Και το όνομα αυτού... evasi0n...!
Δημοσίευση 03/02/2013 - 15:38
Mη λεμε τωρα τα δικα μας.
Η διαθεση του JB θα γινει σημερα .... ΤΕΛΟΣ!
χαχαχαχαχαχα
Ad
Δημοσίευση 03/02/2013 - 15:39
Εσύ τα έχεις μπερδέψει μάλλον.
Δεν απαίτησα να βγάλουν το Jailbreak και μετά να βάλουν το Donate.
Αυτό μου προξενεί εμένα περιέργεια και αηδία.
Την άποψη μου γράφω και εσύ γράφεις για θεωρίες συνωμοσίας και ιπτάμενους δίσκους.
"συνωμοσίες" εκφράζοντας την άποψη μου,είναι στοιχείο του δημοκρατικού θεσμού.
Εγώ λοιπόν,τους κράζω και θα τους κράζω διότι αντί να βγάλουν το Jailbreak το "SFUNDAY" που ανέφεραν,το καθυστερούν.
Εγώ προσωπικά,δεν θα προπλήρωνα ποτέ για κάτι υποσχόμενο...
Άλλα ντάλα της παρασκευής το Γάλα, και τελειως πληροφορίακα να την χέσω αυτη τη δημοκρατία εαν νομίζεις ότι έχουμε δημοκρατια.Ξέρω θα σβηστεί το πόστ μου αλλά χαλάλι του
Δημοσίευση 03/02/2013 - 15:39
Εσύ τα έχεις μπερδέψει μάλλον.
Δεν απαίτησα να βγάλουν το Jailbreak και μετά να βάλουν το Donate.
Αυτό μου προξενεί εμένα περιέργεια και αηδία.
Την άποψη μου γράφω και εσύ γράφεις για θεωρίες συνωμοσίας και ιπτάμενους δίσκους.
"συνωμοσίες" εκφράζοντας την άποψη μου,είναι στοιχείο του δημοκρατικού θεσμού.
Εγώ λοιπόν,τους κράζω και θα τους κράζω διότι αντί να βγάλουν το Jailbreak το "SFUNDAY" που ανέφεραν,το καθυστερούν.
Εγώ προσωπικά,δεν θα προπλήρωνα ποτέ για κάτι υποσχόμενο...
Ακόμα Κυριακή δεν έχουμε? Ή μήπως είπαν συγκεκριμένη ώρα διάθεσης?
Αν καθυστερήσει και βγεί αύριο π.χ, μη το βάλεις τότε. Δεν είναι υποχρεωτικό.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 03/02/2013 - 15:41
Δημοσίευση 03/02/2013 - 15:40
Χαχαχαχαχαχ. Σωστός Νικόλα. Μέχρι τις 12 το βράδυ.Ακόμα Κυριακή δεν έχουμε? Ή μήπως είπαν συγκεκριμένη ώρα διάθεσης?
Δημοσίευση 03/02/2013 - 15:42
φταίς και εσύ Νίκο που δεν έδωσες ώρα ακριβώς πότε θα βγεί μα έλεος να το ξεχάσεις; δεν το περίμενα αυτο απο σ'ένα
Δημοσίευση 03/02/2013 - 15:43
Να συμπληρωσω οτι Κυριακη εχουμε μεχρι να αλλαξει και στη τελευταια ζωνη η μερα. Δλδ μεχρι να παει 12 το βραδυ στη USA (7 το πρωι Δευτερας Ελλαδα), θα χουμε ΚυριακηΧαχαχαχαχαχ. Σωστός Νικόλα. Μέχρι τις 12 το βράδυ.
Δημοσίευση 03/02/2013 - 15:44
Άλλα ντάλα της παρασκευής το Γάλα, και τελειως πληροφορίακα να την χέσω αυτη τη δημοκρατία εαν νομίζεις ότι έχουμε δημοκρατια.Ξέρω θα σβηστεί το πόστ μου αλλά χαλάλι του
Διαφωνείς κάπου συγκεκριμένα ή μια φράση γράφεις και κάτι έγραψες ποιητά;
Νομίζω πως έχουμε δημοκρατία.Έτσι νόμιζα έως τώρα αλλά εσύ κατέρριψες τα πιστεύω μου.
Αν καθυστερήσει και βγεί αύριο π.χ, μη το βάλεις τότε. Δεν είναι υποχρεωτικό.
Σύμφωνα με το 85% το έγραψα.
Θα περιμένω πρώτα να το βάλεις εσύ και να μου δώσεις το Ο.Κ σου.
Τελευταία επεξεργασία από: kotsoscrete, 03/02/2013 - 15:45
Δημοσίευση 03/02/2013 - 15:46
Παντως ο planetbeing πριν απο 11 ωρες εγραψε στο twitter
planetbeing
Good full day of testing. Found some weird edge cases, but they're resolved. Still need to test on many other device/firmware combos
Οποτε εχουμε ψωμι ακομα..
Δημοσίευση 03/02/2013 - 15:47
Διαφωνείς κάπου συγκεκριμένα ή μια φράση γράφεις και κάτι έγραψες ποιητά;
Σύμφωνα με το 85% το έγραψα.
Θα περιμένω πρώτα να το βάλεις εσύ και να μου δώσεις το Ο.Κ σου.
Ότι είπε ποιό πάνω ο Νίκος
"Το Donate δεν είναι υποχρεωτικό. Αν θές, το κάνεις. Όπως και αυτοί δεν είναι υποχρεωμένοι να κάτσουν και να βγάλουν το JB της 6."
Τι ποιό απλό;
Δημοσίευση 03/02/2013 - 15:51
Απλά Έλεος!!
Υπομονή ρε παιδιά!
Τελευταία επεξεργασία από: tomklm, 03/02/2013 - 15:52
Δημοσίευση 03/02/2013 - 15:52
Υπάρχει περίπτωση σε άλλες περιοχές-χώρες να "φορτώνει" γρηγορότερα από άλλες?
Παραθέτω link : http://www.jailbreak...d-iphone-5.html
Δημοσίευση 03/02/2013 - 15:53
Ότι είπε ποιό πάνω ο Νίκος
"Το Donate δεν είναι υποχρεωτικό. Αν θές, το κάνεις. Όπως και αυτοί δεν είναι υποχρεωμένοι να κάτσουν και να βγάλουν το JB της 6."
Τι ποιό απλό;
Διάβασε ξανά τι έγραψα και άσε τι λέει ο Νίκος και ο Γιάννης.
Αν δεν έχεις τη λογική να καταλάβαίνεις τι διαβάζεις,μην σου απαντάω άδικα.
Έχεις τι λογική ή όχι;
*Υπάρχει και το ενδεχόμενο να γράφεις αρλούμπες έτσι απλά για να δηλώσεις ότι υπάρχεις,που είναι και το πιο πιθανό.
Παιδιά, μόλις μου ήρθε mail από το iphone4jailbreak.org , ότι η status bar είναι στο 90 % .
Υπάρχει περίπτωση σε άλλες περιοχές-χώρες να "φορτώνει" γρηγορότερα από άλλες?
Παραθέτω link : http://www.jailbreak...d-iphone-5.html
Ότι βλέπεις εδώ: http://evasi0n.com/ πουθενά αλλού.
Δεν υπάρχει περίπτωση αν δεν φορτώσει από το main site,να βγει το Jailbreak!
Δημοσίευση 03/02/2013 - 15:53
Απλά πρέπει να βρούμε κάτι να γκρινιαξουμε!!εγω πάλι όταν απο το 3GS χρησιμοποιώ jb κ ξέρω πως μου λύνει τα χέρια κ με βοηθάει,το donate το κάνω γιατί ξέρω πόσο δύσκολο ειναι αυτό που κάνουν!ειναι σχεδόν όπως αγοράζεις μια εφαρμογή! Την πληρώνεις γιατί εκτιμάς το μυαλό κ τον κόπο του αλλού!Ότι είπε ποιό πάνω ο Νίκος
Τι ποιό απλό;
Δημοσίευση 03/02/2013 - 15:56
Απλά πρέπει να βρούμε κάτι να γκρινιαξουμε!!εγω πάλι όταν απο το 3GS χρησιμοποιώ jb κ ξέρω πως μου λύνει τα χέρια κ με βοηθάει,το donate το κάνω γιατί ξέρω πόσο δύσκολο ειναι αυτό που κάνουν!ειναι σχεδόν όπως αγοράζεις μια εφαρμογή! Την πληρώνεις γιατί εκτιμάς το μυαλό κ τον κόπο του αλλού!
Συμφωνούμε απλά αφού το βάζει το donate ας το βγάζει και στην ώρα που το δίνει και να μην προσπαθεί να κερδίζει χρόνο για περισσότερα donate.Φυσικά και το εκτιμάς όπως εκτιμάει και αυτός τα εκατομμύρια για τον κόπο του.
Δημοσίευση 03/02/2013 - 15:58
καλα κάνει κ τα εκτιμαει αφού εχει το μυαλό να το κάνει!μακαρι και εμείς να μπορούσαμε να το κάναμε!να δεις μετά κ μεις πόσο θα το εκτιμουσαμεΣυμφωνούμε απλά αφού το βάζει το donate ας το βγάζει και στην ώρα που το δίνει και να μην προσπαθεί να κερδίζει χρόνο για περισσότερα donate.Φυσικά και το εκτιμάς όπως εκτιμάει και αυτός τα εκατομμύρια για τον κόπο του.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες