Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 17 ψήφοι

Εγγύηση Apple στην Ελλάδα. Τι ισχύει τελικά ;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2269 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1861   UrBaN

UrBaN

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/04/2018 - 10:26

Καλα ντε. Το οτι ομως εχουμε φτασει στις 124 σελιδες, μπορει να εννοηθει (και γιαυτο ρωτησα) οτι κατι αλλαξε και ενδεχομενως να μην ισχυει το 1ο ποστ. Just saying.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1862   tony988

tony988

iPH newbie

• 38 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 10/04/2018 - 09:31

Αντ/σταση ελαττωματικού γίνεται μόνο όταν αυτό είναι δυνατό.

Αυτό γίνεται σε κάμερες, οθόνη, πλήκτρα, μπαταρία.

Στη δική σου περίπτωση εφόσον περάσει και το πρόβλημα είναι έντονο, θα πάρεις ανακα/σμένο.

Η εγγύηση συνεχίζει βάσει την ημ/νια αγοράς της αρχικής συσκευής.

καλημέρα και Χρόνια Πολλα!

Αναφορικά για το κινητό μου , μου είπαν ότι "έιχε θέμα hissing" και θα προβούνε σε αντικατάσταση...Το ερώτημά μου είναι , ποιος αποφασίζει αν θα πάρω ανακατασκευής η καινούργιο?η document ή η Apple?μπορώ να τους ζητήσω το νούμερο του case που ανοίξανε προκειμένου να ρωτήσω και εγώ την aPPLE?Ή 

#1863   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/04/2018 - 09:42

ανακατασκευής  θα πάρεις  και αυτό είναι από την apple και όχι από τα εξουσιοδοτημενα .

#1864   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G

Δημοσίευση 10/04/2018 - 09:49

Αναφορικά για το κινητό μου , μου είπαν ότι "έιχε θέμα hissing" και θα προβούνε σε αντικατάσταση...Το ερώτημά μου είναι , ποιος αποφασίζει αν θα πάρω ανακατασκευής η καινούργιο?η document ή η Apple?μπορώ να τους ζητήσω το νούμερο του case που ανοίξανε προκειμένου να ρωτήσω και εγώ την aPPLE?Ή

De-facto θα πάρεις ανακατασκευασμένο...
Καινούριο προβλέπεται μόνο στο doa

Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 10/04/2018 - 09:51

#1865   tony988

tony988

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2018 - 10:02

ανακατασκευής  θα πάρεις  και αυτό είναι από την apple και όχι από τα εξουσιοδοτημενα .

δυστυχια...τεσπα το κινητο ειχε και θεμα με το wifi...δλδ ΠΟΤΕ η apple καταδεχεται να κανει αλλαγη με καινουργιο?

#1866   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2018 - 10:10

δυστυχια...τεσπα το κινητο ειχε και θεμα με το wifi...δλδ ΠΟΤΕ η apple καταδεχεται να κανει αλλαγη με καινουργιο?

ποτέ :D  

#1867   tony988

tony988

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2018 - 10:26

ποτέ :D  

χαχαχαχαχα ε ναι αφου οι τυποι ειναι perfect να πουμε

#1868   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/04/2018 - 10:57

Τα εξουσιοδοτημένα εδώ λειτουργούν ως μεσολαβητές για τις αποφάσεις που παίρνει η Apple στο οποιοδήποτε πρόβλημα.

Καινούριο πάλι μπορείς να ζητήσεις μετά απο 4 ελαττωματικές συσκευές που σου έχουν κάνει αντ/σταση.

Εκτός και αν φυσικά είσαι εντός DOA όπως ειπώθηκε και πιο πάνω.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1869   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 12/04/2018 - 16:35

Ρε παιδιά έχει κανείς δικαιωθεί με παρέμβαση του Ευρωπαικού συνηγόρου του καταναλωτή , με αυτή την εξωδικαστική διαμεσολάβηση?

