Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 17 ψήφοι

Εγγύηση Apple στην Ελλάδα. Τι ισχύει τελικά ;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2269 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 19/01/2014 - 23:10

Σου εδωσαν καινουριο η διορθωθηκε το προβλημα σου;; Σου ζητησαν αποδειξη αγορας;

Καινουριο (ανακατασκευασμενο). Εδωσα αποδειξη αλλα κ χωρις αυτη γινεται με το imei. Αν θελουν τοσο πολυ αποδειξη τους λες να την επανεκδοσουν.

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   Georgia31

Georgia31

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 19/01/2014 - 23:15

Καθυστερησαν πολυ να σου το αντικαταστησουν απο τη στιγμη που τους το πηγες; Εγω το ξαναεδωΣα στα media 27/12, τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι το παρεδωσαν 8/1 επειδη η ασφαλιστικη εκανε απογραφη τις προηγουμενες ημερες. Εχω κουφαθει με ολα αυτα που ακουω τον τελευταιο καιρο. Δε ξερω τι να πιστεψω..

#333   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2014 - 23:28

3 μερες. Ταχυτατος για Γερμανος.

You'll Never Walk Alone

#334   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 19/01/2014 - 23:30

3 μερες. Ταχυτατος για Γερμανος.

ρε εισαι σιγουρος οτι το πηγες στο γερμανο και οχι πουθενα αλλου;; :-Ρ

#335   Georgia31

Georgia31

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2014 - 23:30

Οντως!!

#336   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2014 - 23:36

ρε εισαι σιγουρος οτι το πηγες στο γερμανο και οχι πουθενα αλλου;; :-Ρ

Χαχαχα, ναι! Πρωτη κ τελευταια φορα!

Το 5s αν χρειαστει θα "νοσηλευτει" στην Infoquest! ;)

You'll Never Walk Alone

#337   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 20/01/2014 - 00:13

Είναι αρκετά ελπιδοφόρο ότι όλο και περισσότερα μέλη καταφέρνουν με όλο και λιγότερη "γκρίνια" να κερδίσουν το αυτονόητο της διετούς εγγύησης.

Σιγά σιγά οι έμποροι μάλλον παίρνουν χαμπάρι ότι στους διαβασμένους δεν περνάει το παραμυθάκι τους...

#338   Georgia31

Georgia31

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2014 - 17:51

Παιδια, τα φωτα σας!!! Επειγον! Τοσο καιρο που μιλουσα με τα media mrkt για το προβλημα που αντιμετωπιζε το iphone μου με το ηχειο, μου ελεγαν οτι σιγουρα θα αντικατασταθει με καινουριο. Χθες μου εστειλαν μηνυμα να παω να το παραλαβω και σημερα που πηγα, μου ειπαν οτι εκαναν αναβαθμιση λογισμικου στο δικο μου. Δεν το παρελαβα γιατι δεν ειχα την νανο μαζι μου. Πιστευετε οτι κατι τετοιο γινεται η προκειμενου να μ δωσουν ανακατασκευασμενο σκαρφιστηκαν αυτη την ιστορια;; Τωρα π θα παω θα παρω το serial number μαζι μου.

#339   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 23/01/2014 - 17:57

Παιδια, τα φωτα σας!!! Επειγον! Τοσο καιρο που μιλουσα με τα media mrkt για το προβλημα που αντιμετωπιζε το iphone μου με το ηχειο, μου ελεγαν οτι σιγουρα θα αντικατασταθει με καινουριο. Χθες μου εστειλαν μηνυμα να παω να το παραλαβω και σημερα που πηγα, μου ειπαν οτι εκαναν αναβαθμιση λογισμικου στο δικο μου. Δεν το παρελαβα γιατι δεν ειχα την νανο μαζι μου. Πιστευετε οτι κατι τετοιο γινεται η προκειμενου να μ δωσουν ανακατασκευασμενο σκαρφιστηκαν αυτη την ιστορια;; Τωρα π θα παω θα παρω το serial number μαζι μου.

βλακειες ειναι αυτες..το εχουν βρει να κανουν μια ενημερωση η ενα restore και να στρωνει για λιγο και αυτοι να μομιζουν οτι ελυσαν το προβλημα....φυσιολογικα τωρα αυτοι θα σου πουν οτι ειναι οκ και οτι αν το ξανακανει φερε να σου δωσουμε αλλο(ανακατασκευασμενο)...πηγαινε και πες τους οτι το ειχες κανει και εσυ το restore και οτι ξαναεκανε το προβλημα γιαυτο τους το εδωσες....

#340   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/01/2014 - 18:05

Όταν θα το παραλάβεις, μπροστά τους θα το τσεκάρεις να τους δείξεις το πρόβλημα.

Και απο τη στιγμή που παραμένει, απαιτείς αντικατάσταση.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#341   Georgia31

Georgia31

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2014 - 18:07

Αυτο θα κανω, παιδια! Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις! Παω να δω τι θα κανω και θα σας πω....

#342   Georgia31

Georgia31

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2014 - 19:17

Το κινητο τελικα το πηρα, δε μπορουσα να κανω κι αλλιως.. Το ελεγξα, δουλευει κανονικα. Οταν, ομως, τους ειπα οτι εχω ακουσει απο πολλους οτι ειχαν προβλημα με την αναβαθμιση και οτι μετα απο λιγο αντιμετωπιζαν εκ νεου προβλημα, δεν ειχαν κατι να μου απαντησουν. Η εγγυηση μου ηταν μεχρι τις 18/1 και το κινητο το ειχαν απο τις 27/12!!! Πιστευω οτι περιμεναν τη ληξη της εγγυησης για να μου κανουν μια απλη αναβαθμιση. Ας ελπισουμε οτι δεν θα αντιμετωπισω ξανα το ιδιο προβλημα :( Προσοχη, μην αγοραζετε συσκευες κινητης τηλεφωνιας απο τα media. ΚΑκιστη η εμπειρια μου, τουλαχιστον να προλαβω καποιους..

Τελευταία επεξεργασία από: Georgia31, 23/01/2014 - 19:19

#343   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2014 - 19:21

Το κινητο τελικα το πηρα, δε μπορουσα να κανω κι αλλιως.. Το ελεγξα, δουλευει κανονικα. Οταν, ομως, τους ειπα οτι εχω ακουσει απο πολλους οτι ειχαν προβλημα με την αναβαθμιση και οτι μετα απο λιγο αντιμετωπιζαν εκ νεου προβλημα, δεν ειχαν κατι να μου απαντησουν. Η εγγυηση μου ηταν μεχρι τις 18/1 και το κινητο το ειχαν απο τις 27/12!!! Πιστευω οτι περιμεναν τη ληξη της εγγυησης για να μου κανουν μια απλη αναβαθμιση. Ας ελπισουμε οτι δεν θα αντιμετωπισω ξανα το ιδιο προβλημα :( Προσοχη, μην αγοραζετε συσκευες κινητης τηλεφωνιας απο τα media. ΚΑκιστη η εμπειρια μου, τουλαχιστον να προλαβω καποιους..

Λοιπον αν σου το ξανακανει, θα το ξαναπας.

2 χρονια ειναι η εγγυηση, τελος.

Οπου κολλησει η διαδικασια, γραψε εδω να σε βοηθησουμε. ;)

You'll Never Walk Alone

#344   Georgia31

Georgia31

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2014 - 19:22

Ευχαριστω πολυ! Δυστυχως, δεν ειμαι και η πιο σχετικη με αυτα τα θεματα, οποτε καθε βοηθεια ειναι πολυτιμη!

#345   baudII

baudII

iPH Addict

• 654 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 23/01/2014 - 19:32

Ευχαριστω πολυ! Δυστυχως, δεν ειμαι και η πιο σχετικη με αυτα τα θεματα, οποτε καθε βοηθεια ειναι πολυτιμη!

Αν εχεις ξανα προβλημα απλα πας ξανα στο media γιατι εχεις 2 χρονια εγγυηση δηλαδη μεχρι 18/1/15

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 37

0 μέλη, 37 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες