Διαθέσιμο το iOS 6.1 στο κοινό!
Δημοσίευση 29/01/2013 - 11:04
Ad
Δημοσίευση 29/01/2013 - 11:11
Δημοσίευση 29/01/2013 - 11:11
Δημοσίευση 29/01/2013 - 11:12
Αν και διαβασα πολλες σελιδες δεν βρηκα ξεκαθαρη απαντηση στο θεμα restore.
Εκανα update OTA και διαβαζοντας εδω περι SHSH εκανα ξανα restore apo itunes.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης : εχει σημασια αν κανεις απλα restore ή πρεπει να κατεβασεις την αντιστοιχη IPSW και μετα shift+restore τι διαφορα εχει ο ενας τροπος με τον αλλον ??
Θεωρω οτι πρεπει να ειναι το ιδιο!
ΥΓ συκευη iphone 5
Δημοσίευση 29/01/2013 - 11:17
Καλημερα σε ολους.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης : εχει σημασια αν κανεις απλα restore ή πρεπει να κατεβασεις την αντιστοιχη IPSW και μετα shift+restore τι διαφορα εχει ο ενας τροπος με τον αλλον ??
ΥΓ συκευη iphone 5
Αφου εκανες restore εισαι οκ.
Δημοσίευση 29/01/2013 - 11:17
Καλημερα σε ολους.
ΥΓ συκευη iphone 5
Καλημέρα φίλε ! :-) δυστυχώς δεν είναι το ίδιο...όταν κάνεις shift restore ξαναπερνάς την έκδοση 1,04gb που κατεβάζεις...όταν κάνεις σκέτο Restore κάνει απλά επαναφορα ρυθμίσεων.....οπότε είναι σαν να μην έκανες κάτι
Δημοσίευση 29/01/2013 - 11:19
Δυστυχώς όχι, με κλειστό τον διακόπτη του LTE, γυρνάς σε 3G. Υπομονή μέχρι την Κυριακή [;] που θα βγει το jb.Αν κλεισουμε το διοκοπτη LTE και αφησουμε τα δεδομενα ανοικτα, θα εχουμε ταχυτητες 2g (οπως στην 6.02) ή 3g?? ρωταω γιατι συνηθως για εξοικονομηση μπαταριας και λογω κακου 3g σηματος εκει που μενω, εχω κλειστο τον διακοπτη 3g και τον ανοιγω οταν ειμαι εξω και θελω να κατεβασω κατι!
Τελευταία επεξεργασία από: cgkr, 29/01/2013 - 11:20
Δημοσίευση 29/01/2013 - 11:23
Και με το jb τι θα γίνει? Λές να υπάρχει τρόπος να ενεργοποιείς το EDGE αντι του 3g?Δυστυχώς όχι, με κλειστό τον διακόπτη του LTE, γυρνάς σε 3G. Υπομονή μέχρι την Κυριακή [;] που θα βγει το jb.
Δημοσίευση 29/01/2013 - 11:24
Δημοσίευση 29/01/2013 - 11:25
ή απλα ενα carrier update για τη vodafone..
Nομίζω ότι την υποστήριξη δικτύων LTE (4G) η Apple την δίνει στους παρόχους με update... πιστεύω όμως θα γίνει και carrier update από την Vodafone.
http://www.apple.com/iphone/LTE/
http://www.apple.com/ipad/LTE/
Δημοσίευση 29/01/2013 - 11:28
Μετα εκανε install και μετα restore from backup. Συνολικα πηρε κανα 25 λεπτο, αρα δε νομιζω οτι εκανε απλα επαναφορα.
Αν καποιος γνωριζει ας μου πει να ξαναξαναξανακανω shift+restore !!!
Δημοσίευση 29/01/2013 - 11:28
Καλημέρα φίλε ! :-) δυστυχώς δεν είναι το ίδιο...όταν κάνεις shift restore ξαναπερνάς την έκδοση 1,04gb που κατεβάζεις...όταν κάνεις σκέτο Restore κάνει απλά επαναφορα ρυθμίσεων.....οπότε είναι σαν να μην έκανες κάτι
Ακριβως το ιδιο ειναι ειτε τη περασεις με shift και restore ειτε πατησεις απλα restore.
Οχι, δε μου εκανε απλα επαναφορα ρυθμισεων. Κατεβασε πρωτα (το itunes) το 6.1 κανα 15λεπτο ,σε γρηγορη σχετικα συνδεση,
Μετα εκανε install και μετα restore from backup. Συνολικα πηρε κανα 25 λεπτο, αρα δε νομιζω οτι εκανε απλα επαναφορα.
Δεν χρειαζεται,εισαι οκ με το restore που εκανες.
Δημοσίευση 29/01/2013 - 11:30
Οχι, δε μου εκανε απλα επαναφορα ρυθμισεων. Κατεβασε πρωτα (το itunes) το 6.1 κανα 15λεπτο ,σε γρηγορη σχετικα συνδεση,
Τότε είσαι ΟΚ :-)))
Δημοσίευση 29/01/2013 - 11:31
Τόλη επειδή και γω πρώτη φορά έκανα μέσω itunes ....Μου έβγαλε μήνυμα μπλα μπλα μπλα νεα εκδοση μπλα μπλα μπλα και απλα έκανα αναβάθμιση...Είμαι οκ ?? Γιατί πρώτη φορά θα το κάνω jb τώρα που θα βγει σε λίγες μέρεςΑκριβως το ιδιο ειναι ειτε τη περασεις με shift και restore ειτε πατησεις απλα restore.
Δεν χρειαζεται,εισαι οκ με το restore που εκανες.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες