Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 6.1 στο κοινό!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1432 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#871   iTsikos

iTsikos

iPH Member

• 322 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 30/01/2013 - 04:50

Καλημέρα παιδιά. Έχω μια απορία. Πρόσεξα ότι το 6.1 υποστηρίζει το LTE για τις GSM συσκευές. Μέσω ενός app λοιπόν που λέει τα specs της συσκευής μου πρόσεξα ότι το δικό μου είναι CDMA. Θα μάθω αύριο που θα πάρω τη Cosmote να μου ενεργοποιήσουν το LTE αν παίζει αλλά ήθελα να ρωτήσω, είναι λογικό αυτό; Τη συσκευή την πήρα από εδώ (Golden i). Υπάρχει κανείς άλλος που να είναι στην ίδια μοίρα;

Σε κάτι πιο σχετικό με το 6.1, ξενέρωσα πολύ που έβγαλαν τον διακόπτη για το 3G και ελπίζω να επανέλθει!

CDMA απο Golden i Ελλάδα !! Περίεργο !!!
Παρόλα αυτα μια χαρα δουλεύει το 4G σε A1429 CDMA .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#872   johnanad

johnanad

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@johnanad
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:johnanad

Δημοσίευση 30/01/2013 - 06:00

Ερωτηση:με το sbsettings στην 6.1 θα μπορουμε να κλεινουμε το 3g και να ειμαστε με 2g?

#873   arma1

arma1

iPH Contributor

• 1.414 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 30/01/2013 - 06:16

Ερωτηση:με το sbsettings στην 6.1 θα μπορουμε να κλεινουμε το 3g και να ειμαστε με 2g?

καλημερα , αν εχεις το 4αρι που βλεπω στην υπογραφη σου δε θα υπαρχει προβλημα, τωρα για το 5αρι που εχει LTE ειδωμεν

#874   johnanad

johnanad

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@johnanad
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:johnanad

Δημοσίευση 30/01/2013 - 06:19

Το 5αρι εχω,παντως thanks που μου θυμησες να το αλλαξω απο την υπογραφη μου ειχα το 4 μεχρι πριν ενα μηνα

#875   luigi

luigi

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 30/01/2013 - 07:26

Καλημερα. Περασα κι εγω την 6.1 αλλα στις ρυθμησεις υπαρχει το 3g το εικονιδιο για το ανοιξε κλεισε. Φταιει το οτι ειμαι σε vodafone...

#876   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 30/01/2013 - 07:40

Καλησπερα παιδια,εχω το iphone 5 16gb και εχθες το βραδυ που βγηκε η 6.1 εκανα update το λογισμικο με OTA μεχρι εδω ολα καλα...ΤΟ πρωι που πηρα την συσκευη στα χερια μου μεχρι και τωρα καταλαβα οτι εχω ασθενισμενο σημα,cosmote παροχος ειτε ειμαι μεσα ειτενεξω μου πιανειμαπο 1-2 γραμμες εως 4 με απενεργοποιημενα τα δεδομενα LTE και κτλ...Εκανα επαναφορα,στις ρυθμισεις δικτυου και hard reset αλλα και παλι τπτ....με την 6.0.1 και 6.0.2 ειχα σημα καμπανα ειτε μεσα ειτε εξω...Ας με βοηθησει καποιοσμευχαριστω,εχω τρελαθει απο το πρωι..

κανε hard reset 2 φορές απανωτά εμένα έτσι έφτιαξε...

Καλημερα. Περασα κι εγω την 6.1 αλλα στις ρυθμησεις υπαρχει το 3g το εικονιδιο για το ανοιξε κλεισε. Φταιει το οτι ειμαι σε vodafone...

ναι

#877   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 08:26

αμα δεις διαφορα πες μου!!

#878   george8mougios

george8mougios

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 08:32

Καλημέρα παιδιά!
Την βοήθεια σας παρακαλώ. Εκανα την αναβάθμιση σε iPhone 4 και το τηλέφωνο δεν ανοίγει κάνει. Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κανω;

#879   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 08:36

Καλημέρα παιδιά!
Την βοήθεια σας παρακαλώ. Εκανα την αναβάθμιση σε iPhone 4 και το τηλέφωνο δεν ανοίγει κάνει. Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κανω;

τα εκανες ολα βημα βημα? βαλτο στην μπριζα και κανε hard reset...

#880   george8mougios

george8mougios

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 08:43

Το έκανα αλλά τίποτα.

#881   kaftiras

kaftiras

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 30/01/2013 - 08:45

Καλημέρα παιδιά!
Αν και παρακολουθώ το φόρουμ είναι πρώτη φορά που γράφω!
Είμαι κάτοχος ενός iphone 5 και εώς τώρα πάρα πολύ ευχαριστημένος!
Στο τηλ δεν έχει γίνει ποτε jb και όπως όλοι χτές έκανα αναβάθμιση σε ios 6.1 και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα...
Όταν το lte είναι ανοιχτό κολάει αρκετά η οθόνη, ενώ όταν κλείνω το lte και πέφτει σε 3g όλα τέλεια!
Να ενημερώσω οτι έχω cosmote και έχω ενεργοποιήσει το προφίλ 4g,άλλαξα πάλι χτες κάρτα sim μπας και...,έκανα ένα hard reset και δυο φορές restore... :(
πρός το παρών το έχω γυρίσει σε 3g και όλα καλά!
θα εκτιμούσα πολύ τυχόν ιδέες!

#882   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 08:46

εχω διαβασει σχεδον ολο το νημα μονο μια παρατηρηση εχω να κανω δεν ξερουμε που δεν ξερουμε τι μπορει να εχουν πειραξει με την νεα αναβαθμιση η τι θα φτιαξουν και αν φτιαξουν καποια στιγμη κατι αλλα να μην λεμε και <<τρελες>> οτι για το πεσμενο σημα φταιει το οτι καποιος εκανε αναβαθμιση μεσω ota και οχι μεσω itunes η δεν εχει κανει setup and restore as new που διαβασα σε αρκετες απαντησεις πιο πριν δεν ειναι δυνατον να φταιει ο τροπος που κανεις αναβαθμιση του κινητου σε νεο λογισμικο με την ποιοτητα του σηματος αλλιως πολυ απλα δεν θα σε αφηνε η aple να κανεις αναβαθμιση μεσω αλλης διαδικασιας παρα μονο μεσω τησ σωστης
τωρα αν πρεπει να κρατησεις backup αν πρεπει να κρατησεις ssh κλπ κλπ ενταξει υπαρχουν συμφορουμιτες που εχου δωσει ολοσωστες απαντησεις αλλα μην τρελαθουμε κιολας για το σημα προφανως εδω ειναι ενα θεμα οτι παραλληλα με το lte τρεχει και το 3g με αποτελεσμα φυσικα χειροτερο σημα και φυσικα καταναλωση μπαταριας τιποτα αλλο

#883   jaymzz

jaymzz

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Twitter:@Jaymzz23
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 30/01/2013 - 08:46

Καλημέρα παιδιά εγώ έκανα ότι έπρεπε backup μετά restore και update και μετά restore from back up το θέμα ήταν να σώσουμε τα SHSH, με το tinyumbrella μου σώζει 2 φακέλους (1.cache 2. .known_devices) εκ των οποίων ο 1ος έχει ένα αρχείο lib-win.jar και ο 2ος ένα αρχείο .plist. Δεν νομίζω να είναι αυτά, ξέρει κάποιος να μου πει πως θα πάρουμε σε φάκελο τα SHSH έτσι ώστε και format να γίνει να μπορούμε να τα έχουμε για μελλοντική χρήση, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

#884   landart

landart

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 08:51

Καλημέρα, εγώ με iphone 5, ios 6.1 και cosmote, είδα να καταργείται το κουμπί του 3G. Το αποτέλεσμα στο δικό μου κινητό είναι να καταναλώνει απίστευτη μπαταρία ακόμα και με κλειστό το LTE! Παλιότερα είχαμε τη δυνατότητα να κλείνουμε το 3G για να περιορίζουμε την κατανάλωση της μπαταρίας. Τώρα την πατήσαμε!...

#885   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1.137 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 08:51

Μεγάλη διαφορά στη ταχύτητα με το 4G. Να δούμε όμως με τη μπαταρία τί γίνεται με την 6.1

Τελευταία επεξεργασία από: tgnikit, 30/01/2013 - 08:52

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5