Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 19 ψήφοι

evasi0n: Jailbreak tool για το iOS 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3948 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1501   XristoSalonika

XristoSalonika

iPH Enthousiast

• 360 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 09/02/2013 - 00:58

το πρόβλημα που έχεις είναι από κάποιο tweak και όχι απο το update των evasion. καλά είναι μετά απο κάθε tweak να δοκιμάζεις ένα reboot

Τουλάχιστον σε 2 συσκευές με reboot δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα

Mάλλον έχεις δίκιο φίλε μου.Μόλις πέρασα το UnlimTones μου πέταξε τα άσπρα εικονίδια και ξεκίνησε τα χαζά με τα reboot.Το απεγκατέστησα και σε 26 δευτερόλεπτα πήρε μπρος....Οπότε το αφήνουμε μακριά μας το εν λόγω tweak.Παρ'όλα αυτά λέει ότι είναι πλήρως συμβατό με iOS 6.Ντεμέκ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1502   dakis

dakis

iPH Contributor

• 1.304 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:dakis

Δημοσίευση 09/02/2013 - 01:01

evasi0n v1.2

ενταξει πλακα μου κανετε... μολις εκανα restore και περασα την v1.1....

#1503   linuxfighter

linuxfighter

iPH Elite Poster

• 2.743 μηνύματα
  • Twitter:@tsioutsiourigas
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:linuxfighter

Δημοσίευση 09/02/2013 - 01:03

update απο cydia... το ίδιο είναι

#1504   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 09/02/2013 - 01:03

Δεν τρέχει τίποτα, ανοίγεις Cydia και κανεις τα διαθεσιμα update

#1505   GeorgeMrk

GeorgeMrk

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 01:12

γνωρίζει κανείς τίποτα για ένα πρόβλημα που έχει αναφερθεί για την συνύπαρξη της καινούργιας έκδοσης του cydia και του appsynch?

#1506   cgeorg

cgeorg

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 09/02/2013 - 01:16

γνωρίζει κανείς τίποτα για ένα πρόβλημα που έχει αναφερθεί για την συνύπαρξη της καινούργιας έκδοσης του cydia και του appsynch?

εννοείς τo πρόβλημα με το appsync και το weather?

#1507   GeorgeMrk

GeorgeMrk

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 01:20

οχι οχι αυτό που λέω
παραθέτω από το πόστ του iphonehellas.gr:
Διαθέσιμη η αναβάθμιση του evasi0n που λύνει τα προβλήματα με το boot και το weather.app
Κατά την διαδικασία της αναβάθμισης, η ομάδα των evad3rs εντόπισε ένα ενδιαφέρον error. Το Appsync, το tweak που χρησιμοποιούν οι χρήστες “πειρατικών apps” για τον συγχρονισμό των εφαρμογών με το iTunes, προκαλεί σοβαρές ασυμβατότητες με το update που δώθηκε στην κυκλοφορία:
What the hell is AppSync and why is it being loaded into installd.
— planetbeing (@planetbeing) February 6, 2013
People are reporting uninstalling AppSync AND rebooting are solving their issues. YMMV.
Σύμφωνα με τον MuscleNerd, το Appsync προκαλεί προβλήματα και με τα iCloud apps που υπάρχουν εγκατεστημένα στη Jailbroken συσκευή σας:
AppSync didn’t cause weather app problem, but it prevents today’s fix from working. Also likely breaks iCloud apps.Piracy has costs.
— MuscleNerd (@MuscleNerd) February 6, 2013
@rydogg23 if you see a bunch of “ubiquity” errors in syslog when that’s installed, those are the iCloud apps choking

#1508   Brillos8

Brillos8

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • GameCenter:BRILLOS8

Δημοσίευση 09/02/2013 - 01:22

εγω θελω να κανω μια απλη ερωτηση... δουλευουν ολα αψογα σε 4s αλλα μεσα στο cydia γιατι δεν βγαζει οπως και στα προηγουμενα jailbreak τα SHSH πανω?
εμενα παντως το unlimtones μου δουλευει κανονικα και κατεβαζω κιολας... δεν crasarei....

