Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 6.1 στο κοινό!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1432 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#931   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 30/01/2013 - 12:50

φυσικα και σε ρωταει το θεμα ειναι οτι μονο με καποιο Logo με παλια carrier μπορεις να βαλεις .

Οπότε περιμένουμε την funday. Ελπίζω με το jailbreak να μπορούμε να κλείσουμε τελείως το 3G και να μην συνεχίσει αυτή η μαλακία που το λες να κλείσει τα data και αυτό ατάραχο μένει συνδεδεμένο με 3G και σκατά σήμα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#932   thanasis22

thanasis22

iPH newbie

• 67 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 30/01/2013 - 12:53

Καλημερα παιδια,συνεχιζει το ιδιο προβλημα με το σημα στο iphone,τι με cosmote μιλησα τι με istorm,τπτ....Θα τρελαθω ας με βοηθησει καποιος ρε παιδια τι να κανωωωωω

#933   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:04

Καλημερα παιδια,συνεχιζει το ιδιο προβλημα με το σημα στο iphone,τι με cosmote μιλησα τι με istorm,τπτ....Θα τρελαθω ας με βοηθησει καποιος ρε παιδια τι να κανωωωωω

Τί θέμα;

#934   thanasis22

thanasis22

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:13

Λοιπον....οσο ειχα την 6.0.2 στο κιντητο μου δεν ειχα κανενα προβλημα με το σημα στο κινητο.Εκανα αναβαθμιση στην 6.1 μεσω ΟΤΑ και ξεκινησε το σημα να παιζει,ειτε σε κλειστο χωρο ημουν ειτε σε ανοιχτο επιανα 3 με 4 γραμμες σημα με κλειστα τα δεδομενα LTE και κτλ...Εκανα restore το κινητο εχθες το βραδυ και set up as new,το σημα εφτιαξε στις 5 γραμμες.Μετα απο μιση ωρα που εκανα τις ρυθμισεις στο κινητο,αρχισε το σημα να πεφτει παλι και εφτασε να δειχνει 1 γραμμη και σε μια φαση καμια υπηρεσια.Γενικα το σημα παιζει δεν ειναι σταθερο καπου,τωρα που ειμαι στο δωματιο εχω φουλ,πριν ειχα 1 γραμμη..Τι γινετε ρε παιδια τα εχω χασει...δεν ξερω τι να κανω

#935   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:16

Λογικα πρεπει να ειναι οτι δεν κλεινει το 3g σημα τωρα που εχεις το lte .

#936   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:19

Τι είχες ενεργοποιημένο πριν από data, τι τώρα;

#937   thanasis22

thanasis22

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:24

Ειναι κλειστη επιλογη LTE και η περιαγωγη δεδομενων και τα δεδομενα κλειστα,αλλα οπως διαβασα και πιο πανω οταν ανοιγω τα δεδομενα βγαινει ακαριαια το σηματακι 3g,οχι οπως πριν που αργουσε να μπει...αλλα το σημα και με ολα αυτα κλειστα παιζει...

στο δωματιο πριν ειχα 5 γραμμες σημα το πρωι στο δωματιο ειχα 1,τωρα στην κουζινα εχω 3..κατι γινετε δεν παιζει δεν μενει καπου σταθερο

#938   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:26

το 3g δεν κλεινει ασχετα αν εχεις κλειστα τα δεδομενα και το lte .

#939   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:26

Λοιπον....οσο ειχα την 6.0.2 στο κιντητο μου δεν ειχα κανενα προβλημα με το σημα στο κινητο.Εκανα αναβαθμιση στην 6.1 μεσω ΟΤΑ και ξεκινησε το σημα να παιζει,ειτε σε κλειστο χωρο ημουν ειτε σε ανοιχτο επιανα 3 με 4 γραμμες σημα με κλειστα τα δεδομενα LTE και κτλ...Εκανα restore το κινητο εχθες το βραδυ και set up as new,το σημα εφτιαξε στις 5 γραμμες.Μετα απο μιση ωρα που εκανα τις ρυθμισεις στο κινητο,αρχισε το σημα να πεφτει παλι και εφτασε να δειχνει 1 γραμμη και σε μια φαση καμια υπηρεσια.Γενικα το σημα παιζει δεν ειναι σταθερο καπου,τωρα που ειμαι στο δωματιο εχω φουλ,πριν ειχα 1 γραμμη..Τι γινετε ρε παιδια τα εχω χασει...δεν ξερω τι να κανω

Tα ιδια ακριβως θεματα εχω και εγω!!!!

#940   i-phoneman

i-phoneman

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:27

iphone 5 σε Vodafone με ios 6.1 ,αλλά δεν υπάρχει πουθενά σαν επιλογή το lte. Παίζει να μην εμφανιζεται καθόλου επειδη δεν το υποστηρίζει ο παροχος?

#941   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:29

Πάντως το θέμα με το wifi όχι μόνο δεν έστρωσε αλλά έχω την εντύπωση ότι έγινε και χειρότερο. Πρόσεξε κανείς κάποια διαφορά στο wifi?

Εγώ στην 6.0.1 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σε 6.0.2 είχε τρελλά κολλήματα και προβλήματα. Με 6.1 μέχρι στιγμής όλα καλά. Νομίζω είναι ότι σου κάτσει πραγματικά. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς..

#942   thanasis22

thanasis22

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:31

οπως βλεπετε και σεις πολλοι το εχουμε αυτο το προβλημα,ας βγει ενας που εχει το 5 στην ελλαδα και εβαλε την 6.1 να πει οτι δεν του παιζει το σημα,θα του αναψω λαμπαδα στο υψος του...ας βοηθησει καποιος ρε παιδια που ξερει να μην τρελενομαστε και μεις με το σημα...εστω ας επικοινωνισει καποιος με apple να μας πουν τι γινετε....φερτε πισω την 6.0.2 και ο λαος τou iphone απαιτει την 6.0.2 στο iphone..

#943   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:33

iphone 5 σε Vodafone με ios 6.1 ,αλλά δεν υπάρχει πουθενά σαν επιλογή το lte. Παίζει να μην εμφανιζεται καθόλου επειδη δεν το υποστηρίζει ο παροχος?

σωστα τελικα ειμαστε απο τους τυχερους που δεν εχουμε Lte .

#944   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.544 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:36

Είναι η cosmote προς το παρών υποστηρίζει.

#945   afanoulis

afanoulis

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:nikiforosvin

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:40

μήπως είναι λίγο υπερβολή το να κοιτάμε γραμμούλα γραμμούλα το σήμα?

φυσικά και είναι αδύνατον να είναι κολλημένο πάντα στο full αλλά και η αυξομείωση ακόμη και στο ίδιο χώρο
είναι λογικό να υπάρχει.
Μπορεί να γίνεται κάποια αναβάθμιση στο δίκτυο της περιοχής και να υπάρχει χαμήλο σήμα για 2-3 μέρες, ας μην τρελαινόμαστε
χωρίς αιτία.
Το να χάνεται τελείως συχνά είναι όντως πρόβλημα αλλά να λέμε γιατί έχω 3 γραμμές και εχθές 4 είναι αστείο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες