το εκανα φιλε αυτο μεταφορα αγορων απο το iphone... αλλα δεν μου φορτωσε καμια ''παλια΄΄ εφαρμογηΤις εφαρμογές σου από το purchased του App Store θα τις ξανά περάσεις πάλι πίσω.
evasi0n: Jailbreak tool για το iOS 6
Από
iPhoneHellas
, 04/02/2013 09:52
3948 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 07/07/2013 - 22:46
Ad
Δημοσίευση 07/07/2013 - 22:50
ναι το υπεθεσα αυτο αφου δεν ειναι πλεον jb..αλλα το θεμα ειναι οτι δν μου περασε ομως ουτε τις ''νομιμες''Αν μιλάς για Cracked εφαρμογές, προφανώς και δε θα στις περάσει.
Δημοσίευση 07/07/2013 - 23:03
Aπο το Apps, επέλεξες ποιές θες με Install?
Sync μετά και θα στις περάσει. Αυτό για όσες είναι απο AppStore.
δν μου τις βγαζει καν στο apps ωστε να μπορεσω να επιλεξω install κ μετα να τις συγχρονισω...παντα για εφαρμογες που ειχα κατεβασει στο 5.1.1 jb απο το appstore αναφερομαι
Δημοσίευση 07/07/2013 - 23:29
Το πιασα..έχει να πέσει κατέβασμα!
Κάτι τελευταίο για να καταλάβω..γτ είπες πριν πρέπει να περιμένεις το ιοσ7; Το 6.1.3 δν θα γίνει jb ή κατευθείαν θα πανε στο 7; Κ στο jb του 7 θα μπορέσω με κάποιον τροπο να ξανά βρω-φορτωσω τις παλιές μου εφαρμογές τις cracked εννοώ.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
Κάτι τελευταίο για να καταλάβω..γτ είπες πριν πρέπει να περιμένεις το ιοσ7; Το 6.1.3 δν θα γίνει jb ή κατευθείαν θα πανε στο 7; Κ στο jb του 7 θα μπορέσω με κάποιον τροπο να ξανά βρω-φορτωσω τις παλιές μου εφαρμογές τις cracked εννοώ.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
Δημοσίευση 08/07/2013 - 16:16
παιδια θελω να στειλω το κινητο μου στο σερβις(μιας κ χαλασε το κουμπακι) και εχω jb..με το semi-restore μπορω να το κανω και να το στειλω?
Δημοσίευση 08/07/2013 - 18:27
τι εννοεις dfu και πως το βαζω?
Δημοσίευση 09/07/2013 - 10:28
δυστυχως σημερα θα το κανω restore με τον 2ο τροπο αν και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το στειλω με jb καθαρισμενο με semi-restore και κλειδωμενο..κουμπακι power button και ακουστικο-μικροφωνο ειναι αυτα που πρεπει να φτιαχτουν..
Δημοσίευση 09/07/2013 - 12:20
Παιδιά καλησπέρα!
Έχω ένα iphone 4 σε ios 6.0.1 και είπα να του κάνω JB (να τονίζω ότι δεν είχα JB) έχω όμως ένα πρόβλημα ενώ το συνδέω κανονικά
με τον υπολογιστη εκκινώ το evasion ξεκινάει κανονικά και σε κάποια στιγμη μου πετάει " Error: restore failed (-205)?!
Τι κάνω λάθος;
Να σας πω επίσης ότι απο το δεύτερο post του MarkKnopfler εκεί που λέει:
"Aν δεν είχατε Jailbreak, αφού αναβαθμιστείτε (βλέπε 4) στην νέα έκδοση iOS, κάνετε Restore from backup χωρίς πρόβλημα και μετά κάνετε Jailbreak κανονικά"
δεν έκανα το Restore from backup γιατί δεν ξέρω πως γίνεται....
Μήπως φταεί αυτό και μου βγάζει το error..;
Οπως θα καταλάβατε είμε εντελώς άσχετος και κάνω πρώτη φορά JB...
Αν μπορείτε μια μικρή βοήθεια....
Έχω ένα iphone 4 σε ios 6.0.1 και είπα να του κάνω JB (να τονίζω ότι δεν είχα JB) έχω όμως ένα πρόβλημα ενώ το συνδέω κανονικά
με τον υπολογιστη εκκινώ το evasion ξεκινάει κανονικά και σε κάποια στιγμη μου πετάει " Error: restore failed (-205)?!
Τι κάνω λάθος;
Να σας πω επίσης ότι απο το δεύτερο post του MarkKnopfler εκεί που λέει:
"Aν δεν είχατε Jailbreak, αφού αναβαθμιστείτε (βλέπε 4) στην νέα έκδοση iOS, κάνετε Restore from backup χωρίς πρόβλημα και μετά κάνετε Jailbreak κανονικά"
δεν έκανα το Restore from backup γιατί δεν ξέρω πως γίνεται....
Μήπως φταεί αυτό και μου βγάζει το error..;
Οπως θα καταλάβατε είμε εντελώς άσχετος και κάνω πρώτη φορά JB...
Αν μπορείτε μια μικρή βοήθεια....
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες