Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 6.1 στο κοινό!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1432 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1126   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 31/01/2013 - 11:55

Εμενα γιατι συνεχιζει να υπαρχει το ιδιο προβλημα??Οταν μπαινει αναμονη και παταω να ανοιξει η οθονη το σηματακι του wifi εμφανιζεται μετα απο λιγο.....

Το οτι εμφανιζεται μολις το ξεκλειδωσεις ειναι λογικο....Οταν το εχεις κλιεδωμενο σου ερχονται push απο mali,whatsapp,viber κα.α?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1127   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 31/01/2013 - 11:58

Αν θυμαμαι καλα οχι...Οσο εχω wifi δεν σκανε ειδοποιησεις...Οταν το ξεκλειδωσω μου εμφανιζει μια φουσκα στο αναλογο προγραμμα..Ειτε ειναι βαιμπερ ειτε mail ειτε οτιδηποτε...

#1128   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:00

Τελικά πρέπει όντως να είναι πυρηνική φυσική, δεν εξηγείται αλλιώς. Πάμε πάλι λοιπόν, αυτή τη φορά πιο απλά: όπως και το 2G, έτσι και το 3G είναι τεχνολογία μετάδοσης data + voice. Η διαφορά είναι πως το 3G παρέχει μεγαλύτερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων, αλλά έχει μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας για την εκπομπή του σήματος του. Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι, τώρα με την 6.1, ακόμα κι αν έχεις κλειστό τον διακόπτη Δεδομένων απο τις Ρυθμίσεις, το τηλέφωνο εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το σήμα του 3G για το voice τμήμα της επικοινωνίας, ΑΣΧΕΤΑ απο το οτι δεν μεταδίδονται πλέον data. Και ακριβώς επειδή δουλεύει ακόμα το σήμα του 3G, το τηλέφωνο καταναλώνει αναλογικά περισσότερη ενέργεια (ακόμα και σε αναμονή) απ'ότι πριν την 6.1, γιατί πριν την 6.1 κλείναμε τον διακόπτη του 3G και ΑΝΑΓΚΑΖΑΜΕ το τηλέφωνο να χρησιμοποιείσει το σήμα του 2G, το οποίο καταναλώνει σαν τεχνολογία λιγότερη ενέργεια για την εκπομπή σήματος.

Με την 6.1 (και εφόσον είναι κλειστό το LTE) το τηλέφωνο λειτουργεί όπως ακριβώς θα λειτουργούσε και πριν την 6.1 με τον διακόπτη 3G συνέχεια ανοικτό. Με την 6.1 όμως, το να κλείσεις τον διακόπτη του LTE και των Δεδομένων ΔΕΝ είναι το ίδιο όπως όταν πριν την 6.1 έκλεινες τον διακόπτη του 3G και των Δεδομένων: στην πρώτη περίπτωση εξακολουθείς να εκπέμπεις σήμα 3G (άρα μεγαλύτερη κατανάλωση ακόμα και σε αναμονή), στην δεύτερη όχι. Και ειλικρινά, δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ που είναι κλειστά τα δεδομένα, γιατί (το ξαναλέω μπάς και εμπεδωθεί) το 3G σήμα καταναλώνει αναλογικά περισσότερη ενέργεια απο το 2G απλά και μόνο επειδή εκπέμπει. Και όσο πιο αμυδρό είναι (1-2 γραμμές ένδειξη πχ), τόση περισσότερη ενέργεια καταναλώνει, ακόμα και σε αναμονή (έχω βαρεθεί να το λέω αυτό).

Ο μόνος τρόπος για να έχει κανείς ακριβώς την ίδια απόδοση μπαταρίας όπως και πριν την 6.1, είναι να βρεθεί ένας τρόπος να προστεθεί ένας διακόπτης που να κλείνει κατ'επιλογή το 3G (όπως και πριν δηλαδή). Ακόμα και με φούλ 3G σήμα παντού, η κατανάλωση ενέργειας είναι μεγαλύτερη. Πως να το κάνουμε, το 3G είναι ενεργοβόρο. το LTE έχει λιγότερη κατανάλωση, αλλά είναι μονο για data, δεν υποστηρίζει voice, οπότε απο πίσω θα "τρέχει" μονίμως και εκπομπή δεύτερου σήματος, οπότε συνολική η κατανάλωση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη...

Μα νομίζω αυτό λέμε όλοι .
Οτι έχει περισσότερη κατανάλωση μιας και δεν υπάρχει διακοπτης για το κλείσιμο του 3G .
Σε voice αναφέρομαι .
Για data εκεί ειναι κατ επιλογή και γνωρίζουμε ότι τρώει μπαταρία .
Η apple έπρεπε να έδινε την επιλογή του διακόπτη 3G ...
Θα μου πεις εξωτερικό -Αμερική το σήμα σχεδόν παντού ειναι άψογο ....εδώ Ελλάδα έχουμε το πρόβλημα ,το οποίο δυστυχώς δεν τους νοιάζει μια τοσο μικρή αγορά .

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#1129   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:02

Δοκιμασε να στειλεις ενα mail....Να εχεις το wifi ανοιχτο κλειδωσε το κινητο και δες αν ερθει.

Και εγω που ειμαι στην 5.1.1 οταν ειμαι σε wifi ερχονται κανονικα τα push...Οταν ειναι κλειδωμενο το κινητο και πατησω το home button τοτε φαινεται οτι το wifi ανοιγει αλλα δουλευει και ενω ειναι κλειδωμενο.

Δεν ξερω αν το εξηγω καλα.

#1130   thanasis22

thanasis22

iPH newbie

• 67 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:02

Καλημερα δλδ φιλε μου tiilter,το οτι το σημα μας κανει συνεχεια σκαμπανεβασματα φταιει οτι δεν κλεινει το 3g,οπως εκλεινε στην 6.0.2?και για τον λογο αυτο επειδη δεν κλεινει τελειως παιζει συνεχεια το σημα μας,αρα κατι δεν πρεπει να γινει γι αυτο ωστε να μην παιζει και με τα δικα μας νευρα..

#1131   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:03

Εμενα γιατι συνεχιζει να υπαρχει το ιδιο προβλημα??Οταν μπαινει αναμονη και παταω να ανοιξει η οθονη το σηματακι του wifi εμφανιζεται μετα απο λιγο.....

Για κανε επαναφορα ρυθμισεις δικτυου...εγω το εκανα και εφτιαξε..!!

#1132   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:04

Καλημερα δλδ φιλε μου tiilter,το οτι το σημα μας κανει συνεχεια σκαμπανεβασματα φταιει οτι δεν κλεινει το 3g,οπως εκλεινε στην 6.0.2?και για τον λογο αυτο επειδη δεν κλεινει τελειως παιζει συνεχεια το σημα μας,αρα κατι δεν πρεπει να γινει γι αυτο ωστε να μην παιζει και με τα δικα μας νευρα..

Ακριβώς όπως τα λες ειναι .
Για το διακόπτη ,υπομονή το jailbreak έρχεται ....
  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#1133   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:10

Εκανα επαναφορα και τωρα θα στειλω κανα mail Να δω αν ερχονται..

#1134   thanasis22

thanasis22

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:10

Λετε να υπαρχει διακοπτης στο jailbreak που να κλεινει τελειως το 3g και το κινητο να γυρναει να δουλευει σε 2g και το σημα μας να ειναι οπως στην 6.0.2 και να μενει σταθερο?

#1135   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:16

Αυτό ακριβώς. Και συνέπεια αυτού φυσικά είναι η αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Σε ένα ιδεατό κόσμο βέβαια (στον κόσμο που προφανώς έχει η Apple στο μυαλό της), παντού θα πρέπει να έχει φούλ 3G σήμα, οπότε και δεν υπάρχει και ανάγκη για διακόπτη 3G (μη ξεχνάς οτι και στο iOS 5 είχε καταργήσει τον διακόπτη του 3G, και τον επανέφερε μετά τη θύελλα των αντιδράσεων απο τους χρήστες). Εδώ τώρα μπορεί να κάθεσαι σπίτι σου, να έχεις 1 γραμμή σήμα 3G, να πέφτει σε 2G, να ξαναγυρνά σε 3G, να πιάνει κάποια στιγμή LTE, να ξαναπέφτει σε 3G, να πέφτει ξανά σε 2G, και εσύ το πρωί που ξυπνάς να αναρωτιέσαι που διάολο πήγε η μπαταρία...

Λετε να υπαρχει διακοπτης στο jailbreak που να κλεινει τελειως το 3g και το κινητο να γυρναει να δουλευει σε 2g και το σημα μας να ειναι οπως στην 6.0.2 και να μενει σταθερο?

Πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεθεί κάποιος να φτιάξει ένα app που θα σου έχε ένα ωραίο μενού με διακόπτες για LTE - 3G - Location Services - Data, προσβάσιμο μάλιστα απο το Notification Center (αν δεν υπάρχει ήδη δηλαδή)...

#1136   thanasis22

thanasis22

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:17

και γιατι το σημα να παιζει συνεχεια ενω τα εχω ολα απενεργοποιημενα τα δεδομενα,να ειμαι σπιτι και να εχω 3-4 γραμμες σημα να βγαινω εξω να ανεβαινει να πεφτει και κτλ κτλ γιατι αυτο μου κανει,και με νευριαζει....φερτε πισω τον διακοπτη του 3g να ησυχασουμεεεεεε....

#1137   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:18

Μεχρι στιγμης με την επαναφορα εφτιαξε...Τα mail σκανε κανονικα οταν η οθονη ειναι στην αναμονη....Θα το κοιταξω και στο viber που λειτουργω περισσοτερο και θα ενημερωσω...Ευχαριστω για την βοηθεια....

#1138   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:19

O διακόπτης προφανώς υπάρχει αλλά είναι hidden όπως συνέβαινε και με το 4S όπου δεν απενεργοποιόταν το 3G(δεν είχε διακόπτη) και το διόρθωσε η Apple στο 5.1 και μετά.
Οπότε πιστεύω ότι με το Jailbreak μέσω sbsettings ή όποιου άλλου παρόμοιου προγράμματος θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα που η Apple βλακωδώς έβγαλε(1 διακόπτης παραπάνω-και στους διακόπτες τσιγκουνιές)

Αναρτημένη εικόνα

#1139   thanasis22

thanasis22

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:22

και με λιγα λογια το σημα παιζει επειδη το κινητο παιζει καιμσε 3g και σε 2g,αρα οταν εχω καλο σημα σημαινει οτι μπαινειμσε 2g και οταν το σημα πεφτει σημαινε οτι παιζει σε 3g ασχετε αν ειναι απενεργοποιημενα τα δεδομενα...αλλα το θεμα ειναι γιατι σε χρηστες που εχουν παροχο vodafone το σημα τους δεν εχει προβλημα,οπως εχει σε εμας που εχουμε cosmote..

και σε μιλαω γιατι δεδομενα και lte ειναι συνεχεια κλειστα και το σημα παιζει...

#1140   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:30

δεν εχει κανεις αλλος θεμα με το GPS while data services in off? :huh: και γω τυχαια το διαπιστωσα σημερα , μια κ εχω μονιμα τα δεδομενα ανοικτα...περιεργο...σαν να μην δουλευει το gps σκετο...

Τελευταία επεξεργασία από: ipgpi, 31/01/2013 - 12:30

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2