Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 6.1 στο κοινό!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1432 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1111   HuskerDu

HuskerDu

iPH Addict

• 605 μηνύματα
  • Twitter:@patsio_thess
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 31/01/2013 - 02:52

είναι μουφα αυτό το site?
http://evasi0n.com/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1112   boukoto

boukoto

iPH Contributor

• 1.263 μηνύματα
  • Twitter:@vent0uza
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ventouza

Δημοσίευση 31/01/2013 - 03:07

λαθος topic..

Τελευταία επεξεργασία από: boukoto, 31/01/2013 - 03:10

#1113   Lakis77

Lakis77

iPH User

• 104 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Lakis7

Δημοσίευση 31/01/2013 - 07:15

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για καρτοκινητή whats up? Γνωρίζει κανείς;

#1114   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 31/01/2013 - 07:45

iPhone 5,
iOS 6.1
Vodafone
Μπαταρία σκυλί (καλύτερη από πριν)
Από πρωί στις 8:30 από το 100% έπεσε στο 99% μετά από 5 ώρες με data και Bluetooth on και 3G off. Ελαβα τουλάχιστον 5 κλήσεις μέχρι το μεσημέρι. Δεν έκανα μπλιμπλίκιασμα βέβαια.
3G καλύτερο από πριν και αρκετά γρήγορο για τις ανάγκες μου!!
Μείγμα λόγια ΠΕΤΑΕΙ..

8 ωρες με 100% κ 30λεπτα χρησης με ολα ανοικτα, location,wif,lte...apple rules...
επισης λυθηκε το προβλημα με το WIFI ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟ ΕΧΑΝΕ, επισης ειναι λογικο αν θελεις να κερδισεις λιγο μπαταρια να ριξεις την ισχυ του πομποδεκτη, δεν ξερω μπορει να λεω κ βλακεια, υποθεση δικια μου ειναι, μπορει επισης να ειναι το αυξημενο φορτο του δικτυου κοσμοτε λογω του 4G...
επισης ενα προβλημα που δεν το ανεφερε αλλος ειναι οτι στο instagram δεν σωζει της φωτο ουτε στο camera roll, oute sto instagram folder... λογικα θα κανουν update instagram soon...

#1115   kaftiras

kaftiras

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 31/01/2013 - 08:01

Ρε παιδια με lte το iphone 5 κολλαει η οθονη κ lagarei.. Το εχειμπαθει κανεις σας;

Καλημέρα και εμένα το κάνει αλλά οταν κλείνω το lte δουλεύει απροβλημάτιστα!
Μίλησα με την cosmote και μου είπε να το στείλω σε γερμανό να το δούνε...
Όμως στα apple support communities άλλων χωρών που ήδη είχαν lte τους έφτιαξε με την αναβάθμιση ios 6.1...
Άρα να το πάω ή να περιμένω;;;;

#1116   teo71

teo71

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 31/01/2013 - 09:03

Αυτό που κατά τη γνώμη μου θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το αμέσως επόμενο διάστημα, είναι η κατανάλωση μπαταρίας που θα έχει το LTE. Νομίζω πως, έχουμε να δούμε πράματα και θάματα: πάρα πολλοί θα αρχίσουν να παραπονιούνται πως το LTE τους τρώει τη μπαταρία σε χρόνο dt. Και αυτό είναι πιστεύω απόλυτα αναμενόμενο. Το LTE σχεδιάστηκε για data, όχι για voice calls και sms. Οπότε, λογικά, όταν είναι ανοιχτό το LTE, απο πίσω θα τρέχει και δεύτερη εκπομπή σήματος για τις κλήσεις, οπότε θα παίζει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Όταν οι πάροχοι θα καταφέρουν να εφαρμόσουν κάποιου είδους VoIP σύστημα που να τρέχει πάνω στο LTE (ώστε όλες οι υπηρεσίες να τρέχουν σε data), τότε λογικά θα στρώσουν τα πράγματα και με την κατανάλωση μπαταρίας. Το μόνο σίγουρο είναι πως το LTE είναι εδώ για να μείνει: κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δούμε άλλη τεχνολογία την επόμενη δεκαετία, παρά μονάχα συνεχείς βελτιώσεις του LTE (γι αυτό άλλωστε λέγεται και LTE: Long Term Evolution)...

Πριν φόρτιζα το 5αρι μου το βράδυ, το χρησιμοποιούσα όλη μέρα, wifi, 3G και όλες οι γνωστοποιήσεις ανοιχτές, Bluetooth κλειστό, και κατα τις 8 το βράδυ είχα 20% μπαταρία.