#1509   cgeorg

cgeorg

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 01:24

οχι οχι αυτό που λέω
παραθέτω από το πόστ του iphonehellas.gr:
Διαθέσιμη η αναβάθμιση του evasi0n που λύνει τα προβλήματα με το boot και το weather.app

Κατά την διαδικασία της αναβάθμισης, η ομάδα των evad3rs εντόπισε ένα ενδιαφέρον error. Το Appsync, το tweak που χρησιμοποιούν οι χρήστες “πειρατικών apps” για τον συγχρονισμό των εφαρμογών με το iTunes, προκαλεί σοβαρές ασυμβατότητες με το update που δώθηκε στην κυκλοφορία:
What the hell is AppSync and why is it being loaded into installd.
People are reporting uninstalling AppSync AND rebooting are solving their issues. YMMV.
Σύμφωνα με τον MuscleNerd, το Appsync προκαλεί προβλήματα και με τα iCloud apps που υπάρχουν εγκατεστημένα στη Jailbroken συσκευή σας:
AppSync didn’t cause weather app problem, but it prevents today’s fix from working. Also likely breaks iCloud apps.Piracy has costs.
@rydogg23 if you see a bunch of “ubiquity” errors in syslog when that’s installed, those are the iCloud apps choking

αν δεις στο λινκ που παραθετεις κάτω κάτω, έχει ένα update το οποίο επεξηγεί ότι το εν΄λόγω πρόβλημα έχει ληθεί με την κυκλοφορία του evasi0n v1.1

#1510   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 09/02/2013 - 01:25

Δεν είναι πρόβλημα του Cydia αλλά του τρόπου που έγινε το inject για το Jailbreak. Το Appsync επηρεάζει το αρχείο launchd που χρησιμοποιήθηκε για το Jailbreak ,άρα το πρόβλημα είναι δομικό.
Ή θα πρέπει να αναβαθμιστεί το Appsync ή να αλλάξει το Jailbreak.Το δεύτερο δεν θα γίνει(καλώς για μένα) οπότε...μάλλον πρέπει να βρουν εναλλακτικές στην πειρατεία.

Αναρτημένη εικόνα

#1511   GeorgeMrk

GeorgeMrk

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 01:27

αν δεις στο λινκ που παραθετεις κάτω κάτω, έχει ένα update το οποίο επεξηγεί ότι το εν΄λόγω πρόβλημα έχει ληθεί με την κυκλοφορία του evasi0n v1.1

Δεν το βλέπω αλλα για να το λες κάτι θα ξέρεις, thanx!

#1512   cgeorg

cgeorg

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 01:28

εγω θελω να κανω μια απλη ερωτηση... δουλευουν ολα αψογα σε 4s αλλα μεσα στο cydia γιατι δεν βγαζει οπως και στα προηγουμενα jailbreak τα SHSH πανω?
εμενα παντως το unlimtones μου δουλευει κανονικα και κατεβαζω κιολας... δεν crasarei....

έχει απαντήθεί ήδη σε προηγούμενα ποστ του τοπιλ. Θα εμφανιστούν στο σύντομο μέλλον. Απλά οι σερβερς του cydia αυτό τον καιρό έχουν γονατίσει. Εφόσον τα έχεις πάρει τα SHSH στον υπολογιστή τοπικά με tiny umbrella δεν χρειάζεται να ανυσηχείς. Αν όχι, κάντο.

#1513   GeorgeMrk

GeorgeMrk

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 01:29

Δεν είναι πρόβλημα του Cydia αλλά του τρόπου που έγινε το inject για το Jailbreak. Το Appsync επηρεάζει το αρχείο launchd που χρησιμοποιήθηκε για το Jailbreak ,άρα το πρόβλημα είναι δομικό.

MarkKnopfler, αν απεγκαταστασθεί το appsync συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα(δλδ την πατήσαμε) ή επιστρέφει το αρχείο στην αρχική του μορφή;

#1514   Brillos8

Brillos8

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • GameCenter:BRILLOS8

Δημοσίευση 09/02/2013 - 01:30

εμενα μπορει να μου απαντησει καποιος σε αυτη την απλη ερωτηση??

#1515   cgeorg

cgeorg

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 01:32

εμενα μπορει να μου απαντησει καποιος σε αυτη την απλη ερωτηση??

δες 2 ποστ πιο πάνω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10