευει τον υπολοιπο κοσμο που δεν ξερει καν τι ειναι τα forum
Δημοσίευση 22/01/2013 - 11:39
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες