Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 19 ψήφοι

evasi0n: Jailbreak tool για το iOS 6

• Please log in to reply
3948 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#766   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 06/02/2013 - 03:38

Πήγαινε εδώ και πρόσθεσέ τα:

Αναρτημένη εικόναgΑναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#767   alexdel

alexdel

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 06/02/2013 - 03:41

Παιδια εχω ένα προβλημα καταλαθος εσβησα τα repos του bigboss και το repo666 και ΔΝ μπορω να τα επαναφερω!τΙ πρέπει να κανω;

πάνε στο "διόρθωση" - προσθήκη και βάλε http://apt.the bigboss.org/repofiles/cydia/

Παιδια γεια σας. Ειμαι νεος κατοχος iphone. Το πηρα μεταχειρισμενο με λογισμικο 6.0.1 και τωρα που βγηκε η 6.1 εκανα update μεσω του wifi. Εχω διαβασει ολα τα post κι εχω μπερδευτει τελειως. Για να καταλαβω και να τα ξεκαθαρισω λιγακι εγω τωρα δε θα μπορω να κανω jb? Γιατι αν καταλαβα καλα η αναβαθμιση με restore μεσω του itunes ειναι για να μπορει καποιος να γυρισει σε εκδοση απ την 6.01 και κατω. Απ τη στιγμη ομως που το συγκεκριμενο jb ειναι για τα λογισμικα απο 6.0.1 εως και 6.1 και βγηκαν σχετικα καλα ποιος ο λογος να γινει downgrade αφου με το restore υποτιθεται οτι επανερχεται στο 6.1 π.χ?

Ευχαριστω για τον χρονο σας κι ελπιζω να εγινα κατανοητος

Όχι κάνεις jailbreak κανονικά στην 6.1 που είσαι

#768   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/02/2013 - 03:46

Παιδια γεια σας. Ειμαι νεος κατοχος iphone. Το πηρα μεταχειρισμενο με λογισμικο 6.0.1 και τωρα που βγηκε η 6.1 εκανα update μεσω του wifi. Εχω διαβασει ολα τα post κι εχω μπερδευτει τελειως. Για να καταλαβω και να τα ξεκαθαρισω λιγακι εγω τωρα δε θα μπορω να κανω jb? Γιατι αν καταλαβα καλα η αναβαθμιση με restore μεσω του itunes ειναι για να μπορει καποιος να γυρισει σε εκδοση απ την 6.01 και κατω. Απ τη στιγμη ομως που το συγκεκριμενο jb ειναι για τα λογισμικα απο 6.0.1 εως και 6.1 και βγηκαν σχετικα καλα ποιος ο λογος να γινει downgrade αφου με το restore υποτιθεται οτι επανερχεται στο 6.1 π.χ?

Ευχαριστω για τον χρονο σας κι ελπιζω να εγινα κατανοητος

Μην μπερδευεσαι :)
Συνδεσε το τηλ στο itunes, παρε back up( για να μη χασεις επαφες, φωτο και apps), επελεξε restore και μετα restore from back up.
Οταν ολοκληρωθει αυτο μπορεις να κανεις JB αφοβα.

Με τα παραπανω βηματα διασφαλιζεις( ; ) οτι θα μπορεσεις να επιστρεψεις μελλοντικα σε 6.1 αν χρειαστεις αναγκαστικο restore, λογω καποιου κολληματος.
Να γυρισεις σε ios 5 δε γινεται εαν το κινητο δεν ηταν JB απο τον προηγουμενο κατοχο.

#769   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/02/2013 - 03:53

Το ποστάρω κι εδώ μήπως και γνωρίζει κανείς.
Έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα με τα εικονίδια των εφαρμογών στο springboard μετά από εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής από App Store ή μετά από κάποιο respring; Για την ακρίβεια μου βγάζει bug σε κάποια εικονίδια ότι κάνει install ξανά τις εφαρμογές ενώ δεν κάνει τίποτα ουσιαστικά και για να ξεκολλήσει πρέπει να πατήσω πάνω στην οθόνη.
Επανέλαβα ξανά το jailbreak και έκανα setup as new μπας και φτιάξει αλλά τζίφος η δουλειά.

#770   Christ0s

Christ0s

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 06/02/2013 - 03:58

Μα ουτως η αλλως με restore φευγει το jb κι επανερχομαι στην 6.1. Ετσι δεν ειναι? Αυτο θελω να καταλαβω για ποιο λογο να κανω restore και restore from backup.

Ασε που δεν ξερω πως γινεται :)

#771   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 04:05

Μα ουτως η αλλως με restore φευγει το jb κι επανερχομαι στην 6.1. Ετσι δεν ειναι? Αυτο θελω να καταλαβω για ποιο λογο να κανω restore και restore from backup.

Ασε που δεν ξερω πως γινεται :)

Οχι, εαν κανεις restore φευγει το JB και πας σε οποια εκδοση "τρεχει" εκεινη την περιοδο απο την apple, πχ 6.1.1 ή 6.2 ή 7, κτλ.
Στην εκδοση αυτη λοιπον μπορει να μην υπαρχει διαθεσιμο JB , για αυτο και προτεινεται το restore from back up πηαινοντας τωρα σε ios 6.1 , ωστε να εχεις τη δυνατοτητα να ξαναεγκαταστησεις αυτην εαν χρειαστει.

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 06/02/2013 - 04:06.

#772   Christ0s

Christ0s

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 04:19

Μαλιστα τωρα καταλαβα. Α δηλαδη δεν γυριζω στην εκδοση που ειχα αλλα στην εκδοση που εχει βγει εκεινη την περιοδο. Και πως γινεται αυτο το restore γιατι οπως καταλαβες ειμαι ασχετος. Χανω εφαρμογες κτλ.?

#773   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 04:30

Μαλιστα τωρα καταλαβα. Α δηλαδη δεν γυριζω στην εκδοση που ειχα αλλα στην εκδοση που εχει βγει εκεινη την περιοδο. Και πως γινεται αυτο το restore γιατι οπως καταλαβες ειμαι ασχετος. Χανω εφαρμογες κτλ.?

Εδω εισαι... http://www.iphonehel...-για-jailbreak/

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: εαν εισαι με JB ΠΟΤΕ δεν αναβαθμιζεις το λογισμικο πατωντας Update απο το iTunes.Επισης ΠΟΤΕ δεν επιλεγεις την επαναφορα ρυθμισεων μεσα απο το μενου "ρυθμισεις" του τηλεφωνου.
Όποτε θελεις να αναβαθμισεις, το κανεις ΜΟΝΟ μεσω restore+set up as new απο iTunes.

:)

#774   Georgered

Georgered

iPH Addict

• 600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 06/02/2013 - 04:35

Ξέρουμε πότε θα βγεί αναβαθμισμένο το tools για το jb που να διωρθώνει τα προβλήματα?

#775   Christ0s

Christ0s

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 04:36

Σε υπερευχαριστώ! Να σαι καλα φιλε μου!

#776   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 04:38

Σε υπερευχαριστώ! Να σαι καλα φιλε μου!

Τιποτα, σιγα... :)

#777   deprofundis

deprofundis

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 07:26

Το WiFi στο βγάζει αχνό ή δε μπορείς να συνδεθείς?

στο ιδιο σημειο που ημουνα πριν το to jb επινε αλλα τωρα οχι.οταν πηξαινψ πιο κοντα στο ρουτερ(μενω σε ξενοδοχειο)πιανει...

Το WiFi στο βγάζει αχνό ή δε μπορείς να συνδεθείς?

στο ιδιο σημειο που ημουνα πριν το to jb επινε αλλα τωρα οχι.οταν πηξαινψ πιο κοντα στο ρουτερ(μενω σε ξενοδοχειο)πιανει...

#778   germanos54

germanos54

iPH Contributor

• 1,611 μηνύματα
  • Twitter:@Mitsos
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 06/02/2013 - 07:48

Εμείς στην 5.1.1 σε 4 σ να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση η να περιμένουμε νεότερα του νέου τουλ..

Παρακαλω πολυ να μην σβησετε το ποστ μου δεν ειναι παράνομο ......!

#779   smartvot

smartvot

iPH newbie

• 53 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 07:52

Προσπαθησα νς βαλω ενα theme το οποιο τελικα δεν μου αρεσε...το απεγκατεστησα αλλα το πλαισιο στα εικονιδια που εχει το unjailbroken iphone εχει εξαφανιστε και φαινονται μονο οι γωνιες στις μυτουλες...πως το επαναφερω;;;

απαντηση δεν πηρα...βρηκα την λυση ομως...περασα το icleaner και εστρωσε....

#780   kwnstas

kwnstas

iPH User

• 168 μηνύματα
  • Twitter:@kwnstas
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad+3G
  • GameCenter:kwnstas

Δημοσίευση 06/02/2013 - 08:00

iPad 3 done

ATV2 done

καλημέρα πώς έκανες στο apple tv 2g jailbreak αφού το πρόγραμμα δεν το υποστηρίζει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες