Μετά από ερώτηση που έστειλα στην infoquest, ζητώντας να μου διευκρινιστεί αν ισχύει πλήρης διετής εγγύηση για τα iPhone, η απάντηση που έλαβα:
"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα προϊόντα που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση καλύπτονται από την Περιορισμένη Εγγύηση Ενός Έτους από τον κατασκευαστή. Η νομοθεσία περί καταναλωτών που ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρέχει θεσμοθετημένα δικαιώματα εγγύησης επιπλέον της κάλυψης αυτής. Η περίοδος υποβολής αξιώσεων είναι 2 έτη και προβλέπεται για ελαττώματα που υπήρχαν κατά την παράδοση των προϊόντων.
Στην περίπτωση που θέλετε να υποβάλετε αξίωση, καλείστε να προσκομίσετε την απόδειξη Λιανικής Πώλησης και το έντυπο αξίωσης που θα συμπληρώσετε σε οποιαδήποτε από τις reception μας.
Στη συνέχεια οι πληροφορίες μεταβιβάζονται στον κατασκευαστή και είναι στη διακριτική ευχέρειά του να προχωρήσει σε κάλυψη χωρίς οικονομική επιβάρυνση."
Θα με ενδιέφεραν τα σχόλια σας και τι αντιλαμβάνεστε πάνω σε αυτή την απάντηση, ευχαριστώ.
σημερα σημερα μιλησα με απλ. παγκοσμια εγγυησει ενας χρονος μονο σε ολα τα προιοντα της.. 6 μηνες εως και χρονο ισως... στα αξεσουαρ... ο νομος του καταναλωτη ειναι ενας χρονος για ελλαδα... ειναι στηνευχερια της απλ στην προκειμενη περιπτωση αφου για αυτην μιλαμε να πει ναι οκ επισκευη φρι δωρεαν σαφως ομως αν γινει... τους ειπα αν εγω αγοαρσω μακ και δωσω 1200 ευρω οσο εχει απο σκρουτζ και μου χαλασει σε εναμιση χρονο θα πληρωσω να μου το φτιαξου σωστα ; μου ειπαν .... στο τηλ κοιταξτε η απλ ειναι μια πριμιουμ εταιρια ειναι η καλυτερη εταιρια παγκοσμιος... τα προιοντα της ειναι πραγματικα πολυ καλα ποιοτηκα.. η απλ μου ειπαν οτι... δινει μονο ενα χρονο εγγυησει γιατι αυτη πιστευει πως αν ... ενα προιον της παρουσιασει οποιδηποτε προβλημα αυτο θα γινει μεσα σε ενα χρονο.. αν λοιπον παρουσιασει προβλημα παει για επισκευη εντελως δωρεαν .. τωρα στην ελλαδα
ισχυει 1 χρονος μονο
εγγυηση... αλλα μου ειπαν αν ειναι ενας μακ υπολογιστης και χαλασει σε 13 μηνες θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε... επισης περι προστασειας καταναλωτη να αναφερω οτι.. η αγγλια παρακαλω εχει 6 ολοκληρα χρονια
εγγυηση στα απλ προιοντα οπως και αλλες χωρες στην ευρωπαικη ενωση με 5 χρονια. μου ειπαν επισης οτι αλλους νομους εχει η ελλαδα και αλλους στο εξωτερικο περι προστασιας καταναλωτη.. στην αμερικη μου ειπαν επισης οτι η μεταχιρησει προιο απλ ειναι εντελως διαφορετικη γιατι εκει ειναι η εταιρια... οποτε τα συμπερασματα δικα σας..
θεσμοθετημένα δικαιώματα εγγύησης επιπλέον της κάλυψης αυτής. Η περίοδος υποβολής αξιώσεων είναι 2 έτη και προβλέπεται για ελαττώματα που υπήρχαν κατά την παράδοση των προϊόντων.
Στην περίπτωση που θέλετε να υποβάλετε αξίωση, καλείστε να προσκομίσετε την απόδειξη Λιανικής Πώλησης και το έντυπο αξίωσης που θα συμπληρώσετε σε οποιαδήποτε από τις reception μας.
λεει αν προσεξετε μπορειτε να υποβαλετε αξιωση'' για ελλατωματα που υπηρχαν κατα την παραδοση το προιοντον... '' δηλαδη... αν παρουσιασει αιφον προβλημα η αλλο προιον της μετα απο ενα χρονο δεν ευθυνετε. αυτο σημαινει ξεκαθαρα... Παιδια απο σκρουτζ που κοιταζω για να εχω doa?
το doa ειναι 7 ημερων.... οποτε υπαρχει δεν υπαρχει εχεις την
εγγυηση... της απλ.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 16/03/2016 - 13:04