Έχουν μείνει στον ένα χρόνο του κατασκευαστή και αυτό υποστηρίζουν. Λανθασμένα φυσικά.
Όταν λες κλειδωμένη? Τι έλεγε στο μήνυμα?
Όπου σε βολεύει το πας. Υπάρχει και η Document στη Γλυφάδα.
"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ Ε292 ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΝΕΟ ΙΜΕΙ & SN"
Έτσι ακριβώς το γράφει και δεν καταλαβαίνω μιας και η συσκευή πήγε σβήσμενη και διαγραμμενη από το cloud στο service. Και με τον υπάλληλο που μίλησα μου είπε ότι και αυτός δεν καταλαβαίνει γιατι στην παραλαβή το τσέκαρε και θα το ρώταγε.
Πριν λίγο μου τηλεφώνησε και με ενημέρωσε και για το κόστος που βγάζει - κάτι που σημαινει ότι το έβγαλαν εκτός εγγύησης - και για το περίεργο ότι στο νέο μήνυμα που του έστειλαν εμφανίζεται ως θέμα το κλείδωμα και εντός αναφέρει το ποσό της επισκευής.
Γι αυτό και ρωτάω μήπως είναι καμία νέα απατεωνια αυτο από μέρους τους ενώ φοβάμαι μήπως μου κλειδωσαν και τη συσκευή για να μου τα πάρουν. Προσωπικά ζήτησα από τον υπάλληλο να ξεκαθαρίσει την τελική τους απάντηση και εφόσον δεν καλύπτεται από εγγύηση να γυρίσει η συσκευή πίσω να πάω ο ίδιος στα κεντρικά να κάνω ένα σχετικό χαμό.
Είναι πραγματικά άθλιο αυτό που κάνουν και θα έπρεπε να ντρεπονται όλοι τους.
Τελευταία επεξεργασία από: smp, 31/12/2015 - 16:19