2 μέρες τώρα, με τα ίδια δεδομένα (LTE ανοιχτό), και την ίδια χρήση, στις 5 το απόγευμα, μπαταρία τέλος.

Και παρατήρησα και μια ζεστασιά όταν το πιάνω.. Χαχα..

Λέτε με την αναβάθμιση, να αναγνωρίζει τις εποχές και να ζεσταίνεται το χειμώνα και να δροσίζει το καλοκαίρι;;;

#1117   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 09:26

Καλημέρα και εμένα το κάνει αλλά οταν κλείνω το lte δουλεύει απροβλημάτιστα!
Μίλησα με την cosmote και μου είπε να το στείλω σε γερμανό να το δούνε...
Όμως στα apple support communities άλλων χωρών που ήδη είχαν lte τους έφτιαξε με την αναβάθμιση ios 6.1...
Άρα να το πάω ή να περιμένω;;;;

δηλαδη εχεις LTE χωρις να εχεις κανει αναβαθμιση στο 6.1????? ΔΕΝ παιζει...

#1118   kaftiras

kaftiras

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 09:31

δηλαδη εχεις LTE χωρις να εχεις κανει αναβαθμιση στο 6.1? :huh:? ΔΕΝ παιζει...

Εχω κάνει αναβάθμιση σε ios 6.1!
Απλά πιο πάνω αναφέρω οτι πχ στην γερμανία(αυτοί είχαν πιο νωρίς απο εμάς 4g) που είχαν παρόμοια προβλήματα με το lte στην ios 6.0.1 οταν βγήκε η 6.1 διορθώθηκαν!
Οπότε αυτό που θέλω να πω ειναι να περιμένω την επόμενη αναβάθμιση μπάς και διορθωθεί ή να το στείλω στο σερβις...

#1119   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 09:36

Εχω κάνει αναβάθμιση σε ios 6.1!
Απλά πιο πάνω αναφέρω οτι πχ στην γερμανία(αυτοί είχαν πιο νωρίς απο εμάς 4g) που είχαν παρόμοια προβλήματα με το lte στην ios 6.0.1 οταν βγήκε η 6.1 διορθώθηκαν!
Οπότε αυτό που θέλω να πω ειναι να περιμένω την επόμενη αναβάθμιση μπάς και διορθωθεί ή να το στείλω στο σερβις...

α καλά, κ ποιος ξερει ποτε κ αν βγει...αν εχεις σοβαρο θεμα πηγαινε τωρα,

#1120   kaftiras

kaftiras

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 09:38

α καλά, κ ποιος ξερει ποτε κ αν βγει...αν εχεις σοβαρο θεμα πηγαινε τωρα,

Και εγώ αυτό σκέφτομαι φίλε μου,απλά ξενερώνω που θα μείνω για κάποιο διάστημα χωρίς το κινητό....

#1121   VassilisAlex

VassilisAlex

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Twitter:@v_alexiadis
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 31/01/2013 - 09:42

Πήγαινε από περιέργεια να δεις τι θα σου πουν αλλά γιατί στον Γερμανό συγκεκριμένα; Μήπως υπάρχει καμιά καλύτερη λύση; Αν πάντως στο εξωτερικό αυτό θεωρείται πρόβλημα συσκευής και σου δίνουν καινούρια και εδώ σου λένε θα σου το φτιάξουμε και μπλα μπλα ίσως είναι καλή ιδέα να περιμένεις. Ή πάρε ένα αεροπλανάκι, πήγαινε κάπου που έχει Apple Store να σου δώσουν καινούριο :P

#1122   kaftiras

kaftiras

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 09:48

Πήγαινε από περιέργεια να δεις τι θα σου πουν αλλά γιατί στον Γερμανό συγκεκριμένα; Μήπως υπάρχει καμιά καλύτερη λύση; Αν πάντως στο εξωτερικό αυτό θεωρείται πρόβλημα συσκευής και σου δίνουν καινούρια και εδώ σου λένε θα σου το φτιάξουμε και μπλα μπλα ίσως είναι καλή ιδέα να περιμένεις. Ή πάρε ένα αεροπλανάκι, πήγαινε κάπου που έχει Apple Store να σου δώσουν καινούριο :P

Δεν έχω θέμα με τον Γερμανό απλά εκεί μου πρότειναν απo την cosmote.
θα πάω οπουδήποτε γίνει σωστή δουλειά!
Τώρα ως αναφορά το εξωτερικό λίγο δύσκολο να πάω τώρα λόγω δουλείας... :(

#1123   VassilisAlex

VassilisAlex

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Twitter:@v_alexiadis
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 31/01/2013 - 10:04

Καλά αστειευόμουν περισσότερο :P Ίσως το Golden i που είναι κάπως πιο εξειδηκευμένο στα Apple είναι καλύτερο επιλογή, δεν ξέρω.

