Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 17 ψήφοι

Εγγύηση Apple στην Ελλάδα. Τι ισχύει τελικά ;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2269 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1906   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 14/05/2018 - 19:53

1) Γιατί δεν σου αναγνώρισαν την εγγύηση στην Arvato: Το πήρες γραπτά;
2) Τι σχέση έχει η Infoquest με την ταλαιπωρία σου; Στην Arvato δεν είπες οτί πήγες και έφαγες άκυρο;
3) Γιατί δεν το πήγες στον πωλητή;

Και που το πήρα γραπτά τι θα γίνει,καταγγελίες και επιπλέον ταλαιπωρία για τα αυτονόητα...
Στην info μου είπε να επικοινωνήσω το πρόβλημα η ελληνική υποστήριξη μετά το άνοιγμα case.
Και να το πήγαινα στον πωλητή τι διαφορετικό θα μου έλεγαν εκτός από το να χάσω χρόνο;Αφού η αρβατο για λογαριασμό της Vodafone δουλεύει έτσι κι αλλιώς εκεί θα πήγαινε.
7023ec17d2707f8814d22d2f0be9dd02.jpg

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1907   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/05/2018 - 09:53

Πότε το αγόρασες;

#1908   FAY259

FAY259

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2018 - 10:55

Ζητώ συγνωμη για το προσωρινο off topic μιας και αναφερεστε σε συγκεκριμενη περιπτωση απλα επειδη ειχα αναφερει και γω οτι ειχα θεμα με το Γερμανο (πηγα τη συσκευη μου αρχες Μαρτη και την πηρα ενα μηνα μετα πισω) να αναφερω ότι ακόμα και αν σας πουν στον ελεγχο εκτός εγγύησης,μιλήστε κατευθείαν με τα κεντρικά τους στο ενα και μοναδικό τηλεφωνο που εχουν στο σαιτ και καντε αιτημα για αναγνωριση διετους εγγυησης.

Απότι εμαθα όταν μου εδωσαν το ανακατασκευασμενο,η δικη μου περιπτωση ειχε να κανει με ελλειψη συσκευης αντικαταστασης και κρατησε ενα μηνα η διαδικασια.Αλλιως σε μια βδομαδα-15 μερες εχεις το νεο κινητο..

Ο Γερμανος την αναγνωριζει την διετη εγγυηση,απλα το ζητατε οταν στην πρωτη απαντηση βγει εκτος εγγυησης...Για τα κινητα από μαγαζια skroutz,ειναι πού θα πεσεις δυστυχως...Και απότι ακούω και το επισημο σερβις,infoquest εχει αγριεψει και σε στελνει στον πωλητη

#1909   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2018 - 12:59

Ζητώ συγνωμη για το προσωρινο off topic μιας και αναφερεστε σε συγκεκριμενη περιπτωση απλα επειδη ειχα αναφερει και γω οτι ειχα θεμα με το Γερμανο (πηγα τη συσκευη μου αρχες Μαρτη και την πηρα ενα μηνα μετα πισω) να αναφερω ότι ακόμα και αν σας πουν στον ελεγχο εκτός εγγύησης,μιλήστε κατευθείαν με τα κεντρικά τους στο ενα και μοναδικό τηλεφωνο που εχουν στο σαιτ και καντε αιτημα για αναγνωριση διετους εγγυησης.

Απότι εμαθα όταν μου εδωσαν το ανακατασκευασμενο,η δικη μου περιπτωση ειχε να κανει με ελλειψη συσκευης αντικαταστασης και κρατησε ενα μηνα η διαδικασια.Αλλιως σε μια βδομαδα-15 μερες εχεις το νεο κινητο..

Ο Γερμανος την αναγνωριζει την διετη εγγυηση,απλα το ζητατε οταν στην πρωτη απαντηση βγει εκτος εγγυησης...Για τα κινητα από μαγαζια skroutz,ειναι πού θα πεσεις δυστυχως...Και απότι ακούω και το επισημο σερβις,infoquest εχει αγριεψει και σε στελνει στον πωλητη

Έχουμε πει και ξαναπεί οτί ο 2ος χρόνος είναι υποχρέωση του πωλητή. Απλώς επειδή ο πωλητής κατά 99% θα σε παραπέμψει εκεί που θα το στείλει και αυτός (στο επίσημο service), λέμε οτι μπορείς να πας κατευθείαν εκεί για να γλυτώσεις τη πρώτη βόλτα από τον πωλητή. Αν φυσικά το επίσημο service αρνηθεί την εγγύηση πας αναγκαστικά στον πωλητή και τον αφήνεις να βρει ο ίδιος την άκρη...

#1910   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 15/05/2018 - 15:52

Μα έτσι και αλλιώς ο 2ος χρόνος είναι υποχρέωση του πωλητή.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1911   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 16/05/2018 - 05:08

Έχουμε πει και ξαναπεί οτί ο 2ος χρόνος είναι υποχρέωση του πωλητή. Απλώς επειδή ο πωλητής κατά 99% θα σε παραπέμψει εκεί που θα το στείλει και αυτός (στο επίσημο service), λέμε οτι μπορείς να πας κατευθείαν εκεί για να γλυτώσεις τη πρώτη βόλτα από τον πωλητή. Αν φυσικά το επίσημο service αρνηθεί την εγγύηση πας αναγκαστικά στον πωλητή και τον αφήνεις να βρει ο ίδιος την άκρη...

Δεν ισχύει αυτό.Ο Γερμανός έχει δικό του επίσημο σέρβις ως πάροχος,και δεν σε παραπέμπει πουθενα.

#1912   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2018 - 11:27

Δεν ισχύει αυτό.Ο Γερμανός έχει δικό του επίσημο σέρβις ως πάροχος,και δεν σε παραπέμπει πουθενα.

Είχα ακούσει οτι ο Γερμανός έστελνε Arvato, δεν ξέρω αν πλέον έχει ιδιόκτητο...

#1913   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2018 - 11:58

Γερμανός και Arvato (Vodafone) σαν πρώτα APR στην Ελλάδα λειτουργούν αυτόνομα και δεν μπλέκουν με εξουσιοδοτημένα.

Όποιος έχει θυμάται εποχές με "υγρασίες" καταλαβαίνει.

LG8ISzO.gif

#1914   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2018 - 12:00

Ο Γερμανός είχε δικό του όταν 9 στα 10 iPhone 4/4S έβγαιναν εκτός εγγύησης από υγρασία;

#1915   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2018 - 12:22

Ο Γερμανός ήταν ο πρώτος ουσιαστικά με δικό του απο εποχής iPh 3G που επίσημα ήρθαν στην Ελλάδα.

Ακολούθησε μετά η Voda με την "εκπληκτική" Arvato.

LG8ISzO.gif

#1916   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2018 - 14:53

Κάπου είχα διαβάσει πάντως οτι και ο Γερμανός στην Arvato επισκεύαζε...ίσως να ήταν από ράδιο αρβύλα.

Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 16/05/2018 - 14:53

#1917   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2018 - 17:22

Αυτό δε συνέβαινε ποτέ.

Η Arvato ήρθε πιο μετά ως το αντίστοιχο της Voda.

Που και αυτοί μετά κάνανε σημαία τις "υγρασίες", ξεπερνώντας το Γερμανό.

LG8ISzO.gif

#1918   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1.615 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 16/05/2018 - 18:17

Παντως οντως ο Γερμανος με στην Arvato τε στελνει. Ετσι μου ειπαν απ το Γερμανο

#1919   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 16/05/2018 - 18:27

Πότε το αγόρασες;

27/3/2017 είναι η απόδειξη και το πήγα 30,όποτε αν ήθελαν για 3 μέρες διαφορά από το πρώτο έτος έκαναν αίτημα στην Apple και το κάλυπτε στο δευτερόλεπτο.
Μίλησα σήμερα με Ιρλανδία πάλι και θα καλυφθεί χωρίς έλεγχο από το istorm στο cosmos Θεσσαλονίκη.
Έχω 30 μέρες από σήμερα να πάω και θα αλλαχθεί χωρίς έλεγχο,απλά το τυπικό γρατζουνιές χτυπήματα υγρασία και έφυγε.

#1920   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 16/05/2018 - 21:25

Παντως οντως ο Γερμανος με στην Arvato τε στελνει. Ετσι μου ειπαν απ το Γερμανο

όχι φίλε μου δεν ισχυει

Ad

Ad

Team