Αν ισχύσουν οι φήμες που θέλουν 12Mp κάμερα στο νέο iPhone πάμε από ~1,8mb/φωτογραφία σε ~2,5mb/φωτογραφία (δηλαδή περίπου 30% πάνω!) θα υπάρξει η ανάγκη για μεγαλύτερη χωρητικότητα!Πάντως δεν κατανοώ το γιατί επειδή έβγαλε iPad στα 128GB θα πρέπει να βγάλει και iPhone στα 128 όπως τονίζουν κάποιοι.
Μιλάμε για άλλη κατηγορία συσκευών.
Τηλέφωνο το ένα, υπολογιστής το άλλο.
Εμένα πραγματικά θα μου φαινόταν πολύ πιο λογικό να κρατήσει τα 16-32-64 iPhone και να κάνει τα iPad 32-64-128.
Το ότι μπορεί να έχω 1TB στον υπολογιστή μου, δε σημαίνει ότι πρέπει να τα έχω και στο τηλέφωνό μου.
ΟΚ, σίγουρα κάποιοι τα ζητάνε, αλλά οι ίδιοι κάποιοι είναι που θα κράζουν την κακιά Apple που θα τα κοστολογήσει ακριβά.
Ο καταναλωτής πάντα θα έχει "θέλω". Η δουλειά της κεάστοτε εταιρείας είναι το να κρίνει το ποιά "θέλω" του πρέπει να ικανοποιήσει.
Aν ο Cook βγει και πει "βγάζουμε 128GB iPhone", ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ θα αρχίσουν κάποιοι να ζητάνε 256GB.
Δεν έχει τελειωμό αυτό.
Σίγουρα οι ανάγκες σε χωρητικότητα αυξάνουν, αλλά πάντα με ένα μέτρο...
Αν πάμε και σε μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης ειδικά (οι full hd ανταγωνιστικές συσκευές με πυκνότητες μεγαλύτερες των γνωστών Retina είναι κοντά!) σίγουρα τα 16GB θα αποδειχτούν λίγα - και μην ξεχνάμε ότι ήδη στο νέο iPod Touch 5th gen τα έχει πετάξει έξω τα 16GB!!!