Εσύ τα έχεις μπερδέψει niko στην προσπάθειά σου να υπερασπιστείς κάτι που δεν πιστεύεις ούτε ο ίδιος,γιατί σε θεωρώ σοβαρό παλικάρι.
Αν το πιστεύεις ας το αναλύσουμε περαιτέρω:
Όταν ανοίγεις το cydia και έχει κάποια συγκεκριμένα source,γιατί έχει εφαρμογές που "σπάνε" κωδικούς δικτύων.Νόμιμο;Άρα το cydia που έρχεται χέρι-χέρι με το jailbreak,είναι νόμιμο;Καταρρίπτεται κατευθείαν αυτό που γράφεις,χωρίς να αναφερθώ καν,στο Installus.
Για τα πνευματικά δικαιώματα και το Installus μου λες ότι είναι προεκτάσεις παράνομες μεν,άσχετες με το Jailbreak,δε.
Να στο αναλύσω σε παράδειγμα.
Η ιστοσελίδα που έχει links για πειρατικές εφαρμογές ανεβασμένες σε upload site,είναι νόμιμη;
Με το σκεπτικό σου,είναι γιατί ΑΝ ΘΕΣ πατάς το link μπαίνεις στο άλλο site και ΑΝ ΘΕΣ,κατεβάζεις.
Αν δε τα πίστευα, δε θα ήμουν εδώ.
To Jailbreak είναι νόμιμο. Με τη σωστή έννοια του όρου βέβαια. Και όχι με αυτή που έχεις εσύ στο μυαλό σου. Αυτή που σε βολεύει φυσικά.
Μου γράφεις για τα Tweaks που "σπάνε" όπως λες κωδικούς. Παρόμοια υπάρχουν και στο AppStore.. Δε μου γράφεις όμως για τα υπόλοιπα.. Που πραγματικά προσφέρουν παραμετροποίηση.
Μάθε και κάτι άλλο, αν δε το γνωρίζεις. Όλα αυτά τα Tweaks που βλέπεις, είναι εφαρμογές που έχει απόρρίψει η ίδια η Apple. Αυτό είναι το Cydia. Ένα "εναλλακτικό μαγαζί" παραμετροποίησης της συσκευής.
Προσωπικά χάρηκα που έκλεισε το Installous. Κατά τη γνώμη μου, το μεγαλύτερο "καρκίνωμα" στο Cydia. Mακάρι να τελιώναμε με αυτό μια και καλή.
Μου αναφέρεις για Tweaks που "σπάνε" κωδικούς (Default, που παρόμοια υπάρχουν και στο AppStore).
Mods και να κατηγορείται/προσβάλλετε αυτούς που έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη δίοδο,δεν είναι αποδεκτό και με προσβάλλει εμένα προσωπικά.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ο,τι θέλει. Και ο,τι πιστεύει πως είναι σωστό.
Όταν γράφεις/λες την αλήθεια, δε νομίζω πως προσβάλεις κανέναν.
Αλλά ξέρεις τι λένε.. Όποιος έχει τη μύγα..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 23/01/2013 - 14:57.