Έχω κάνει μια αναφορά για το γεγεγονός ότι δεν μου αναγνωρίζει η Apple το 2ο χρόνο εγγύησης για συσκευη αγορασμένη από Apple store , εδώ στην Ελλάδα και με καψονάρει να πάω σε Apple store και μόνο, και η Info quest ποιεί την νήσσαν.

Έχει κανείς εμπειρία από κάτι τέτοιο?

#1870   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 12/04/2018 - 17:49

Πέρασαν οι 30 μέρες που έχει η Infoquest για να απαντήσει?

Αν και για να είμαστε δίκαιοι, η συγκεκριμένη πλατφόρμα επιλύει διαφορές μεταξύ του πωλητή και του αγοραστή, όχι του αγοραστή και της αντιπροσωπείας όπως είναι στη δική σου περίπτωση...

#1871   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 12/04/2018 - 19:37

Μα ήταν κάτι απλό μέχρι πρόσφατα . Πολλοί από δω αναφέρουν ότι πότε δεν υπήρχε πρόβλημα . Η info quest απλά ελέγχει τεχνικά και μεσολαβεί όντως . Πωλητής και αυτός που πρέπει να εναρμονιστεί με τους ευρωπαικούς νόμους είναι η ίδια η Apple .
Απλά κρύβεται ότι ο πωλητής δεν έχει έδρα στην Ελλάδα.
Και αυτό γιατί λίγους μήνες δεν ήταν πρόβλημα ;

#1872   mournick

mournick

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 12/04/2018 - 20:55

Καλησπέρα σας. Πριν από περίπου 10 ημερες αγόρασα ένα Macbook από αγγελία της Insomnia από έναν τύπο που το είχε σφραγισμένο και αγορασμένο από αγγλικό μαγαζί, νομίζω μέσω ebay. Όλα καλα με το μηχάνημα αλλα όταν πήγα να το κάνω register στην apple δεν μπορούσα. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την apple μου είπαν ότι το συγκεκριμένο κατάστημα που αγοράστηκε το Macbook δεν είναι αναγνωρισμένος διανομέας από την apple οποτε η εγγύηση ξεκίνησε από την ημερομηνία που προμηθεύτηκε το συγκεκριμένο κατάστημα το προιον από την apple και όχι από την ημερομηνια που έγινε η ενεργοποίηση του. Δηλαδή πριν από 9 μήνες (αρα υπόλοιπο εγγύησης 3 μήνες). Ο τύπος που αγόρασα το laptop είναι άφαντος και δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Έχω στείλει ήδη mail στο αγγλικό κατάστημα και περιμένω απάντηση τους. Γνωρίζει κανεις για το τι ισχύει και αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτος από το να το χωνέψω;

#1873   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 13/04/2018 - 21:20

Καλησπέρα σας. Πριν από περίπου 10 ημερες αγόρασα ένα Macbook από αγγελία της Insomnia από έναν τύπο που το είχε σφραγισμένο και αγορασμένο από αγγλικό μαγαζί, νομίζω μέσω ebay. Όλα καλα με το μηχάνημα αλλα όταν πήγα να το κάνω register στην apple δεν μπορούσα. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την apple μου είπαν ότι το συγκεκριμένο κατάστημα που αγοράστηκε το Macbook δεν είναι αναγνωρισμένος διανομέας από την apple οποτε η εγγύηση ξεκίνησε από την ημερομηνία που προμηθεύτηκε το συγκεκριμένο κατάστημα το προιον από την apple και όχι από την ημερομηνια που έγινε η ενεργοποίηση του. Δηλαδή πριν από 9 μήνες (αρα υπόλοιπο εγγύησης 3 μήνες). Ο τύπος που αγόρασα το laptop είναι άφαντος και δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Έχω στείλει ήδη mail στο αγγλικό κατάστημα και περιμένω απάντηση τους. Γνωρίζει κανεις για το τι ισχύει και αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτος από το να το χωνέψω;

φίλε μου αν το μαγαζί που αγοράστηκε σου γνωστοποιήσει οτι αγοράστηκε πριν 9 μήνες ,για ποιο λόγο κυνηγας τον πωλητή και ιδιαίτερα να προσπαθεις να το χωνεψεις;τι περίμενες οτι την στιγμη που αγοράζεις ενα σφραγισμένο προιον απο οποιονδηποτε που είναι ιδιώτης,θα σου δωσει 12 μήνες;Ή μηπως ο πωλητής σου ανεφερε οτι το αγόρασε τώρα;στην περιπτωση αυτή θα επρεπε να ζηήσεις απόδειξη αγοράς.
Νομίζω οτι αν το μηχανημα ειναι οκ και λειτουργεί σωστά ,αδικα χαλας την ζαχαρένια σου οπότε απόλαυσε το

#1874   mournick

mournick

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2018 - 09:20

φίλε μου αν το μαγαζί που αγοράστηκε σου γνωστοποιήσει οτι αγοράστηκε πριν 9 μήνες ,για ποιο λόγο κυνηγας τον πωλητή και ιδιαίτερα να προσπαθεις να το χωνεψεις;τι περίμενες οτι την στιγμη που αγοράζεις ενα σφραγισμένο προιον απο οποιονδηποτε που είναι ιδιώτης,θα σου δωσει 12 μήνες;Ή μηπως ο πωλητής σου ανεφερε οτι το αγόρασε τώρα;στην περιπτωση αυτή θα επρεπε να ζηήσεις απόδειξη αγοράς.
Νομίζω οτι αν το μηχανημα ειναι οκ και λειτουργεί σωστά ,αδικα χαλας την ζαχαρένια σου οπότε απόλαυσε το

φιλε pats, καταρχάς δεν κυνήγησα κανέναν, απλα ανέφερα ότι ο πωλητής δεν σηκώνει τηλέφωνο, χωρίς να υπονοώ ότι φταίει για κάτι. Μου είχε αναφέρει όταν έγινε η συναλλαγή ότι είχε ήδη επικοινωνήσει με την εταιρεία και θεώρησα ότι θα είχε μεγαλύτερη βαρύτητα αν τους έστελνε ο ίδιος ένα mail. Επίσης, ναι η αγορα έγινε τώρα, το αναγραφει άλλωστε και η απόδειξη η οποια υπάρχει. Η ένσταση μου, και το αναλύω επειδή παρεξηγήθηκε το μήνυμα μου λαμβανοντας υπόψιν τον τόνο σου, είναι στην πολιτικη της apple που δεν λαμβάνει πλέον υπόψιν την ημερομηνια ενεργοποίησης του προιοντος όπως έκανε παλιότερα αλλα την ημερομηνια που "έφυγε" από τα χερια τους το προιον.

#1875   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 14/04/2018 - 21:12

φιλε pats, καταρχάς δεν κυνήγησα κανέναν, απλα ανέφερα ότι ο πωλητής δεν σηκώνει τηλέφωνο, χωρίς να υπονοώ ότι φταίει για κάτι. Μου είχε αναφέρει όταν έγινε η συναλλαγή ότι είχε ήδη επικοινωνήσει με την εταιρεία και θεώρησα ότι θα είχε μεγαλύτερη βαρύτητα αν τους έστελνε ο ίδιος ένα mail. Επίσης, ναι η αγορα έγινε τώρα, το αναγραφει άλλωστε και η απόδειξη η οποια υπάρχει. Η ένσταση μου, και το αναλύω επειδή παρεξηγήθηκε το μήνυμα μου λαμβανοντας υπόψιν τον τόνο σου, είναι στην πολιτικη της apple που δεν λαμβάνει πλέον υπόψιν την ημερομηνια ενεργοποίησης του προιοντος όπως έκανε παλιότερα αλλα την ημερομηνια που "έφυγε" από τα χερια τους το προιον.

τώρα το θέτεις σωστά.εφ οσον εχεις αποδειξη αγοράς απο το καταστημα με τωρινή ημερομηνία ,μην ασχολεισαι με το συστημα και πότε έχει διανεμηθεί .ειναι υποχρεωμενο το καταστημα να σου παρεχει πληρη ημερολογιακή εγγυηση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19

0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες