Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 6.1 στο κοινό!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1432 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#721   insomniacc

insomniacc

iPH User

• 147 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/01/2013 - 16:03

Δες τα host σου.

Τωρα κατι μου ειπες:P
Ειμαι ασχετη με αυτα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#722   gkorres

gkorres

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/01/2013 - 16:04

καποιος γαι επιβεβαίωση ...

σε ipad 4 χωρίς jb και με καποιες app εγκατεστημένες και photo πάω μεσω itune software update και
κανω update ή υπάρχει καποιος καλλίτερος τρόπος .

Ευαχαριστώ εκ των προτέρων

#723   Tomby

Tomby

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2013 - 16:07

Hilton σήμερα.

#724   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2013 - 16:09

"Ειδικότερα, από 17/12/2012 έως και 31/3/2013, οι υφιστάμενοι και νέοι συνδρομητές COSMOTE (Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής τηλεφωνίας) που:
α) το οικονομικό τους πρόγραμμα παρέχει δωρεάν όγκο δεδομένων ή
β) έχουν ενεργοποιημένη στη σύνδεση τους οποιαδήποτε πρόσθετη υπηρεσίαδεδομένων (COSMOTE Internet Monthly Pass, COSMOTE Intranet Monthly Pass, COSMOTE Internet Monthly Pass Plus, Wireless Internet, Wireless Intranet, Wireless Intranet Plus, COSMOTE Internet Day Pass)
θα μπορούν, με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, να αιτούνται, χωρίς κόστος, την
παροχή υπηρεσιών μέσω του δικτύου COSMOTE 4G για όσο χρονικό διάστημα έχουν πρόγραμμα με δωρεάν όγκο δεδομένων ή ενεργοποιημένη στη σύνδεσή τους
πρόσθετη υπηρεσία δεδομένων.

Από την 01/04/2013, οι υφιστάμενοι και οι νέοι συνδρομητές Συμβολαίου των οικονομικών προγραμμάτων COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35-35Π-40-45-45Π-55-70-85-100-100ΠΑΛ-150-195ΠΑΛ, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet 35ΠΑΛ-45ΠΑΛ-60ΠΑΛ-70ΠΑΛ-85ΠΑΛ-125ΠΑΛ, COSMOTE i-35-45-60-75-90-110-135, COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet 35-45-65-95-150, COSMOTE BUSINESS 500-700-900-1200, COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 95-120-195 και COSMOTE BUSINESS 40-55-70-85-105-130, θα μπορούν, με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, χωρίς κόστος, να ενεργοποιούν την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G.

Επισημαίνεται ότι, στα ανωτέρω προγράμματα, κατά την ενεργοποίηση των υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G, θα ενεργοποιείται αυτόματα και η δωρεάν υπηρεσία «Αυτόματης Ενημέρωσης στο 80%», εκτός και εάν δεν το επιθυμεί ο συνδρομητής."

Για να ξέρουμε τι λέμε...

Πήρα 2 φορές για ενεργοποίηση στην Cosmote και όταν τους είπα πως αιτούμαι την ενεργοποίηση του 4G, ΚΑΙ οι δύο υπάλληλοι το πρώτο που με ρώτησαν είναι αν έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήςης που αναγράφονται στην ιστοσελίδα.

Να σας πω την αλήθεια με παραξένεψε πάρα πολύ αυτό το γεγονός. Προσπαθώ τώρα να βρω κάτι ύποπτο σχετικά με το 4G αλλά δεν...

#725   Tomby

Tomby

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2013 - 16:09

Hilton σήμερα

Συνημμένα αρχεία

• Συνημμένο αρχείο  image.jpg   172,34KB   24 λήψεις

#726   f4alx

f4alx

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 29/01/2013 - 16:11

Οχι απλα πριν απο το jb κρατα ενα αντιγραφο ασφαλειας στο κινητο σου!

Ευχαριστώ πολύ!!!! :)

#727   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 29/01/2013 - 16:12

Τωρα κατι μου ειπες :P
Ειμαι ασχετη με αυτα.

Έλα PM γιατί είμαστε Off..

καποιος γαι επιβεβαίωση ...

σε ipad 4 χωρίς jb και με καποιες app εγκατεστημένες και photo πάω μεσω itune software update και
κανω update ή υπάρχει καποιος καλλίτερος τρόπος .

Ευαχαριστώ εκ των προτέρων

Aν σε ενδιαφέρει το JB, θα κάνεις Restore απο iTunes και αμέσως μετα Restore From Backup.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#728   ekaradimos

ekaradimos

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:Vagelis Karadimos

Δημοσίευση 29/01/2013 - 16:16

Έχεις χαμηλό ping. Εγώ έχω 19msec. Είμαι σχετικά κοντά σε κεραία.

Ξέρει κανείς αν, εμείς οι άτυχοι που έχουμε το iPad 3rd gen, θα έχουμε υποστήριξη LTE? Στη σελίδα της Apple λέει ρητά όχι, αλλά ίσως να υπάρξει μελλοντικό support.

#729   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Λοιπόν ΟΛΟΙ οι όροι είναι αυτοί:

Ανακοινώνεται η από 17.12.2012 εμπορική διάθεση υπηρεσιών μέσω του νέου δικτύου μετάδοσης δεδομένων 4ης γενιάς (COSMOTE 4G) για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές COSMOTE με οικονομικά προγράμματα φωνής Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής Τηλεφωνίας.
Το νέο δίκτυο «COSMOTE 4G» είναι αρχικά διαθέσιμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ η σταδιακή ανάπτυξη του δικτύου συνεχίζεται και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Αναλυτικές πληροφορίες για τις δυνατότητες που παρέχει το νέο δίκτυο και για τις περιοχές που αυτό είναι διαθέσιμο παρέχονται στην ειδική ιστοσελίδα της COSMOTE http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T99/section/4G_network
H παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G προϋποθέτει χρήση συσκευής που υποστηρίζει την πρόσβαση σε δίκτυο 4ης γενιάς.
Ειδικότερα, από 17/12/2012 έως και 31/3/2013, οι υφιστάμενοι και νέοι συνδρομητές COSMOTE (Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής τηλεφωνίας) που:
α) το οικονομικό τους πρόγραμμα παρέχει δωρεάν όγκο δεδομένων ή
β) έχουν ενεργοποιημένη στη σύνδεση τους οποιαδήποτε πρόσθετη υπηρεσία δεδομένων (COSMOTE Internet Monthly Pass, COSMOTE Intranet Monthly Pass, COSMOTE Internet Monthly Pass Plus, Wireless Internet, Wireless Intranet, Wireless Intranet Plus, COSMOTE Internet Day Pass)
θα μπορούν, με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, να αιτούνται, χωρίς κόστος, την παροχή υπηρεσιών μέσω του δικτύου COSMOTE 4G για όσο χρονικό διάστημα έχουν πρόγραμμα με δωρεάν όγκο δεδομένων ή ενεργοποιημένη στη σύνδεσή τους πρόσθετη υπηρεσία δεδομένων.
Από την 01/04/2013, οι υφιστάμενοι και οι νέοι συνδρομητές Συμβολαίου των οικονομικών προγραμμάτων COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35-35Π-40-45-45Π-55-70- 85-100-100ΠΑΛ-150-195ΠΑΛ, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet 35ΠΑΛ- 45ΠΑΛ-60ΠΑΛ-70ΠΑΛ-85ΠΑΛ-125ΠΑΛ, COSMOTE i-35-45-60-75-90-110-135, COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet 35-45-65-95-150, COSMOTE BUSINESS 500-700-900-1200, COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 95-120-195 και COSMOTE BUSINESS 40-55-70-85-105-130, θα μπορούν, με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, χωρίς κόστος, να ενεργοποιούν την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G.
Επισημαίνεται ότι, στα ανωτέρω προγράμματα, κατά την ενεργοποίηση των υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G, θα ενεργοποιείται αυτόματα και η δωρεάν υπηρεσία «Αυτόματης Ενημέρωσης στο 80%», εκτός και εάν δεν το επιθυμεί ο συνδρομητής.
Οι υπόλοιποι Συνδρομητές Συμβολαίου που έχουν ενεργοποιημένη στη σύνδεσή τους μια από τις ακόλουθες πρόσθετες υπηρεσίες δεδομένων: COSMOTE Internet Monthly Pass 300-1GB, COSMOTE Intranet Monthly Pass 300-1GB, COSMOTE Internet Monthly Pass Plus 300-1GB, Wireless Internet 5GB-Unlimited, Wireless Intranet 5GB-Unlimited, Wireless Intranet Plus 5GB-Unlimited, θα μπορούν, με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, χωρίς κόστος, να ενεργοποιούν την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G. file:///page1image22648

Οι συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου που έχουν ενεργοποιήσει στη σύνδεσή τους μία από τις πρόσθετες υπηρεσίες δεδομένων SMS 600+INTERNET ή SMS 1500+INTERNET, θα μπορούν, με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, χωρίς κόστος, να ενεργοποιούν την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G.
Οι συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας που έχουν ενεργοποιήσει στη σύνδεσή τους μία από τις ακόλουθες πρόσθετες υπηρεσίες δεδομένων: SMS THEM ALL 600, SMS THEM ALL 600 PLUS INTERNET, SMS 100, SMS 100 PLUS INTERNET, NATIONAL SMS 100 PLUS INTERNET και INTERNATIONAL SMS 100 PLUS INTERNET, θα μπορούν, με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, χωρίς κόστος, να ενεργοποιούν την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G.
Η απενεργοποίηση των υπηρεσιών δεδομένων των συνδρομητών συμβολαίου δεν συνεπάγεται αυτόματη απενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο COSMOTE 4G.
Η απενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο COSMOTE 4G γίνεται χωρίς κόστος και μόνο μετά από αίτημα του συνδρομητή.
Η απενεργοποίηση των υπηρεσιών δεδομένων των ανωτέρω συνδρομητών ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής Τηλεφωνίας συνεπάγεται αυτόματη απενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο COSMOTE 4G.
Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι τα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go 20 GB και COSMOTE Internet On The Go με κάρτα-COSMOTE 4G Full Pack παρέχονται με υπηρεσίες του δικτύου COSMOTE 4G.
Οι συνδρομητές των προγραμμάτων COSMOTE Internet On The Go 5GB, Student, 10GB, Unlimited και COSMOTE Internet Any Way 5GB θα μπορούν, με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, χωρίς κόστος, να ενεργοποιούν ή/ και να απενεργοποιούν την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G.
Αναλυτικές πληροφορίες για την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας www.cosmote.gr, του δικτύου πωλήσεων και την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE (Κλήση στο 13838 αν είσαι κάτοχος Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητού COSMOTE, με χρέωση 0,123€/κλήση και στο 13839 για επαγγελματίες με δωρεάν κλήση από το εταιρικό κινητό COSMOTE). Για κλήση στο 138 38 και 13839 από κινητά τηλέφωνα άλλου δικτύου, καθώς και από σταθερά τηλέφωνα, η χρέωση ορίζεται από τον πάροχο του δικτύου από το οποίο πραγματοποιείται η κλήση. file:///page2image19144

#730   Nyxtovatis

Nyxtovatis

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες απο το Thread, αλλα ακομα εχω αποριες μιας κ ειμαι noobie με τα apple products.
Εκανα το update στην 6,1 σημερα το πρωι, μεσω Wi-Fi που συνδεθηκα δυσκολα μιας και ειχα θεμα με την συνδεσιμοτητα σε WiFi.
Πιστευα οτι ετσι θα φτιαχτουν τα προβληματα.. (Ημουν σε 6,0,1 πριν). Τελικα φαινεται να ολοκληρωθηκε 'καλα' το update (αν κ στο τελευταιο σταδιο ελεγε να τσεκαρω το Facetime, iMessage κτλ.) κ μου εβγαζε SSL Error.
Παρ'ολ'αυτα εκανα skip αυτο το βημα.
Δεν μου δειχνει ομως ουτε LTE ( αν κ εχω το μοντελο Α1429 κ ως provider την Cosmote), αλλα ουτε κ το προβλημα με το WiFi λυθηκε.
Επισης το Carrier δειχνει να ειναι το 14,0 (δεν ξερω αν παιζει ρολο κ πως).
Please ας μου δωσει καποιος τα φωτα του, θα ειμαι κατι παραπανω απο ευγνωμων..

#731   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 29/01/2013 - 16:17

Έχεις χαμηλό ping. Εγώ έχω 19msec. Είμαι σχετικά κοντά σε κεραία.

Ξέρει κανείς αν, εμείς οι άτυχοι που έχουμε το iPad 3rd gen, θα έχουμε υποστήριξη LTE? Στη σελίδα της Apple λέει ρητά όχι, αλλά ίσως να υπάρξει μελλοντικό support.

Όχι δεν θα έχουμε....3G και πολύ μας είναι :Ρ
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#732   zannikakion

zannikakion

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 29/01/2013 - 16:19

Ναι...είναι θέμα περιοχής...και σε φίλο μου έβγαλε 0,56download πριν.... :)

Στην cosmote μου ειπαν οτι υπαρχει καλυψη στην οδο μου κανονικα. Δεν θελω να την σαμποτάρω αλλα παρότι πήρε την πρωτιά στο θεμα 4g, και μπράβο της, αλλά νομίζω ότι θέλει ακόμα πολύ δουλειά ακόμα και το 2g της σε κάποιες περι0οχές, φαντάσου το 4g! Και μιλάω σαν cosmote fan και συνδρομιτης εδω και χρόνια! Πάντα φιλικά και ευχαριστώ για την απάντηση!

#733   NitromanseR

NitromanseR

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2013 - 16:22

Sorry αν έχει ξαναειπωθεί αλλά επειδή το thread είναι αρκετά μεγάλο,

Έχω iPhone 5 εδώ και 2 βδομάδες (Verizon - Factory unlocked). Όταν πήγα στη Cosmote ο φάκελος με τη nano-sim έλεγε πάνω nano-sim 3G. Πριν λίγες μέρες που ρώτησα μου είπαν ότι πρέπει να πάρω νέα sim για το LTE. Ισχύει;

#734   zannikakion

zannikakion

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 29/01/2013 - 16:23

Sorry αν έχει ξαναειπωθεί αλλά επειδή το thread είναι αρκετά μεγάλο,

Έχω iPhone 5 εδώ και 2 βδομάδες (Verizon - Factory unlocked). Όταν πήγα στη Cosmote ο φάκελος με τη nano-sim έλεγε πάνω nano-sim 3G. Πριν λίγες μέρες που ρώτησα μου είπαν ότι πρέπει να πάρω νέα sim για το LTE. Ισχύει;

όχι δεν ισχύει αυτό! πιάνεις LTE και με την κάρτα που εχεις αρκει να τους παρεις τηλεφωνο να στο ενεργοποιησουν!

#735   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 29/01/2013 - 16:24

Στην cosmote μου ειπαν οτι υπαρχει καλυψη στην οδο μου κανονικα. Δεν θελω να την σαμποτάρω αλλα παρότι πήρε την πρωτιά στο θεμα 4g, και μπράβο της, αλλά νομίζω ότι θέλει ακόμα πολύ δουλειά ακόμα και το 2g της σε κάποιες περι0οχές, φαντάσου το 4g! Και μιλάω σαν cosmote fan και συνδρομιτης εδω και χρόνια! Πάντα φιλικά και ευχαριστώ για την απάντηση!

Ναι το καταλαβαίνω αυτό που λες γιατί το ίδιο θέμα είχα και στο σπίτι μου. Δείχνω μια Χ ανοχή γιατί κακά τ ψέμματα , ήταν ένα μεγάλο βήμα να βάλει LTE (και ο λόγος που την επέλεξα μετά απο καιρό για σύνδεση ενώ είχα κάρτα) . Θεωρώ ότι αυτα είναι μικροπροβλήματα που θα διορθωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα , μαζί με την υποστήριξη παραπάνω περιοχών :) Ναι το 2g είναι χάλια σε κάποια σημεία όντως...αλλά time will tell όπως λέω πάντα...ούτε 24 ωρες δν εχουν περάσει ακομα
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11