Τελευταία επεξεργασία από: ichicco, 23/01/2013 - 18:55.
Πόσες οι συσκευές με Jailbreak παγκοσμίως...;
Δημοσίευση 23/01/2013 - 18:54
Ad
Δημοσίευση 23/01/2013 - 18:55
να σου απαντησω εγω κ ειμαι σιγουρη πως θα συμφωνησει κ ο Νικος
ειναι αλλο πραγμα το βλεπω κ ακουω κ αλλο το ιδιοποιουμαι
αντιληπτο ή να το εξηγησω ;
βλεπω βιντεο στο youtube - το κατεβαζω για να ακουω καθημερινα το τραγουδι του.... (κ συνεπως δεν το πληρωνω - χωρια που το πληρωνεις χωρις να το καταλαβαινεις, αλλα λεμε τωρα)
οσο για τα default passwords των ρουτερ κ τα μοιραζομενα data base, αν ειναι αυτο hacking, εγω ειμαι ο ιδιος ο Παπας
κ εχω μια απορια (αν θελεις μου απαντας)
εχεις παραξει (ρ.παραγω) ποτε καποια πνευματικη εργασια, νεα ιδεα ... κατι συναφες ;
το πουλησες ή το χαρισες ;
Δεν έχω άλλες αξιολογήσεις για σήμερα...so... Thumbs up!
Δημοσίευση 23/01/2013 - 19:03
Attached Files
Δημοσίευση 23/01/2013 - 19:08
http://itechbook.net...5ipad-mini.html ερχετε ρε πεδια ??
ποσταριστηκε απο το πρωι
τα κομματια του jailbreak ενωνονται σιγα σιγα
Δημοσίευση 23/01/2013 - 19:34
Δημοσίευση 23/01/2013 - 19:56
Δημοσίευση 24/01/2013 - 01:51
Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποια είναι η ποινική σου ευθύνη ως κλεπταποδόχος (εφόσον γνωρίζεις ότι είναι κλεμμένο)
Άρθρο 394
Αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
- Όποιος με πρόθεση αποκρύπτει, αγοράζει, λαμβάνει ως ενέχυρο ή με άλλον τρόπο δέχεται στην κατοχή του πράγμα που προήλθε από αξιόποινη πράξη ή μεταβιβάζει σε άλλον την κατοχή τέτοιου πράγματος ή συνεργεί σε μεταβίβαση ή με οποιονδήποτε τρόπο ασφαλίζει την κατοχή του σε άλλον, τιμωρείται με φυλάκιση, ανεξάρτητα αν είναι τιμωρητέος ή όχι ο υπαίτιος του εγκλήματος από τον οποίο προέρχεται το πράγμα.
- Αν το αντικείμενο της πράξης της προηγούμενης παραγράφου είναι ευτελούς αξίας, ο δράστης τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών και η ποινική δίωξη ασκείται μόνο ύστερα από έγκληση
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες