Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 19 ψήφοι

evasi0n: Jailbreak tool για το iOS 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3948 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2146   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 17/02/2013 - 22:20

Μπορώ να ρωτήσω γιατί κατεβάζετε ipsw αρχεία και δεν πατάτε το κουμπί restore iPhone ;;;;;

Εάν στο backup που έχουμε κρατήσει τελευταία φορά δεν είχαμε κάνει ποτέ jailbrake το κάνουμε restore backup άφοβα.

Εσύ μου λες πως κάνω επαναφορά έτσι όπως περιγράφεις, αλλά από ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ αντίγραφο (όχι το τελευταίο);

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2147   jdar002

jdar002

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 17/02/2013 - 22:59

Καλησπέρα.
Μόλις ολοκλήρωσα επιτυχώς αναβάθμιση σε iOS 6.1 και JB evasion σε iPhone 4.
Όλα πήγαν μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Όμως....
Πηγαίνοντας στο iTunes για να κάνω το τελευταίο βήμα που είναι το Restore from backup και πατώντας το εικονίδιο του iPhone για να μεταφερθώ στις επιλογές Summary, Info, κ.λπ., βγαίνω στην παρακάτω οθόνη, από την οποία δε μπορώ να φύγω με κανένα τρόπο. Το Done είναι ανενεργό, όπως και όλες οι επιλογές που σχετίζονται με το τηλέφωνο.

Εννοείται πως έχω ήδη κάνει: restart, reboot, respring στα πάντα, έχω απεγκαταστήσει το iTunes και ξανά εγκατάσταση..., αλλά το πρόβλημα επιμένει.

Έχει κάποιος αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο;

Ευχαριστώ πολύ.

#2148   R1der

R1der

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/02/2013 - 23:03

Πριν το είχες jailbroken; Αν ναι, πολύ κακώς έκανες restore from backup.

#2149   jdar002

jdar002

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 17/02/2013 - 23:22

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Δεν έκανα Restore from backup. Έκανα Setup as new, μιας και πριν το τηλέφωνο ήταν JB.
Αυτό που εννοούσα ήταν Restore backup.
Εδώ και το screen capture της οθόνης του iTunes:
https://picasaweb.go.../February172013

Καλησπέρα.
Μόλις ολοκλήρωσα επιτυχώς αναβάθμιση σε iOS 6.1 και JB evasion σε iPhone 4.
Όλα πήγαν μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Όμως....
Πηγαίνοντας στο iTunes για να κάνω το τελευταίο βήμα που είναι το Restore from backup και πατώντας το εικονίδιο του iPhone για να μεταφερθώ στις επιλογές Summary, Info, κ.λπ., βγαίνω στην παρακάτω οθόνη, από την οποία δε μπορώ να φύγω με κανένα τρόπο. Το Done είναι ανενεργό, όπως και όλες οι επιλογές που σχετίζονται με το τηλέφωνο.

Εννοείται πως έχω ήδη κάνει: restart, reboot, respring στα πάντα, έχω απεγκαταστήσει το iTunes και ξανά εγκατάσταση..., αλλά το πρόβλημα επιμένει.

Έχει κάποιος αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο;

Ευχαριστώ πολύ.

Τελευταία επεξεργασία από: jdar002, 17/02/2013 - 23:25

#2150   mav111

mav111

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/02/2013 - 00:49

παιδες εχω προβλημα με τον καιρο και στο 5 και στο 4ς.τι κανω?

#2151   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:smoothjimmy27

Δημοσίευση 18/02/2013 - 02:07

παιδες εχω προβλημα με τον καιρο και στο 5 και στο 4ς.τι κανω?

Αφαιρεσε το appsync

#2152   ichicco

ichicco

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Twitter:@niko_chicco_
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 18/02/2013 - 02:33

ipad retina display wifi +cecullar από αμερική δουλεύει στην ελλάδα ρε παιδιά δεν γνωρίζω και γίνετε jailbreak ???

#2153   XristoSalonika

XristoSalonika

iPH Enthousiast

• 360 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/02/2013 - 02:41

Αφαιρεσε το appsync

Εγώ ρε παιδιά μέχρι πρόσφατα,όλα καλά με τον καιρό,τις τελευταίες 2 μέρες παρατηρώ ότι δεν βγάζει σωστό το σημείο όπου βρίσκομαι....Χθες ήμουνα σε ένα χωριό έξω από Θεσσαλονίκη,και στον τοπικό καιρό μου έβγαζε Θεσσαλονίκη.Σε iphone 4 φίλου JB και αυτό,του έβγαζε κανονικά την περιοχή που ήμασταν.Έχει κανείς υπόψιν του τπτ?Και δεν έχω περασμένο το Appsync.

#2154   Mocker

Mocker

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2013 - 02:55

Αφοτου εκανα jb το 4s με την 6.1 το κινητο τρωει σκαλωματα, με πετανε οι εφαρμογες, μου εχει κανει 1-2 ρεμπουτ στο ακυρο και οπως και να εχει
σκεπτομενος οτι μπορει να εχω κάνει εγώ καμία βλακεία θα το βγάλω και θα το ξαναβάλω.Απλά θέλω μια διευκρίνηση σε κάτι που έχει υποθεί
πολλές φορές κάνω restore as new και οχι back up σωστά? Αν ναι, αφότου κάνω as new μπορώ να κάνω ως back up μετα? Ευχαριστω και πάλι!

#2155   kosmasreth

kosmasreth

iPH User

• 168 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:kosmreth

Δημοσίευση 18/02/2013 - 03:02

περνα εικονες επαφες και οτι αλλο μπορεις στο icloud και καλυτερα Ξεκινα κ περνα τα ρεπο απο την αρχη ωστε να ειναι καθαρο το τηλεφωνο.με προσοχη.η διαδικασια ειναι restore/set up as new / Jb/cydia repos apps /restart k μετα προχωρας να περασεις επαφες εικονες κτλ.ετσι το εκανα εγω σε 4σ 5 κ ολα πηγαν καλα.

#2156   Mocker

Mocker

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2013 - 03:33

περνα εικονες επαφες και οτι αλλο μπορεις στο icloud και καλυτερα Ξεκινα κ περνα τα ρεπο απο την αρχη ωστε να ειναι καθαρο το τηλεφωνο.με προσοχη.η διαδικασια ειναι restore/set up as new / Jb/cydia repos apps /restart k μετα προχωρας να περασεις επαφες εικονες κτλ.ετσι το εκανα εγω σε 4σ 5 κ ολα πηγαν καλα.

ωραια,θα το ακολουθησω πιστά, να εισαι καλα

#2157   GeorgeChios

GeorgeChios

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 18/02/2013 - 07:40

Εγώ πάντα το κάνω ως εξής και ποτέ δεν είχε πρόβλημα....restote/setup as new/jb/appsync/επαναφορά εφαρμογών, μουσικής, φωτογραφιών/cydia repos/tweaks κτλ....

Το κινητό δεν έχει κολλήσει ποτέ και λειτουργούν τα πάντα τέλεια. (πχ καιρός κτλ)

Τελευταία επεξεργασία από: GeorgeChios, 18/02/2013 - 07:41

#2158   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2013 - 11:32

Εσύ μου λες πως κάνω επαναφορά έτσι όπως περιγράφεις, αλλά από ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ αντίγραφο (όχι το τελευταίο);

Εάν στο παλαιότερο αντίγραφο δεν είχε γίνει ποτέ jailbrake και πιστεύεις ότι θα σου επαναφέρει τις ρυθμίσεις σου και τις εφαρμογές σου μπορείς να κάνεις άφοβα επαναφορά.

Τελευταία επεξεργασία από: dedalos, 18/02/2013 - 11:32

#2159   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2013 - 11:49

Εγώ ρε παιδιά μέχρι πρόσφατα,όλα καλά με τον καιρό,τις τελευταίες 2 μέρες παρατηρώ ότι δεν βγάζει σωστό το σημείο όπου βρίσκομαι....Χθες ήμουνα σε ένα χωριό έξω από Θεσσαλονίκη,και στον τοπικό καιρό μου έβγαζε Θεσσαλονίκη.Σε iphone 4 φίλου JB και αυτό,του έβγαζε κανονικά την περιοχή που ήμασταν.Έχει κανείς υπόψιν του τπτ?Και δεν έχω περασμένο το Appsync.

Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις κάποιο από τα παρακάτω μήπως και αλλάξει κάτι.
Αναρτημένη εικόνα
Τα δυο τελευταία
Αναρτημένη εικόνα
Ο καιρός να είναι ενεργοποιημένος
Αναρτημένη εικόνα
Και αυτό μήπως παίζει ρόλο.
Δοκίμασε να κλείσεις αυτούς τους διακόπτες και να τους ανοίξεις μήπως και κάτι "κόλλησε".

#2160   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2013 - 11:53

Εάν στο παλαιότερο αντίγραφο δεν είχε γίνει ποτέ jailbrake και πιστεύεις ότι θα σου επαναφέρει τις ρυθμίσεις σου και τις εφαρμογές σου μπορείς να κάνεις άφοβα επαναφορά.

'Nτάξει, το 'χω ήδη βρει, ευχαριστώ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6