#1124   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 31/01/2013 - 11:49

αν κλεισεις τα δεδομενα, δεν υπαρχει και μεταδοση αυτων ειτε σε 3G ειτε σε 2G. επομενως ενεργεια καταναλωνεται μονο για το voice οχι και για τα data.

Τελικά πρέπει όντως να είναι πυρηνική φυσική, δεν εξηγείται αλλιώς. Πάμε πάλι λοιπόν, αυτή τη φορά πιο απλά: όπως και το 2G, έτσι και το 3G είναι τεχνολογία μετάδοσης data + voice. Η διαφορά είναι πως το 3G παρέχει μεγαλύτερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων, αλλά έχει μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας για την εκπομπή του σήματος του. Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι, τώρα με την 6.1, ακόμα κι αν έχεις κλειστό τον διακόπτη Δεδομένων απο τις Ρυθμίσεις, το τηλέφωνο εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το σήμα του 3G για το voice τμήμα της επικοινωνίας, ΑΣΧΕΤΑ απο το οτι δεν μεταδίδονται πλέον data. Και ακριβώς επειδή δουλεύει ακόμα το σήμα του 3G, το τηλέφωνο καταναλώνει αναλογικά περισσότερη ενέργεια (ακόμα και σε αναμονή) απ'ότι πριν την 6.1, γιατί πριν την 6.1 κλείναμε τον διακόπτη του 3G και ΑΝΑΓΚΑΖΑΜΕ το τηλέφωνο να χρησιμοποιείσει το σήμα του 2G, το οποίο καταναλώνει σαν τεχνολογία λιγότερη ενέργεια για την εκπομπή σήματος.

Με την 6.1 (και εφόσον είναι κλειστό το LTE) το τηλέφωνο λειτουργεί όπως ακριβώς θα λειτουργούσε και πριν την 6.1 με τον διακόπτη 3G συνέχεια ανοικτό. Με την 6.1 όμως, το να κλείσεις τον διακόπτη του LTE και των Δεδομένων ΔΕΝ είναι το ίδιο όπως όταν πριν την 6.1 έκλεινες τον διακόπτη του 3G και των Δεδομένων: στην πρώτη περίπτωση εξακολουθείς να εκπέμπεις σήμα 3G (άρα μεγαλύτερη κατανάλωση ακόμα και σε αναμονή), στην δεύτερη όχι. Και ειλικρινά, δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ που είναι κλειστά τα δεδομένα, γιατί (το ξαναλέω μπάς και εμπεδωθεί) το 3G σήμα καταναλώνει αναλογικά περισσότερη ενέργεια απο το 2G απλά και μόνο επειδή εκπέμπει. Και όσο πιο αμυδρό είναι (1-2 γραμμές ένδειξη πχ), τόση περισσότερη ενέργεια καταναλώνει, ακόμα και σε αναμονή (έχω βαρεθεί να το λέω αυτό).

Ο μόνος τρόπος για να έχει κανείς ακριβώς την ίδια απόδοση μπαταρίας όπως και πριν την 6.1, είναι να βρεθεί ένας τρόπος να προστεθεί ένας διακόπτης που να κλείνει κατ'επιλογή το 3G (όπως και πριν δηλαδή). Ακόμα και με φούλ 3G σήμα παντού, η κατανάλωση ενέργειας είναι μεγαλύτερη. Πως να το κάνουμε, το 3G είναι ενεργοβόρο. το LTE έχει λιγότερη κατανάλωση, αλλά είναι μονο για data, δεν υποστηρίζει voice, οπότε απο πίσω θα "τρέχει" μονίμως και εκπομπή δεύτερου σήματος, οπότε συνολική η κατανάλωση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη...

#1125   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 11:54

επισης λυθηκε το προβλημα με το WIFI ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟ ΕΧΑΝΕ,

Εμενα γιατι συνεχιζει να υπαρχει το ιδιο προβλημα??Οταν μπαινει αναμονη και παταω να ανοιξει η οθονη το σηματακι του wifi εμφανιζεται μετα απο λιγο.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες