Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 6.1 στο κοινό!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1432 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1291   manosmaria

manosmaria

iPH Member

• 218 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/02/2013 - 22:07

στο iphone 4s θα εχει LTE;;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1292   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.207 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/02/2013 - 22:08

στο iphone 4s θα εχει LTE;;;

Όχι.
Once You Go Mac You Never Go Back

#1293   elefunk

elefunk

iPH newbie

• 69 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2013 - 22:15

Συγνωμη παιδια αλλα αυτα τα restore, restore from backup και set up as new μ εχουν μπερδεψει.
Μολις εβαλα την 6.1 και εκανα restore το κινητο. Το κινητο εχει ερθει στην αρχικη του μορφη και τωρα στο itunes με ρωταει αν θελω να κανω restore απ'το backup ή set up as new. Δεν χρειαζομαι τιποτα απ'το backup. Nα επιλεξω set up as new?

#1294   thanasis22

thanasis22

iPH newbie

• 67 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 02/02/2013 - 22:20

ναι,αν επιλεξεις set up as new το κινητο το σου θα επανελθει οπως ηταν στην αρχη που το πηρες και το ανοιξες για πρωτη φορα.

#1295   souzana

souzana

iPH Contributor

• 914 μηνύματα
  • Twitter:@soyz__
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:souzi13

Δημοσίευση 02/02/2013 - 22:22

Και πως κάνουμε restore κλπ???
Αυτο το αντίγραφο που θα κάνουμε ας πούμε θα υπάρχει και άλλες φορές αν χρειαστούμε ;

#1296   elefunk

elefunk

iPH newbie

• 69 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2013 - 22:26

να σε καλα φιλε Θαναση.
Τωρα κατι που θα χρειαστει στο μελλον. Πες πως αναγκαζομαι να κανω ξανα restore το κινητο (για ασχετο λογο) και τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη υπαρχει το iOS7 (το οποιο δεν εχει JB). Εγω θα πρεπει να κατεβασω ξανα το ISPW του 6.1 για να κανω restore ή απλα μεσω itunes παταω απλα restore και αυτο αυτοματα μου κανει restore απ΄το τελευταιο backup (δλδ αυτο που μολις εγινε)

#1297   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 02/02/2013 - 22:27

Ρε παίδες.. 3-4 μέρες τα ίδια και τα ίδια.

Κάντε ένα κόπο και διαβάστε προηγούμενες σελίδες δεν είναι τόσο δύσκολο πια..

Άλλη μια..

1)Αν ήσουν με Jailbreak ΔΕΝ κάνεις Restore From Backup αλλά setup as new και μετά κάνεις Jailbreak
2)Aν δεν είχες Jailbreak κάνεις Restore from backup χωρίς πρόβλημα και μετά κάνεις Jailbreak κανονικά
3)Δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχεις settάρει το τηλέφωνό σου με εφαρμογές κτλ κτλ και μετά πατήσεις Jailbreak.
4)Δεν κάνουμε ΟΤΑ update ή update από το iTunes αλλά restore για να έχουμε τη δυνατότητα στο μέλλον να κάνουμε re-restore(όταν γίνει διαθέσιμο στο tool που θα δοθεί)

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1298   elefunk

elefunk

iPH newbie

• 69 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2013 - 22:32

Να σε καλα Νικολα...

#1299   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2013 - 23:40

<<>>Γειά σας. Έχω το iphone 5 και έχω εγκατεστημένη τη 6.1. Προχθές ζήτησα από την Cosmote να μου αναβαθμίσει την γραμμή σε 4G (LTE). Δυστυχώς κάνοντας αυτή την κίνησ έχασα το GSM. Αφού είδα πόσο μου τρώει την μπαταρία, ζήτησα από cosmote να ακυρώσει το 4G. Στο κινητό όμως το 3g συνεχίζει να υπάρχει και να μην μπαίνει σε 2G το κινητό. Τι πρέπει να κάνω για να επανέλθει; Στην cosmote μου είπαν οτι δεν έχω 4G πια, αλλά εγώ βλέπω ότι δεν έχω πια GSM, παρα μόνο 3G. Κάποιος μου είπε να ξαναεγκατστήσω την 6.02 Αυτό πως γίνετε και αν το κάνω θα διορθώσει το κινητό μου; Όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει, διότι το κινητό μου είναι εργαλείο δουλειάς και χριεάζομαι την μπαταρία>>

Για να γυρισεις πισω πρεπει να κανεις 1)backup 2)κατεβαζεις την εκδοση 6.1 που αφορα το κινητο σου 3)βαζεις το τηλεφωνο στο itunes kai se dfu 3)με shift περνας τη εκδοση που κατεβασες 4)setup as new 5)οταν ρωτησει για carrier update πατας οχι 6)ξαναβαζεις το Backup που ειχες παρει

#1300   thanasis22

thanasis22

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2013 - 00:11

δεν μπορεις να γυρισεις στην 6.0.2 για δεν υπογραφετε πλεον απο την apple.Αρα μενεις ως εχει στην 6.1 και περιμενεις αυριο που θα βγει το jailbreak της 6.1,μηπως και καποιος ανθρωπος του θεου εβαλε διακοπτη για να κλεινεις τελειιως το 3G.Δυστυχως δεν εισαι ο μονος που πηγες στην 6.1 και εχεις προβλημα με σημα και μπαταρια.

#1301   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 03/02/2013 - 00:41

δεν μπορεις να γυρισεις στην 6.0.2 για δεν υπογραφετε πλεον απο την apple.Αρα μενεις ως εχει στην 6.1 και περιμενεις αυριο που θα βγει το jailbreak της 6.1,μηπως και καποιος ανθρωπος του θεου εβαλε διακοπτη για να κλεινεις τελειιως το 3G.Δυστυχως δεν εισαι ο μονος που πηγες στην 6.1 και εχεις προβλημα με σημα και μπαταρια.

1) Με shift-restore στην 6.1 και cancel στο carrier update επανέρχεται το 3G toggle (σε βάρος του LTE βέβαια)
2) Το jailbreak από μόνο του δεν θα προσθέσει τίποτα παρά μόνο ένα extra εικονίδιο, το cydia. Αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι πολύ γρήγορα θα βρεθεί κάποιο tweak που θα κάνει αυτό που λες ή θα προστεθεί στο ncsettings ή σε κάποιο παρεμφερές πρόγραμμα.

#1302   thanasis22

thanasis22

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2013 - 00:55

Απλα αυτο που πρεπει να κανουμε ολοι που εχουμε αυτο το προβλημα με το σημα στις συσκευες μας λογο της 6.1 και με παροχο την cosmote.Ειναι να ζαλισουμε την cosmote να επικοινωνισει με apple να αναφερει το προβλημα μας και μεσω ενος update να ξανα επαναφερει την επιλογη του 3G ξεχωριστα του LTE.Και απ οτι εμαθα οι εκαστοτε παροχοι εχουν αμεση επικοινωνια με την apple και αναφερουν τα προβληματα που εχουμε..και για του λογου το αληθες ειχα επικοινωνια με την apple στην αμερικη μεσω του chat που διαθετει στο site της και ανεφερα το προβλημα που εχουμε και μ ειπαν να επικοινωνησω με τον παροχο μπυ και να πω και σε εκεινους οτι ειπα και σ αυτους.Αν θελετε εχω και φωτο απο το chat και τον case number της συνομιλιας για να δειτε οτι λεω αληθεια....13838 λετε τεχνικη υποστηριξη iphone και ζαλιστε τους.

#1303   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 03/02/2013 - 01:04

Πάντως μακάρι να βγω ψεύτης αλλά τα πράγματα με το διακόπτη του 3G δεν φαίνονται ευοίωνα.

Πέρυσι που είχε εξαφανιστεί και ήταν μόνιμα σε 3G, είχε πέσει παγκόσμιο κράξιμο και το άλλαξε.

Φέτος με αυτό, μόνο εμείς παραπονιόμαστε, κυρίως λόγω του άθλιου δικτύου 3G που έχουμε και που το χαμηλό του σήμα καταναλώνει την μπαταρία.

Δεν έχω δει γενικά ιδιαίτερη αντίδραση στο ίντερνετ.

Και δεν πιστεύω για την Ελλάδα και μόνο (ή για ένα μέρος της καλύτερα) να κάνουν ολόκληρη αλλαγή.

#1304   thanasis22

thanasis22

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2013 - 01:12

οχι εχουν και στο εξωτερικο το ιδιο προβλημα με μας πιστεψε με μου το ειπαν και εκεινοι μου εδωσαν κι αυτο το παραδειγμα https://discussions....082995#21082995

οποτε δεν ειμαστε μονο εμεις

#1305   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 03/02/2013 - 01:15

Πραγματικά μακάρι...

Αλλά σου λέω, δεν βλέπω την ίδια ένταση αντιδράσεων με πέρυσι.

Εν μέρη είναι και λογικό.

Χρόνο με το χρόνο τα δίκτυα και η έντασή τους βελτιώνεται.

Γιατί να το κλείσει το 3G ο άλλος όταν έχει φουλ σχεδόν παντού, όπως εμείς έχουμε το απλό?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες