Σου εδωσαν καινουριο η διορθωθηκε το προβλημα σου;; Σου ζητησαν αποδειξη αγορας;
Καινουριο (ανακατασκευασμενο). Εδωσα αποδειξη αλλα κ χωρις αυτη γινεται με το imei. Αν θελουν τοσο πολυ αποδειξη τους λες να την επανεκδοσουν.
Δημοσίευση 19/01/2014 - 23:10
Σου εδωσαν καινουριο η διορθωθηκε το προβλημα σου;; Σου ζητησαν αποδειξη αγορας;
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 19/01/2014 - 23:15
Δημοσίευση 19/01/2014 - 23:28
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 19/01/2014 - 23:30
ρε εισαι σιγουρος οτι το πηγες στο γερμανο και οχι πουθενα αλλου;; :-Ρ3 μερες. Ταχυτατος για Γερμανος.
Δημοσίευση 19/01/2014 - 23:30
Δημοσίευση 19/01/2014 - 23:36
ρε εισαι σιγουρος οτι το πηγες στο γερμανο και οχι πουθενα αλλου;; :-Ρ
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 20/01/2014 - 00:13
Είναι αρκετά ελπιδοφόρο ότι όλο και περισσότερα μέλη καταφέρνουν με όλο και λιγότερη "γκρίνια" να κερδίσουν το αυτονόητο της διετούς εγγύησης.
Σιγά σιγά οι έμποροι μάλλον παίρνουν χαμπάρι ότι στους διαβασμένους δεν περνάει το παραμυθάκι τους...
Δημοσίευση 23/01/2014 - 17:51
Δημοσίευση 23/01/2014 - 17:57
βλακειες ειναι αυτες..το εχουν βρει να κανουν μια ενημερωση η ενα restore και να στρωνει για λιγο και αυτοι να μομιζουν οτι ελυσαν το προβλημα....φυσιολογικα τωρα αυτοι θα σου πουν οτι ειναι οκ και οτι αν το ξανακανει φερε να σου δωσουμε αλλο(ανακατασκευασμενο)...πηγαινε και πες τους οτι το ειχες κανει και εσυ το restore και οτι ξαναεκανε το προβλημα γιαυτο τους το εδωσες....Παιδια, τα φωτα σας!!! Επειγον! Τοσο καιρο που μιλουσα με τα media mrkt για το προβλημα που αντιμετωπιζε το iphone μου με το ηχειο, μου ελεγαν οτι σιγουρα θα αντικατασταθει με καινουριο. Χθες μου εστειλαν μηνυμα να παω να το παραλαβω και σημερα που πηγα, μου ειπαν οτι εκαναν αναβαθμιση λογισμικου στο δικο μου. Δεν το παρελαβα γιατι δεν ειχα την νανο μαζι μου. Πιστευετε οτι κατι τετοιο γινεται η προκειμενου να μ δωσουν ανακατασκευασμενο σκαρφιστηκαν αυτη την ιστορια;; Τωρα π θα παω θα παρω το serial number μαζι μου.
Δημοσίευση 23/01/2014 - 18:05
Παιδια, τα φωτα σας!!! Επειγον! Τοσο καιρο που μιλουσα με τα media mrkt για το προβλημα που αντιμετωπιζε το iphone μου με το ηχειο, μου ελεγαν οτι σιγουρα θα αντικατασταθει με καινουριο. Χθες μου εστειλαν μηνυμα να παω να το παραλαβω και σημερα που πηγα, μου ειπαν οτι εκαναν αναβαθμιση λογισμικου στο δικο μου. Δεν το παρελαβα γιατι δεν ειχα την νανο μαζι μου. Πιστευετε οτι κατι τετοιο γινεται η προκειμενου να μ δωσουν ανακατασκευασμενο σκαρφιστηκαν αυτη την ιστορια;; Τωρα π θα παω θα παρω το serial number μαζι μου.
Όταν θα το παραλάβεις, μπροστά τους θα το τσεκάρεις να τους δείξεις το πρόβλημα.
Και απο τη στιγμή που παραμένει, απαιτείς αντικατάσταση.
Δημοσίευση 23/01/2014 - 18:07
Δημοσίευση 23/01/2014 - 19:17
Τελευταία επεξεργασία από: Georgia31, 23/01/2014 - 19:19
Δημοσίευση 23/01/2014 - 19:21
Το κινητο τελικα το πηρα, δε μπορουσα να κανω κι αλλιως.. Το ελεγξα, δουλευει κανονικα. Οταν, ομως, τους ειπα οτι εχω ακουσει απο πολλους οτι ειχαν προβλημα με την αναβαθμιση και οτι μετα απο λιγο αντιμετωπιζαν εκ νεου προβλημα, δεν ειχαν κατι να μου απαντησουν. Η εγγυηση μου ηταν μεχρι τις 18/1 και το κινητο το ειχαν απο τις 27/12!!! Πιστευω οτι περιμεναν τη ληξη της εγγυησης για να μου κανουν μια απλη αναβαθμιση. Ας ελπισουμε οτι δεν θα αντιμετωπισω ξανα το ιδιο προβλημα Προσοχη, μην αγοραζετε συσκευες κινητης τηλεφωνιας απο τα media. ΚΑκιστη η εμπειρια μου, τουλαχιστον να προλαβω καποιους..
Λοιπον αν σου το ξανακανει, θα το ξαναπας.
2 χρονια ειναι η εγγυηση, τελος.
Οπου κολλησει η διαδικασια, γραψε εδω να σε βοηθησουμε.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 23/01/2014 - 19:22
Δημοσίευση 23/01/2014 - 19:32
Ευχαριστω πολυ! Δυστυχως, δεν ειμαι και η πιο σχετικη με αυτα τα θεματα, οποτε καθε βοηθεια ειναι πολυτιμη!
Αν εχεις ξανα προβλημα απλα πας ξανα στο media γιατι εχεις 2 χρονια εγγυηση δηλαδη μεχρι 18/1/15
0 μέλη, 37 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες