Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 19 ψήφοι

evasi0n: Jailbreak tool για το iOS 6

• Please log in to reply
3948 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   NinoOaoe

NinoOaoe

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:47

Εχεις κρατήσει backup στο itunes? Αν ναι, καντο από εκεί.

οχι αν ειχα κρατησει σαφως δεν θα σας ταλαιπωρουσα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   cgeorg

cgeorg

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:48

Οχι μονο τα sms... το icloud θα του επαναφέρει τα πάντα όπως ήταν το κινητό πριν κάνει reset.
Αν μαλιστα έγραφες μνμ πριν κάνεις reset, μετα την επαναφορά θα συνεχίσεις το μνμ απο εκει που το άφησες.

back to the future δηλαδή :P . Καλό αυτό. Δεν το ήξερα. Εύγε!

οχι αν ειχα κρατησει σαφως δεν θα σας ταλαιπωρουσα!

τότε τον μπούλο. Σορρυ κιόλας, αλλά αυτή είναι η αλήθεια, αφού δεν πρόβλεψες να πάρεις itunes backup

Τελευταία επεξεργασία από: cgeorg, 05/02/2013 - 02:51.

#333   saman

saman

iPH newbie

• 4 μηνύματα

iP4S ... ξεκινησα και εγω το jb αλλα ηδη εχω περιπου 10 λεπτακια στο uploading Cydia... (do not touch your devise) ..
να περιμενω και αλλο λετε?

#334   NinoOaoe

NinoOaoe

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Οχι μονο τα sms... το icloud θα του επαναφέρει τα πάντα όπως ήταν το κινητό πριν κάνει reset.
Αν μαλιστα έγραφες μνμ πριν κάνεις reset, μετα την επαναφορά θα συνεχίσεις το μνμ απο εκει που το άφησες.

ναι ισχυει και γω το θυμαμαι αυτο! Πως κανουμε επαναφορα απο το icloud λοιπον τωρα? :)

#335   Panoulis7

Panoulis7

iPH Contributor

• 1,014 μηνύματα
  • Twitter:@panos_lympe
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:49

Δεν με νοιαζει για τα μυνηματα συγκεκριμενα (οπου το icloud τα κραταει γιατι το εχω κανει πολλες φορες) με νοιαζει απλως να κανω restore from icloud αυτο συμπεριλαμβανει apps notes reminders ημερολογιο ρυθμισεις mail accounts ολα! και με το reset settings x2 δεν γινεται τιποτα..

Ναι αλλα απο την στιγμη που ειπες στο τηλεφωνο, set up as new, παει τελειωσε! τωρα πηγενε ρυθμισεις, iCloud, βαλε appleID, και σωσε οτι μπορεις αδερφε!

#336   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα
  • Twitter:@steliosp7
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:51

ναι ισχυει και γω το θυμαμαι αυτο! Πως κανουμε επαναφορα απο το icloud λοιπον τωρα? :)

φιλε δεν ξερω να σου πω σιγουρα, αλλα μπορεις να κανεις restore 6.1,restore from icloud και μετα jb

#337   Panoulis7

Panoulis7

iPH Contributor

• 1,014 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:51

iP4S ... ξεκινησα και εγω το jb αλλα ηδη εχω περιπου 10 λεπτακια στο uploading Cydia... (do not touch your devise) ..
να περιμενω και αλλο λετε?

Δεν νομιζω τακη....πας για restore!

#338   NinoOaoe

NinoOaoe

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:53

Ναι αλλα απο την στιγμη που ειπες στο τηλεφωνο, set up as new, παει τελειωσε! τωρα πηγενε ρυθμισεις, iCloud, βαλε appleID, και σωσε οτι μπορεις αδερφε!

παιδια θα τρελαθω ο οδηγος δεν λεει οτι αν εχουμε jailbroken συσκευη να κανουμε set up as new ? επισης λεει να κρατησουμε backup στο icloud η στο itunes ωστε να μην χασουμε τα αρχεια μας. Ολοι ειναι οκ με jailbreak και το κινητο του οπως ηταν πριν μονο εγω δεν μπωρω να το κανω αυτο? :P η οοοοολοι κανατε restore απο το itunes μετα?

#339   bubu

bubu

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:54

Και reset as new να κάνει το κλάουντ κρατάει τα πάντα εκτός και αν διαγράψεις το buckup από τον υπολογιστή.
Κανε το τηλέφωνο ξανά reset και όταν το παραμετροποιείς στην αρχή βάλε επαναφορά από icloud.

#340   NinoOaoe

NinoOaoe

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:54

φιλε δεν ξερω να σου πω σιγουρα, αλλα μπορεις να κανεις restore 6.1,restore from icloud και μετα jb

ΣΟΒΑΡΑ??? μα ο οδηγος λεει οτι δεν γινεται! τεσπα αυτο θα δοκιμασω τωρα ελπιζω να εχεις δικιο

#341   saman

saman

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:56

Δεν νομιζω τακη....πας για restore!

restore? η για hard reset? γιατι ηδη το εκανα μια φορα hard reset αυτη ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω... παντος δεν εχει κολλησει η συσκευη.. ξεκλειδωνει και μου εμφανιζει το εικονιδιο Jailbreak... μηπως πρεπει να το πατησω τωρα ρε παιδες και δεν εχω καταλαβει καλα????

#342   bubu

bubu

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:57

Εγω πέρασα από iphone 4 με ios4 σε 4s με ios5 και το icloud μου επανέφερε το τηλ ακριβώς όπως ήταν πριν

#343   bubu

bubu

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:58

Εγω πέρασα από iphone 4 με ios4 σε 4s με ios5 και το icloud μου επανέφερε το τηλ ακριβώς όπως ήταν πριν

Και μετά σε iphone 5 με ios 6 και πάλι τα ίδια!

#344   Panoulis7

Panoulis7

iPH Contributor

• 1,014 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:58

παιδια θα τρελαθω ο οδηγος δεν λεει οτι αν εχουμε jailbroken συσκευη να κανουμε set up as new ? επισης λεει να κρατησουμε backup στο icloud η στο itunes ωστε να μην χασουμε τα αρχεια μας. Ολοι ειναι οκ με jailbreak και το κινητο του οπως ηταν πριν μονο εγω δεν μπωρω να το κανω αυτο? :P η οοοοολοι κανατε restore απο το itunes μετα?

Απο την στιγμη π πατισες set up as new, δεν επελεξες το iCloud (για να κανεις το JB)...μετα αφου περασεις JB, και αγου πατησες set up as new (επειδη υποχρεωθηκες) δεν σ δινετε η ευκαιρια να επιλεξεις iCloud για εφαρμογες μηνυματα και ρυθμισεις (παρα μονο για εικονες σημειωσεις ημερολογια επαφες mail υπομνησεις)....ενω αμα ειχες κανει backup στο itunes...οποτε γουσταρες θα παταγες retrieve backup!

#345   cgeorg

cgeorg

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:59

restore? η για hard reset? γιατι ηδη το εκανα μια φορα hard reset αυτη ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω... παντος δεν εχει κολλησει η συσκευη.. ξεκλειδωνει και μου εμφανιζει το εικονιδιο Jailbreak... μηπως πρεπει να το πατησω τωρα ρε παιδες και δεν εχω καταλαβει καλα :huh:?

DFU mode, restore σε 6.1, και μετα jailbreak. A! Και το cydia μην το παλέυεις τώρα, δεν έχει νόημα τέτοια ώρα. Στην Αμερική είναι 19:58. Και αύριο μέρα είναι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23

0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες