Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 6.1 στο κοινό!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1432 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1141   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:34

Καλα αφηστε το για την cosmote...Εγω στην περιοχη που ειμαι εχω φουλ σημα και καθε 3 και λιγο κανει διακοπες....Ειχα ακουσει παλιοτερα οτι γενικα σε περιοχες που υπαρχουν σχολεια κτλ χαμηλωνουν την ακτινοβολια....Εχω ενα λογο να το πιστεψω και πολλους να μην το πιστεψω....Ο λογος ειναι οτι απεναντι απο το σχολειο που πηγαινα στο κεντρο του Πειραια ειχε κεραιες η vodafone και οταν εκαναν μελετη στο κτηριο για να δουν την ραδιενεργεια που δεχομαστε εβγαλε 96%...Μετα απο μηνυσεις κτλ ειδαμε οτι οι κεραιες ηταν παρανομες και τελικα τις κατεβασαν....Απο την αλλη σε καθε γωνια της Αττικης εχει και απο ενα σχολειο....Κανονικα κανεις δεν θα επρεπε να μιλαει με κανεναν...:P Βεβαια ειμαστε offtopic αλλα αν μπορουσε καποιος να μου εξηγησει πως γινεται με φουλ σημα να εχω διακοπες θα ηταν καλο για να μαθω και 5 πραγματακια...Να σας πω οτι το προβλημα υπηρχε και σε iOS 5.1.1 που ειχα το 4αρι μου....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1142   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:47

Τελικά πρέπει όντως να είναι πυρηνική φυσική, δεν εξηγείται αλλιώς. Πάμε πάλι λοιπόν, αυτή τη φορά πιο απλά: όπως και το 2G, έτσι και το 3G είναι τεχνολογία μετάδοσης data + voice. Η διαφορά είναι πως το 3G παρέχει μεγαλύτερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων, αλλά έχει μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας για την εκπομπή του σήματος του. Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι, τώρα με την 6.1, ακόμα κι αν έχεις κλειστό τον διακόπτη Δεδομένων απο τις Ρυθμίσεις, το τηλέφωνο εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το σήμα του 3G για το voice τμήμα της επικοινωνίας, ΑΣΧΕΤΑ απο το οτι δεν μεταδίδονται πλέον data. Και ακριβώς επειδή δουλεύει ακόμα το σήμα του 3G, το τηλέφωνο καταναλώνει αναλογικά περισσότερη ενέργεια (ακόμα και σε αναμονή) απ'ότι πριν την 6.1, γιατί πριν την 6.1 κλείναμε τον διακόπτη του 3G και ΑΝΑΓΚΑΖΑΜΕ το τηλέφωνο να χρησιμοποιείσει το σήμα του 2G, το οποίο καταναλώνει σαν τεχνολογία λιγότερη ενέργεια για την εκπομπή σήματος.

Με την 6.1 (και εφόσον είναι κλειστό το LTE) το τηλέφωνο λειτουργεί όπως ακριβώς θα λειτουργούσε και πριν την 6.1 με τον διακόπτη 3G συνέχεια ανοικτό. Με την 6.1 όμως, το να κλείσεις τον διακόπτη του LTE και των Δεδομένων ΔΕΝ είναι το ίδιο όπως όταν πριν την 6.1 έκλεινες τον διακόπτη του 3G και των Δεδομένων: στην πρώτη περίπτωση εξακολουθείς να εκπέμπεις σήμα 3G (άρα μεγαλύτερη κατανάλωση ακόμα και σε αναμονή), στην δεύτερη όχι. Και ειλικρινά, δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ που είναι κλειστά τα δεδομένα, γιατί (το ξαναλέω μπάς και εμπεδωθεί) το 3G σήμα καταναλώνει αναλογικά περισσότερη ενέργεια απο το 2G απλά και μόνο επειδή εκπέμπει. Και όσο πιο αμυδρό είναι (1-2 γραμμές ένδειξη πχ), τόση περισσότερη ενέργεια καταναλώνει, ακόμα και σε αναμονή (έχω βαρεθεί να το λέω αυτό).

Ο μόνος τρόπος για να έχει κανείς ακριβώς την ίδια απόδοση μπαταρίας όπως και πριν την 6.1, είναι να βρεθεί ένας τρόπος να προστεθεί ένας διακόπτης που να κλείνει κατ'επιλογή το 3G (όπως και πριν δηλαδή). Ακόμα και με φούλ 3G σήμα παντού, η κατανάλωση ενέργειας είναι μεγαλύτερη. Πως να το κάνουμε, το 3G είναι ενεργοβόρο. το LTE έχει λιγότερη κατανάλωση, αλλά είναι μονο για data, δεν υποστηρίζει voice, οπότε απο πίσω θα "τρέχει" μονίμως και εκπομπή δεύτερου σήματος, οπότε συνολική η κατανάλωση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη...

στο ιδιο συμπερασμα καταληγουμε λοιπον. Σε ποιο σημειο διαφωνεις μαζι μου;

#1143   thanasis22

thanasis22

iPH newbie

• 67 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 31/01/2013 - 12:48

αν υπαρχει κατι τετοιο στο jailbreak ας μου στειλει καποιοσμενα πμ με την ονομασια της εφαρμογης γιαντην κατεβασω οταν το σπασω και να μ πειτε αν οντως δουλευει και κλεινει τελειως τo 3g...οποτε να μην στειλω πισω για να δουν τι φταιει με το σημα...ειναι αυτο οτι και με κλειστα τα δεδομενα το 3g παραμενει απο πισω για αυτο και υπαρχουν παρεμβολες στο σημα γιατι παιζει με 2g και 3g...οποτε να μην ανησυχω αλλο γιατι το σημα παιζει..και το ξανα τονιζω το σημα παιζει με κλειστα τα δεδομενα και lte.

#1144   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 781 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 31/01/2013 - 14:19

Εμενα γιατι συνεχιζει να υπαρχει το ιδιο προβλημα??Οταν μπαινει αναμονη και παταω να ανοιξει η οθονη το σηματακι του wifi εμφανιζεται μετα απο λιγο.....

Το ίδιο ακριβώς!!

#1145   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 31/01/2013 - 14:23

δεν εχει κανεις αλλος θεμα με το GPS while data services in off? :huh: και γω τυχαια το διαπιστωσα σημερα , μια κ εχω μονιμα τα δεδομενα ανοικτα...περιεργο...σαν να μην δουλευει το gps σκετο...

Μέσα στο σπίτι, πράγματι δεν μου βγάζει καθόλου σήμα (συντεταγμένες) με κλειστό το data. Δεν ξέρω βέβαια αν και παλαιότερα έπιανε ή όχι. Θα το δοκιμάσω και εκτός σπιτιού και θα επανέλθω.

αν υπαρχει κατι τετοιο στο jailbreak ας μου στειλει καποιοσμενα πμ με την ονομασια της εφαρμογης γιαντην κατεβασω οταν το σπασω και να μ πειτε αν οντως δουλευει και κλεινει τελειως τo 3g...οποτε να μην στειλω πισω για να δουν τι φταιει με το σημα...ειναι αυτο οτι και με κλειστα τα δεδομενα το 3g παραμενει απο πισω για αυτο και υπαρχουν παρεμβολες στο σημα γιατι παιζει με 2g και 3g...οποτε να μην ανησυχω αλλο γιατι το σημα παιζει..και το ξανα τονιζω το σημα παιζει με κλειστα τα δεδομενα και lte.

Το sbsettings λογικά θα κάνει αυτό που θέλεις. Θα στο πούμε με βεβαιότητα την Κυριακή.

στο ιδιο συμπερασμα καταληγουμε λοιπον. Σε ποιο σημειο διαφωνεις μαζι μου;

Αυτό ακριβώς προσπαθώ να καταλάβω και εγώ. Έγραψα το ίδιο πράγμα χτες (με αρκετά χειρότερη διατύπωση αλλά ήταν κατανοητό το τι υποστήριζα) και έπεσαν όλοι να με φάνε. Και σήμερα μπαίνω και βλέπω γραμμένο το ίδιο πράγμα.

Τελευταία επεξεργασία από: cgkr, 31/01/2013 - 14:25

#1146   Tr3LaRaS

Tr3LaRaS

iPH Contributor

• 1.189 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 31/01/2013 - 14:32

το μην ενοχλειτε στην 6.1 εκτος οτι το ανοιγεις εχει ρυθμισεις ?

#1147   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 31/01/2013 - 14:53

εχουν σχεση με την ενδειξη 3G κλπ και μαλιστα μεγαλη. Αν εισαι σε περιοχη με μια γραμμη LTE πχ, ισως μετα απο λιγο να "πεσεις" σε 3G και αν παλι δεν εχεις καλο 3G πας σε gprs/edge.

Συμφωνουμε, κ γω το ιδιο πραγμα λεω. Ο φιλος μας ομως λεει οτι το σημα αριστερα ειναι το σημα του 3G. Μαλιστα αναφερε σε ενα ποστ του για "γραμμουλες του 3G κ γραμμουλες του 2G". Δεν ισχυει αυτο. Αυτη ειναι η διαφωνια μας.
Ισχυει πως οσο καλυτερο σημα εχεις, τοσο "ανεβαινεις" απο edge, σε 3G, σε LTE κλπ.

Τεσπα, δεν νομιζω οτι εχει κ τοση μεγαλη σημασια πια :)
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#1148   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.971 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 31/01/2013 - 14:54

το μην ενοχλειτε στην 6.1 εκτος οτι το ανοιγεις εχει ρυθμισεις ?

Ναι, στα Notifications θα τις βρεις.

#1149   profchaos

profchaos

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 15:00

καλησπέρα διάβασα τι μπορείς να δηλώσεις να ενεργοποιηθεί το 4g μέσω cosmote και εφόσων το υποστηρίζει η συσκευή. Οσοι έχουν what's up έχουν αυτη την δυνατότητα; ευχαριστώ.

#1150   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 15:14

Ναι εχεις την δυνατοτητα να το κανεις...Παρε τηλεφωνο στο 13838 και πες τους να στο ενεργοποιησουν....

#1151   NoziMoN

NoziMoN

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 31/01/2013 - 15:15

Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση. Τί διαφορά έχει το
New iOS 6.1 iPhone3,1_6.1_10B144_Restore.ipsw (iPhone 4)
New iOS 6.1 iPhone3,2_6.1_10B144_Restore.ipsw (iPhone 4 – 3.2)
για να ξέρω τι να κατεβάσω στο δικό μου 4άρι. Το δικό μου είναι [GSM].

#1152   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 31/01/2013 - 15:16

Τη 1η κατεβάζεις. Όχι τη 3.2.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1153   NoziMoN

NoziMoN

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 31/01/2013 - 15:17

Τη 1η κατεβάζεις. Όχι τη 3.2.

Ευχαριστώ..

#1154   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 781 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 15:22

Το πρόβλημά μου με το wifi συνεχίζεται. Έκανα επαναφορά δικτύου αλλά τίποτα.....

#1155   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 31/01/2013 - 15:24

Το πρόβλημά μου με το wifi συνεχίζεται. Έκανα επαναφορά δικτύου αλλά τίποτα.....

εμενα εστρωσε παντως, εκει που το ανοιγες απο οθονη κλειδωματος κ εβλεπες 1-2 δευτ. καθυστερηση μεχρι να δωσει σημα τωρα δινει αμεσως...καποιος αλλος να πει..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες