Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 25 ψήφοι

Και το όνομα αυτού... evasi0n...!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
1525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1261   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 04/02/2013 - 11:15

ρε και κακως το δινουν δωρεαν, δηλ. τι αν σου λεγε 10$ δεν θα τα εδινες....εδω τοσα σκουπιδια εχεις αγορασει στο αππλεστορε...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1262   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 04/02/2013 - 11:18

Ναι μην τους βάζετε ιδέες όμως τώρα ναι;;;

#1263   agelospe

agelospe

iPH User

• 147 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/02/2013 - 11:19

το tweeter ειναι παρακλαδι του twitter? :Ρ

ειναι παρακλαδι του note 2 που εγραψα το μυνημα βασικα και μπραβο του που το σκέφτηκε !

ειναι παρακλαδι του note 2 που εγραψα το μυνημα βασικα και μπραβο του που το σκέφτηκε !

#1264   stifler

stifler

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@stiflerakos
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:MrJail

Δημοσίευση 04/02/2013 - 11:23

Οπως και να χει παντως μπραβο στα παιδια που το δινουν δωρεαν...Εγω παντως θα το πουλαγα να πω την πικρη αληθεια...Φαντασου να το βαλεις 2 ευρω...Εγινες ζαμπλουτος μετα απο ενα μονο jailbreak...Αλλωστε σε κανενα δεν θα ελειπαν 2 ευρωπουλα ετσι δεν ειναι?

#1265   fever13

fever13

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2013 - 11:25

Oxi 19:00 ρε παιδια....πως θα δω τον Αγωνα με τον νου μου στο Jailbreak?? Ασε που μεχρι να τελιωσει μπορει να εχει πεσει ο server!!!!!!

#1266   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2013 - 11:26

Οπως και να χει παντως μπραβο στα παιδια που το δινουν δωρεαν...Εγω παντως θα το πουλαγα να πω την πικρη αληθεια...Φαντασου να το βαλεις 2 ευρω...Εγινες ζαμπλουτος μετα απο ενα μονο jailbreak...Αλλωστε σε κανενα δεν θα ελειπαν 2 ευρωπουλα ετσι δεν ειναι?

ρε ειναι παιδακια δεν ξερουν το κανουν για την τιμη των οπλων κ πονταρουν σε μια θεση μελλοντικα στην αππλε ισως...αλλα λεω 10$ δεν ιεναι τιποτα....χαζοι εντελως ειναι, δες εδω ασ πουμε ποσοι καυλωμενοι δεν κοιμηθηκαν για να περιμενουν, τα 10$ θα σκεφτουν, τι να πω...

#1267   kosmasreth

kosmasreth

iPH User

• 168 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:kosmreth

Δημοσίευση 04/02/2013 - 11:28

ρώτησα και νωρίτερα . συγνώμη αν γίνομε κουραστικός . απλά για να καταλάβω θέλω . εγώ έχω 4σ προχτές έκανα restore και πέρασα την 6,1,και έκανα backup from restore. τώρα πρέπει να Ξανακάνω κάτι η απλά να πατήσω το Jb.??

#1268   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2013 - 11:28

ασε που θα το εκανα submit sto applestore...σιγα, αφου δεν εχει προβλημα η αππλε να το αφηνει να κυκλοφορει, γιατι να μην το εκμεταλλυετει κιολας μια κ εχει μεγαλο μερος των εσοδων απο προμηθειες...χααχα

#1269   spirosbad

spirosbad

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 04/02/2013 - 11:31

96%, υπομονή! :) Ένα iphone, ένα IPOD nano και είνα IPAD Mini αγωνιούν :-).

#1270   gasgion

gasgion

iPH Member

• 318 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:gasgion

Δημοσίευση 04/02/2013 - 11:31

ρώτησα και νωρίτερα . συγνώμη αν γίνομε κουραστικός . απλά για να καταλάβω θέλω . εγώ έχω 4σ προχτές έκανα restore και πέρασα την 6,1,και έκανα backup from restore. τώρα πρέπει να Ξανακάνω κάτι η απλά να πατήσω το Jb.??

αφου εκανες restore σε 6.1 τοτε εισαι οκ . περιμενεις κ εσυ το j/b .

Τελευταία επεξεργασία από: gasgion, 04/02/2013 - 11:33

#1271   drspeed

drspeed

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2013 - 11:33

To jb δεν είναι παράνομο ακριβώς επειδή είναι δωρεάν.Αν το πληρώναμε θα το είχε σταματήσει η apple και τα δικαστήρια από την αρχή γιατί κάποιος θα έβγαζε λεφτά στην πλάτη της apple.Και επειδή εκεί είναι Αμερική και η εφορία σκίζει πάτους άλλο είναι να σου κάνουν δώρο(βλ donation) και άλλο να χρεώνεις για κάτι και να σου πάρει το 20% και να σε τρέχει και η apple που θα θέλει τα ποσοστά της.Στο τέλος δεν θα τους έμενε φράγκο.Τώρα είναι όλα αφορολόγητα και νομιμότατα...
γατάκια.....

Τελευταία επεξεργασία από: drspeed, 04/02/2013 - 11:33

#1272   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 04/02/2013 - 11:35

παντως για οσους ειναι στην 5x η στην 6x και ρωτανε αν χρειαζετε να πανε στην 6.1,να πω οτι σε οτι αφορα τη μπαταρια με την 6.1 παει καλυτερα και στο iphone και στο ipad που την εβαλα....εγω θα αναβαθμιζα εφοσον και σε πολλους αλλους εδω μεσα ειδα οτι ειτε με 4αρια ειτε με 4ς ειτε με 5αρια η 6.1 δεν εχει προβλημα με την αυτονομια της μπαταριας..

δεν κανεις κατι αλλο κατευθειαν jailbreak!!

#1273   zannikakion

zannikakion

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 04/02/2013 - 11:37

παντως για οσους ειναι στην 5x η στην 6x και ρωτανε αν χρειαζετε να πανε στην 6.1,να πω οτι σε οτι αφορα τη μπαταρια με την 6.1 παει καλυτερα και στο iphone και στο ipad που την εβαλα....εγω θα αναβαθμιζα εφοσον και σε πολλους αλλους εδω μεσα ειδα οτι ειτε με 4αρια ειτε με 4ς ειτε με 5αρια η 6.1 δεν εχει προβλημα με την αυτονομια της μπαταριας..

δεν κανεις κατι αλλο κατευθειαν jailbreak!!

Εμένα πάντως μου συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο! Ειδικά στο iPad (το 3 συγκεκριμένα) η μπαταρία παίφτει απίστευτα γρήγορα! Δεν ξέρω τι φταίει...και όλα αυτά από την αναβάθμιση στην 6.1! Σήμερα θα κάνω restore απο το itunes (γιατί ειναι ΟΤΑ τώρα) και θα αν είχε αποτέλεσμα!

#1274   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2013 - 11:38

96%, υπομονή! :) Ένα iphone, ένα IPOD nano και είνα IPAD Mini αγωνιούν :-).

ωραιος!! εμενα περιμένουν ενα iphone 4, ενα 4s, ενα iphone 5, και ενα ipad 2!!!

Τελευταία επεξεργασία από: agnadi, 04/02/2013 - 11:39

#1275   agelospe

agelospe

iPH User

• 147 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2013 - 11:40

με αυτη τη λογικη θα πληρωναμε και για root. Η ακομη για cydia σπασμενα προγραματα και ολα τα tweaks... υπαρχουν και έμμεση τροποι κερδους παντα.!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες