Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 6.1 στο κοινό!

• Please log in to reply
1432 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#946   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2,593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:40

Οπότε περιμένουμε την funday. Ελπίζω με το jailbreak να μπορούμε να κλείσουμε τελείως το 3G και να μην συνεχίσει αυτή η μαλακία που το λες να κλείσει τα data και αυτό ατάραχο μένει συνδεδεμένο με 3G και σκατά σήμα.

Makari αλλα δεν πιστευω να γινετε, δηλαδη με sbsettings απλα παταμε συντομευση στην ουσια κ κλεινει ο διακοπτης απ τις ρυθμισεις.
Αλλα τωρα που δεν υπαρχει καν διακοπτης πως θα γινει :(
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#947   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:42

γινεται οπως στο ιος 5 που δεν ειχε διακοπτη 3G αλλα μολις βγηκε το jb απο sbs το εκλεινες .

#948   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:46

Makari αλλα δεν πιστευω να γινετε, δηλαδη με sbsettings απλα παταμε συντομευση στην ουσια κ κλεινει ο διακοπτης απ τις ρυθμισεις.
Αλλα τωρα που δεν υπαρχει καν διακοπτης πως θα γινει :(

O διακόπτης φαντάζομαι υπάρχει, απλά δεν φαίνεται. Αφού υπάρχει στην vodafone πχ που δεν έχει πάρει LTE. Το θέμα είναι να μας πει κάποιος με vodafone αν οταν κλείνει το data το κινητό μένει σε 3G ή αν σε αυτούς γυρνάει σε 2G.

μήπως είναι λίγο υπερβολή το να κοιτάμε γραμμούλα γραμμούλα το σήμα?

φυσικά και είναι αδύνατον να είναι κολλημένο πάντα στο full αλλά και η αυξομείωση ακόμη και στο ίδιο χώρο
είναι λογικό να υπάρχει.
Μπορεί να γίνεται κάποια αναβάθμιση στο δίκτυο της περιοχής και να υπάρχει χαμήλο σήμα για 2-3 μέρες, ας μην τρελαινόμαστε
χωρίς αιτία.
Το να χάνεται τελείως συχνά είναι όντως πρόβλημα αλλά να λέμε γιατί έχω 3 γραμμές και εχθές 4 είναι αστείο.

Το πρόβλημα είναι οτι πια το κινητό προτιμά το δίκτυο 3G ακόμα και χωρίς data. Οπότε εκεί που πχ στα σπίτια μας είχαμε full 2G σήμα + Wifi, τώρα αναγκαζόμαστε να έχουμε σκατά 3G με ότι αυτό συνεπάγεται για την χρήση της μπαταρίας.

#949   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:46

εχω vodafone οταν κλεινω τα data μονο το 3g μενει ανοικτο

#950   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:53

Είσαι σε χώρο χωρίς καλό 3G σήμα και κλείνεις το 3G. Το κινητό θα δείξει κυκλάκι ή Ε με αρκετά καλύτερο σήμα, σωστά;

#951   Tr3LaRaS

Tr3LaRaS

iPH Contributor

• 1,189 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:53

Κανεις που να εβαλε την 6.1 σε 3GS ?

#952   niknik13

niknik13

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:54

Εγώ είμαι ένας από αυτούς, που από εχθές που έβαλα την 6.1 στο 5ντάρι μου δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα σήματος ή κάτι άλλο !!
Αρχικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είναι κλειστά τα δεδομένα σε μια τέτοια συσκευή, που τώρα πια πετάει με το LTE.
Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις θα σου πρότεινα restore από iTunes, μήπως και δεν φορτώθηκε σωστά η 6.1 ΟΤΑ.

#953   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:56

Εγώ είμαι ένας από αυτούς, που από εχθές που έβαλα την 6.1 στο 5ντάρι μου δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα σήματος ή κάτι άλλο !!
Αρχικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είναι κλειστά τα δεδομένα σε μια τέτοια συσκευή, που τώρα πια πετάει με το LTE.
Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις θα σου πρότεινα restore από iTunes, μήπως και δεν φορτώθηκε σωστά η 6.1 ΟΤΑ.

Όταν έχεις καλό σήμα, είσαι με 3G/LTE. Όταν είσαι κάπου χωρίς καλό σήμα και είτε δεν χρειάζεσαι πρόσβαση στο internet ή έχεις wifi, γιατί να κάτσεις να αδειάζεις την μπαταρία σου;

#954   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:58

Είσαι σε χώρο χωρίς καλό 3G σήμα και κλείνεις το 3G. Το κινητό θα δείξει κυκλάκι ή Ε με αρκετά καλύτερο σήμα, σωστά;

θα δειξει κυκλακι με καλυτερο σημα αφου τα data παραμενουν ανοικτα .

#955   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1,544 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 30/01/2013 - 14:01

οπως βλεπετε και σεις πολλοι το εχουμε αυτο το προβλημα,ας βγει ενας που εχει το 5 στην ελλαδα και εβαλε την 6.1 να πει οτι δεν του παιζει το σημα,θα του αναψω λαμπαδα στο υψος του...ας βοηθησει καποιος ρε παιδια που ξερει να μην τρελενομαστε και μεις με το σημα...εστω ας επικοινωνισει καποιος με apple να μας πουν τι γινετε....φερτε πισω την 6.0.2 και ο λαος τou iphone απαιτει την 6.0.2 στο iphone..

Ναι πραγματικά, κι εγώ έχω θέμα με το σήμα...πολυ "πεσμενο".

#956   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 14:02

θα δειξει κυκλακι με καλυτερο σημα αφου τα data παραμενουν ανοικτα .

Τέλεια, φοβόμουν μήπως είχε αλλάξει κάτι στην 6.1 και προσπαθούσε να συνδεθεί με 3G ότι και αν έκανες.
Οπότε -όπως είπα και παραπάνω- περιμένουμε την funday να γίνουμε άνθρωποι!

#957   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1,290 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 14:06

Εγώ πάντως δεν ασχολούμαι με διακόπτες,και άνοιξε αυτό, κλείσε το άλλο. Τα έχω όλα με όλα ανοιχτά,εκτός από bluetooth.Και μια χαρά μου είναι η μπαταρία σας πληροφορώ.

#958   niknik13

niknik13

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/01/2013 - 14:09

Όταν έχεις καλό σήμα, είσαι με 3G/LTE. Όταν είσαι κάπου χωρίς καλό σήμα και είτε δεν χρειάζεσαι πρόσβαση στο internet ή έχεις wifi, γιατί να κάτσεις να αδειάζεις την μπαταρία σου;

Από όσο μπορώ να γνωρίζω, με τα δεδομένα ανοιχτά στη συσκευή δεν έχεις αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Όταν δεν θες internet απλά δεν το χρησιμοποιείς, και όταν έχεις WiFi έχει πάντα προτεραιότητα.

#959   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1,631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 30/01/2013 - 14:10

O διακόπτης φαντάζομαι υπάρχει, απλά δεν φαίνεται. Αφού υπάρχει στην vodafone πχ που δεν έχει πάρει LTE. Το θέμα είναι να μας πει κάποιος με vodafone αν οταν κλείνει το data το κινητό μένει σε 3G ή αν σε αυτούς γυρνάει σε 2G.

Το πρόβλημα είναι οτι πια το κινητό προτιμά το δίκτυο 3G ακόμα και χωρίς data. Οπότε εκεί που πχ στα σπίτια μας είχαμε full 2G σήμα + Wifi, τώρα αναγκαζόμαστε να έχουμε σκατά 3G με ότι αυτό συνεπάγεται για την χρήση της μπαταρίας.

αυτο που λες δεν γινεται σορρυ φιλε, αν εισαι σε wi-fi θα αφησει το 3G κ θα παει μονο wifi...καλα δεν σχολιαζω το αλλο που λες οτι "ακομα κ χωρις data το κινητο μενει 3G..." σε λιγο θα μας πεις οτι se airplane mode κ λαμβανεις emails...

η μπαταρια δεν αδειαζει αν δεν χρησιμοποιεις δεδομενα, ειναι απλα σε αναμονη, πολυ μικρη η καταναλωση τοσο που ακομα η πλοηγηση στο μενου για να κλεισεις κ να ανοιξεις τα δεδομενα σε συνδυασμο με την ανοικτη οθονη θα καψουν περισσοτερη μπαταρια απ το να το χεις απλα ανοικτα σε αναμονη...;)

#960   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1,643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 30/01/2013 - 14:13

Αυτο πως προκυπτει; γιατι να εισαι με 3G αν εισαι σπιτι σ με wifi ;;;
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;