Πόσες οι συσκευές με Jailbreak παγκοσμίως...;
Δημοσίευση 23/01/2013 - 16:06
Η κότα έκανε το αυγό, ή το αυγό την κότα Κώστα μου?
Ad
Δημοσίευση 23/01/2013 - 16:30
Δεν γίνεται να υπάρχει και προσφορά αν δεν υπάρχει ζήτηση γιατί τότε αυτό που θα προσφερόταν θα έμενε αδιάθετο/απούλητο.
Η κότα έκανε το αυγό, ή το αυγό την κότα Κώστα μου?
Μα βλέπεις τώρα που μου τα γράφεις σωστά;Γι' αυτό με συγχύζεις!
Φυσικά και δεν γίνεται να υπάρχει προσφορά αν δεν υπάρχει και ζήτηση.Πρώτα υπάρχει προσφορά σε κάτι και μετά υπάρχει η ζήτηση ανάλογα με την προσφορά.
Πρακτικά το σκέφτεσαι ορθά.
Θεωρητικά δεν είναι το ίδιο.
Σου λέει ο Baptise Say : χωρίς προσφορά δεν υπάρχει ζήτηση.
"Η προσφορά δημιουργεί τη ζήτηση" αναφέρει.
Πρώτα έμαθαν το Iphone,μετά υπήρχε ζήτηση.
Με καταλαβαίνεις;Δεν γίνεται να ζητήσεις κάτι χωρίς να το ξέρεις.
Πρώτα "έσπασαν" το Iphone,μετά ζητούσαν Jailbreak.Δεν ζητάς μια έννοια που δεν ξέρεις.
Παρ' το από την αρχή,όχι απ' το τέλος.
Δημοσίευση 23/01/2013 - 16:33
Είπαμε 90%...και παραπάνω μη σου πω
'Αστα να πάνε τα έβλεπα και σαν developer στο cydia.Έβγαζες το tweak και σε μια ώρα βρισκόταν σπασμένο στα γνωστά παραμάγαζα.
Δημοσίευση 23/01/2013 - 16:33
Και σβηνετε το δικο μου post ??
Δημοσίευση 23/01/2013 - 16:35
Ειναι σαν τις διαφημισεις (που κατα καιρους ολοι εχουμε δει ) με περιεχομενο κατι μικροσκοπικες καμερες και μικροφωνα και κατι σουπερ ντουπερ ακουστικα κατασκοπευτικου χαρακτηρα που ολως τυχαιως στο τελος τελος με μικρα γραμματα αναφερουν οτι απαγορευεται η χρηση για παρανομους σκοπους
Ποιος κοροιδευει ποιον? ο..προσφερων ή ο..ζητων?
Δημοσίευση 23/01/2013 - 16:38
'Αστα να πάνε τα έβλεπα και σαν developer στο cydia.Έβγαζες το tweak και σε μια ώρα βρισκόταν σπασμένο στα γνωστά παραμάγαζα.
Μα προφανώς. και εγώ έχω φίλους που η συζήτησή μας είναι συνήθως η εξής:
- ωωω , έκανα JB
-έλα ρε πως το αποφάσισες;; τι έχεις περάσει;
-τα πάντα! κατέβασα το navigator που έκανε 100€ , το παιχνιδάκι εκείνο που έπαια στο κιν σου , ε αυτά.
-α ωραία! απο tweaks πέρασες τίποτα; θέματα;
-τι είναι αυτα; εγώ για να κατεβάσω εφαρμογές το έκανα. αυτό δεν είναι;
Ε είναι αυτοί που κάνουν restore from backup , που φτάνουν να κάνουν 1000000 restore και που γενικά λενε ότι έχουν το σουπερ κινητό γιατί έκαναν JB και έχουν δωρεαν navigator. Και μετά τρέχουν και ρωτάνε τι έπαθε το κινητο.
Ε φίλε μου με τα σκατουλάκια που κατεβάζεις λογικό είναι να το κολλήσεις
Δημοσίευση 23/01/2013 - 16:41
Αυτό θα συμβαίνει πάντα,δυστυχώς.
Όπως και τραγουδιστής σίγουρα απογοητεύεται όταν θα μπορούσε,αντί να κατεβάσει ο άλλος το δίσκο του,απ' το Limewire (τότε),να πάρει το CD του.
Θα έβγαζε *3 τα χρήματα.
Δημοσίευση 23/01/2013 - 16:46
Το πρόβλημα είναι αυτοί που θα τ' ανεβάσουν δωρεάν γιατί έχουν μια Α ιδεολογία.Αν δεν υπήρχαν αυτοί,δεν θα υπήρχε πειρατεία.
Δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω.Εγώ ο ίδιος κατεβάζω τέτοιες εφαρμογές απλά επειδή μου δίνεται η δυνατότητα να το κάνω.
Ποτέ όμως δεν θα ήμουν αυτός που θα ανέβαζε το αρχείο για διαμοιρασμό.
Δημοσίευση 23/01/2013 - 16:46
Μα προφανώς. και εγώ έχω φίλους που η συζήτησή μας είναι συνήθως η εξής:
- ωωω , έκανα JB
-έλα ρε πως το αποφάσισες;; τι έχεις περάσει;
-τα πάντα! κατέβασα το navigator που έκανε 100€ , το παιχνιδάκι εκείνο που έπαια στο κιν σου , ε αυτά.
-α ωραία! απο tweaks πέρασες τίποτα; θέματα;
-τι είναι αυτα; εγώ για να κατεβάσω εφαρμογές το έκανα. αυτό δεν είναι;
Ε είναι αυτοί που κάνουν restore from backup , που φτάνουν να κάνουν 1000000 restore και που γενικά λενε ότι έχουν το σουπερ κινητό γιατί έκαναν JB και έχουν δωρεαν navigator. Και μετά τρέχουν και ρωτάνε τι έπαθε το κινητο.
Ε φίλε μου με τα σκατουλάκια που κατεβάζεις λογικό είναι να το κολλήσεις
Έτσι όπως τα λές
Αυτό θα συμβαίνει πάντα,δυστυχώς.
Μα το γνωρίζω όχι μόνο εγώ αλλά και όλος ο κόσμος ότι δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ.
Δημοσίευση 23/01/2013 - 17:15
...
Μα το γνωρίζω όχι μόνο εγώ αλλά και όλος ο κόσμος ότι δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ.
Και ομως φιλε μου.. Αν ο καθενας εκανε αυτο που επρεπε (δηλ. δεν αποδεχονταντ πειρατικο υλικο) δεν θα υπηρχε πειρατεια. Το υπολοιπα που λεει ο κρητικος (φταινε αυτοι που τα ανεβαζουν και τα κατεβαζω γιατι μπορω) ειναι αμπελοφιλοσοφιες.
Διορθωσε το κομματι που κανεις εσυ λαθος και ολα θα γινουν. Be the change you want to see που ελεγε και καποιος λιγο πιο σοβαρος φιλοσοφος απο τον κοτσο ...
Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 23/01/2013 - 17:17
Δημοσίευση 23/01/2013 - 17:31
Δημοσίευση 23/01/2013 - 17:33
Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα τ' αγοράσουν,αυτοί που θα τα ανεβάσουν δωρεάν και αυτοί που θα τα κατεβάσουν δωρεάν.
Το πρόβλημα είναι αυτοί που θα τ' ανεβάσουν δωρεάν γιατί έχουν μια Α ιδεολογία.Αν δεν υπήρχαν αυτοί,δεν θα υπήρχε πειρατεία.
Δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω.Εγώ ο ίδιος κατεβάζω τέτοιες εφαρμογές απλά επειδή μου δίνεται η δυνατότητα να το κάνω.
Ποτέ όμως δεν θα ήμουν αυτός που θα ανέβαζε το αρχείο για διαμοιρασμό.
Παλι αλλος φταιει ?? Παλι δεν φταις εσυ ??
Ενταξει καποιος τα ανεβασε γιατι ειχε καποια ιδεολογια. Εσυ με ποια ιδεολογια τα κατέβασες ??
Λοιπον, πειρατεια δεν θα υπηρχε αν δεν υπηρχαν πειρατες. Ξερεις ποιοι ειναι οι πειρατες ??
Δεν ειναι αυτοι που κλεβουν και το μοιραζουν στους φτωχους. Δεν ειναι αυτοι που κουβαλανε τα κλοπιμαια με τα καραβια τους. Πειρατες ειναι αυτοι που απολαμβανουν αγαθα που δεν τους ανηκουν, που δεν δικαιουνται να απολαμβανουν. Και αυτο ακριβως κανεις χρησιμοποιωντας σπασμενες εφαρμογες, κατεβαζοντας τραγουδια και ταινιες. Ειναι τοσο απλο !! Γιατι το περιπλεκεις ? Ποιον θελεις να μπερδεψεις.
Δημοσίευση 23/01/2013 - 17:40
ΝTnskr δε νομιζω να εισαι τοσο αφελης..ουτε φανταζομαι βαζεις υποψηφιοτητα για καποιο αξιωμα για να χρησιμοποιεις ευφανταστα τσιτατα
Εχεις δικιο ... Δεν ειμαι τοσο αφελης ... Ειμαι 25 χρονια developer και ξερω οτι δεν προκειται να εκλειψει ποτε... Το εχω συνηθισει.. αυτο που δεν μπορω να συνιθισω ολα αυτα τα χρονια ειναι ολα τα θεατρα που προσπαθουν να το δικαιολογησουν. Βγες ρε και πες αντρικια "Σας γραφω στα @@ μου. Σας κλεβω και δεν θα με πιασετε ποτε".
Μην μου αρχιζεις, τα 'δεν φταιω γω', και 'να εκει κρεμονταν και το εκοψα' και 'το κανουν ολοι' και ' τον hacker να πιασετε οχι εμένα' και ενα σωρο παπαριες !!
Δημοσίευση 23/01/2013 - 18:26
Και ομως φιλε μου.. Αν ο καθενας εκανε αυτο που επρεπε (δηλ. δεν αποδεχονταντ πειρατικο υλικο) δεν θα υπηρχε πειρατεια. Το υπολοιπα που λεει ο κρητικος (φταινε αυτοι που τα ανεβαζουν και τα κατεβαζω γιατι μπορω) ειναι αμπελοφιλοσοφιες.
Διορθωσε το κομματι που κανεις εσυ λαθος και ολα θα γινουν. Be the change you want to see που ελεγε και καποιος λιγο πιο σοβαρος φιλοσοφος απο τον κοτσο ...
Συμφωνώ και επαυξάνω
Δημοσίευση 23/01/2013 - 18:52
Δεν μου απάντησες και ρωτάω για 3 φορά.
Δεν έχεις κάνει ποτέ τίποτα δωρεάν;Ότι έβλεπες,άκουγες,ακουμπούσες,το πλήρωνες;
να σου απαντησω εγω κ ειμαι σιγουρη πως θα συμφωνησει κ ο Νικος
ειναι αλλο πραγμα το βλεπω κ ακουω κ αλλο το ιδιοποιουμαι
αντιληπτο ή να το εξηγησω ;
βλεπω βιντεο στο youtube - το κατεβαζω για να ακουω καθημερινα το τραγουδι του.... (κ συνεπως δεν το πληρωνω - χωρια που το πληρωνεις χωρις να το καταλαβαινεις, αλλα λεμε τωρα)
οσο για τα default passwords των ρουτερ κ τα μοιραζομενα data base, αν ειναι αυτο hacking, εγω ειμαι ο ιδιος ο Παπας
κ εχω μια απορια (αν θελεις μου απαντας)
εχεις παραξει (ρ.παραγω) ποτε καποια πνευματικη εργασια, νεα ιδεα ... κατι συναφες ;
το πουλησες ή το χαρισες ;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες