Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 6.1 στο κοινό!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1432 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1051   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:01

Μην τα μπερδευετε....Το restore προτεινεται για μελλοντικη χρηση των shsh και οχι για το jb.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 30/01/2013 - 21:01

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1052   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:13

Α ρε vodafone πότε και σε εμας;;Πάντως και στο cosmos με 3G έπιασα 7mbps...δεν το λες και άσχημα��

Άγνωστο πότε... Άσε που η Vodafone μέχρι στιγμής δεν έχει σε όλη την Αθήνα αλλά μόνο σε 3-4 περιοχές... Προφανώς όταν κάποια στιγμή έχει κάλυψη σε όλη την Αθήνα τότε θα το δώσει. Πάντως και οι υπάλληλοι της δεν ξέρουν πότε.

#1053   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:18

Μην τα μπερδευετε....Το restore προτεινεται για μελλοντικη χρηση των shsh και οχι για το jb.

Εγώ σε μη jb συσκευή έκανα restore from backup...Ειμαι καλα ενοψη jb??
XS Max 256 Gb Space Gray

#1054   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:19

Εγώ σε μη jb συσκευή έκανα restore from backup...Ειμαι καλα ενοψη jb??

Ναι.

#1055   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:21

Είναι σίγουρο αυτό ?
Τότε πως αναφέρεται ότι θα το jailbreak θα το διορθώνει αυτό ?
Εχω την εντύπωση ότι στο iOS 6.1 και το LTE να κλεινεις ,μόνιμα θα είναι ανοιχτό το 3G ...
Ετσι ήταν και στο iOS 5 (iPhone 4S)αν θυμάμαι καλά στην αρχή ,μέχρι που βγήκε το jailbreak και έκλεινες τον διακόπτη.
Βέβαια μετά το αφαίρεσε και η apple .
Το θέμα είναι τελικά ισχύει το μόνιμα 3G ,η κλείνει και αυτό κλείνοντας το LTE ?
Να αναβάθμισω η όχι ?

ρε παιδια λετε να μην τα 3εχει σκεφτει ολα αυτα η apple, τι να πω τοσο γατονια ειστε ολοι που θελετε να παρετε high-end συσκευη για να δουλευεται με gprs, γυρνατε πολλα χχρονια πισω, παρτε κ ενα νοκια καλυτερα...τι να πω...τουλαχιστον μην το παρουσιαζετε τοσο τραγικο κ ακουει ο απλος κοσμος κ πανικοβαλλετε λες κ ειναι το προβλημα του αιωνα..

#1056   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:23

Το 4G ενεργοποιήθηκε κατευθείαν αφότου σας το ενεργοποίησαν;

Κάνει γυρω στη μιση ωρα να ενεργοποιηθεί.

Είναι σίγουρο αυτό ?
Τότε πως αναφέρεται ότι θα το jailbreak θα το διορθώνει αυτό ?
Εχω την εντύπωση ότι στο iOS 6.1 και το LTE να κλεινεις ,μόνιμα θα είναι ανοιχτό το 3G ...
Ετσι ήταν και στο iOS 5 (iPhone 4S)αν θυμάμαι καλά στην αρχή ,μέχρι που βγήκε το jailbreak και έκλεινες τον διακόπτη.
Βέβαια μετά το αφαίρεσε και η apple .
Το θέμα είναι τελικά ισχύει το μόνιμα 3G ,η κλείνει και αυτό κλείνοντας το LTE ?
Να αναβάθμισω η όχι ?

Όπως τα λες ειναι

#1057   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:25

ρε παιδια λετε να μην τα 3εχει σκεφτει ολα αυτα η apple, τι να πω τοσο γατονια ειστε ολοι που θελετε να παρετε high-end συσκευη για να δουλευεται με gprs, γυρνατε πολλα χχρονια πισω, παρτε κ ενα νοκια καλυτερα...τι να πω...τουλαχιστον μην το παρουσιαζετε τοσο τραγικο κ ακουει ο απλος κοσμος κ πανικοβαλλετε λες κ ειναι το προβλημα του αιωνα..

Φιλε μου δεν εχει ομως παντου σε ολη την Ελλαδα 5 γραμες σημα 3g !!!
οποτε οταν εγω πχ ειμαι στο λεοφωρειο κ ξερω οτι στην συγκεκριμενη διαδρομη δεν θα εχει καθολου 3g σημα η πχ μια γραμμη μονο γιατι να το εχω τσαμπα ανοιχτο κ να μου τρωει την μπαταρια??
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#1058   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:26

Αγαπητέ διαφωνώ. Σε περιοχές οπου δεν υπάρχει καλο σήμα 3G ή δε χρειάζεται να ειναι ενεργοποιημενο γιατι να ειναι και να τρώει μπαταρία; Χθες χρειάστηκε να το φορτισω μέσα σε 12 ωρες δυο φορες. Με την ίδια σχεδον χρήση προ 6.1.

#1059   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:30

Αγαπητέ διαφωνώ. Σε περιοχές οπου δεν υπάρχει καλο σήμα 3G ή δε χρειάζεται να ειναι ενεργοποιημενο γιατι να ειναι και να τρώει μπαταρία; Χθες χρειάστηκε να το φορτισω μέσα σε 12 ωρες δυο φορες. Με την ίδια σχεδον χρήση προ 6.1.

μα αν δεν υπαρχει 3G σημα πεφτει σε edge/gprs απο μονο του, ξεκολλατε βρε..;)

#1060   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:31

Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε οτι το 3G (όπως και το 2G) είναι τεχνολογία μετάδοσης δεδομένων ΚΑΙ voice, όχι μόνο δεδομένων. Οπότε, όταν κλείνετε τα Δεδομένα απο τις Ρυθμίσεις, ναι μεν σταματά η αποστολή - λήψη δεδομένων, το κομμάτι voice όμως συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Και όσο το τηλέφωνο βρίσκει δίκτυο 3G, χρησιμοποιεί ΑΥΤΟ για την μετάδοση του voice. Αν το τηλέφωνο δεν βρίσκει πλέον σήμα 3G, ΤΟΤΕ θα γυρίσει σε Edge ή Gprs. Απλό είναι, δεν είναι πυρηνική φυσική...

#1061   souzana

souzana

iPH Contributor

• 914 μηνύματα
  • Twitter:@soyz__
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:souzi13

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:32

Εγω που έχω Vodafone να κάνω το update και να περιμένω ποτε θα βάλουν 4g?

#1062   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:Merkon5

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:32

Μετα απο δυο μερες λειτουργιας του κινητου σε LTE εχω να κανω δυο παρατηρησεις...Πρωτον, τα mb οντως καταναλωνονται πιο γρηγορα και δεν γνωριζω τον λογο για αυτο, αφου ουσιαστικα μονο η ταχυτητα εχει αλλαξει και οχι ο ογκος των ιστοσελιδων! Δευτερον, οντως η ζωη της μπαταριας εχει μειωθει πολυ θα ελεγα, αλλες φορες τετοια ωρα γυρνουσα σπιτι και μου απεμενε ενα 40%-50% και τωρα εχω 26% με λιγοτερη χρηση του κινητου το τονιζω! Αυτος ο συνδυασμος του να ψαχνει το κινητο ταυτοχρονα LTE και 3G σκοτωνει την μπαταρια απο οτι φαινεται...

#1063   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:34

στο θεμα μπαταριας, σημερα ειχα με 5% 23ωρες αναμονη κ 5ωρες χρησης, κ μιλαμε για σκισιμο, με καμμια 300ΜΒ κατεβασμα, και μονιμα ακομα κ μεσα στο σπιτι LTE, που ειχε χαμηλο σημα 1-2 παυλες...οποτε δεν εχω παραπονο, θελω να το δω και αυριο με την νορμαλ χρηση μια κ σημερα οπου πηγανα παταγα 4-5 φορες στο speedtest να δω τι πιανει και αλλες τοσες οι φιλοι της παρεας που εκαναν σαν ινδιανους που επισαν στα χερια τους τουφεκι lol :D :P

#1064   VassilisAlex

VassilisAlex

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Twitter:@v_alexiadis
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:40

Κι αλλοι με το ιδιο προβλημα με το σημα,γιατι να μην μπενει σε 2g και οχι σε 3g,δεν το καταλαβαινω αυτο και μας ριχνει το σημα μαλλον παιζει...

vasillis για πες μας κι εσυ τον παροχο σου και τι σημα εχεις με κλειστα τα δεδομενα..

Cosmote έχω και με εντελώς κλειστά data έχω 2 μπάρες σε σημείο που παλιά νομίζω πως είχα 3-4 με 2G. Αλλά να πω την αλήθεια δεν έχω ποτέ εντελώς κλειστά data οπότε δεν μ' επηρεάζει το χαμηλότερο σήμα. Με ανοιχτό 3G και κλειστό LTE έχω 3 μπάρες στο ίδιο σημείο.

αν θες jb οι devs ειπαν καλυτερα μεσω itune με restore ν ακανεις τοu update

Α ΟΚ άρα έχει να κάνει με jb. Πάω πάσο σε αυτή τη περίπτωση :)

#1065   thanasis22

thanasis22

iPH newbie

• 67 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:41

tgousopoulos...ειμαι φιλος του βαλαντη,με το δικο μου προβλημα με το σημα στο κινητο τι κανουμε help..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες