evasi0n: Jailbreak tool για το iOS 6
Ad
Δημοσίευση 06/02/2013 - 03:41
πάνε στο "διόρθωση" - προσθήκη και βάλε http://apt.the bigboss.org/repofiles/cydia/Παιδια εχω ένα προβλημα καταλαθος εσβησα τα repos του bigboss και το repo666 και ΔΝ μπορω να τα επαναφερω!τΙ πρέπει να κανω;
Όχι κάνεις jailbreak κανονικά στην 6.1 που είσαιΠαιδια γεια σας. Ειμαι νεος κατοχος iphone. Το πηρα μεταχειρισμενο με λογισμικο 6.0.1 και τωρα που βγηκε η 6.1 εκανα update μεσω του wifi. Εχω διαβασει ολα τα post κι εχω μπερδευτει τελειως. Για να καταλαβω και να τα ξεκαθαρισω λιγακι εγω τωρα δε θα μπορω να κανω jb? Γιατι αν καταλαβα καλα η αναβαθμιση με restore μεσω του itunes ειναι για να μπορει καποιος να γυρισει σε εκδοση απ την 6.01 και κατω. Απ τη στιγμη ομως που το συγκεκριμενο jb ειναι για τα λογισμικα απο 6.0.1 εως και 6.1 και βγηκαν σχετικα καλα ποιος ο λογος να γινει downgrade αφου με το restore υποτιθεται οτι επανερχεται στο 6.1 π.χ?
Ευχαριστω για τον χρονο σας κι ελπιζω να εγινα κατανοητος
Δημοσίευση 06/02/2013 - 03:46
Μην μπερδευεσαιΠαιδια γεια σας. Ειμαι νεος κατοχος iphone. Το πηρα μεταχειρισμενο με λογισμικο 6.0.1 και τωρα που βγηκε η 6.1 εκανα update μεσω του wifi. Εχω διαβασει ολα τα post κι εχω μπερδευτει τελειως. Για να καταλαβω και να τα ξεκαθαρισω λιγακι εγω τωρα δε θα μπορω να κανω jb? Γιατι αν καταλαβα καλα η αναβαθμιση με restore μεσω του itunes ειναι για να μπορει καποιος να γυρισει σε εκδοση απ την 6.01 και κατω. Απ τη στιγμη ομως που το συγκεκριμενο jb ειναι για τα λογισμικα απο 6.0.1 εως και 6.1 και βγηκαν σχετικα καλα ποιος ο λογος να γινει downgrade αφου με το restore υποτιθεται οτι επανερχεται στο 6.1 π.χ?
Ευχαριστω για τον χρονο σας κι ελπιζω να εγινα κατανοητος
Συνδεσε το τηλ στο itunes, παρε back up( για να μη χασεις επαφες, φωτο και apps), επελεξε restore και μετα restore from back up.
Οταν ολοκληρωθει αυτο μπορεις να κανεις JB αφοβα.
Με τα παραπανω βηματα διασφαλιζεις( ; ) οτι θα μπορεσεις να επιστρεψεις μελλοντικα σε 6.1 αν χρειαστεις αναγκαστικο restore, λογω καποιου κολληματος.
Να γυρισεις σε ios 5 δε γινεται εαν το κινητο δεν ηταν JB απο τον προηγουμενο κατοχο.
Δημοσίευση 06/02/2013 - 03:53
Έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα με τα εικονίδια των εφαρμογών στο springboard μετά από εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής από App Store ή μετά από κάποιο respring; Για την ακρίβεια μου βγάζει bug σε κάποια εικονίδια ότι κάνει install ξανά τις εφαρμογές ενώ δεν κάνει τίποτα ουσιαστικά και για να ξεκολλήσει πρέπει να πατήσω πάνω στην οθόνη.
Επανέλαβα ξανά το jailbreak και έκανα setup as new μπας και φτιάξει αλλά τζίφος η δουλειά.
Δημοσίευση 06/02/2013 - 03:58
Ασε που δεν ξερω πως γινεται
Δημοσίευση 06/02/2013 - 04:05
Οχι, εαν κανεις restore φευγει το JB και πας σε οποια εκδοση "τρεχει" εκεινη την περιοδο απο την apple, πχ 6.1.1 ή 6.2 ή 7, κτλ.Μα ουτως η αλλως με restore φευγει το jb κι επανερχομαι στην 6.1. Ετσι δεν ειναι? Αυτο θελω να καταλαβω για ποιο λογο να κανω restore και restore from backup.
Ασε που δεν ξερω πως γινεται
Στην εκδοση αυτη λοιπον μπορει να μην υπαρχει διαθεσιμο JB , για αυτο και προτεινεται το restore from back up πηαινοντας τωρα σε ios 6.1 , ωστε να εχεις τη δυνατοτητα να ξαναεγκαταστησεις αυτην εαν χρειαστει.
Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 06/02/2013 - 04:06
Δημοσίευση 06/02/2013 - 04:19
Δημοσίευση 06/02/2013 - 04:30
Εδω εισαι... http://www.iphonehel...-για-jailbreak/Μαλιστα τωρα καταλαβα. Α δηλαδη δεν γυριζω στην εκδοση που ειχα αλλα στην εκδοση που εχει βγει εκεινη την περιοδο. Και πως γινεται αυτο το restore γιατι οπως καταλαβες ειμαι ασχετος. Χανω εφαρμογες κτλ.?
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: εαν εισαι με JB ΠΟΤΕ δεν αναβαθμιζεις το λογισμικο πατωντας Update απο το iTunes.Επισης ΠΟΤΕ δεν επιλεγεις την επαναφορα ρυθμισεων μεσα απο το μενου "ρυθμισεις" του τηλεφωνου.
Όποτε θελεις να αναβαθμισεις, το κανεις ΜΟΝΟ μεσω restore+set up as new απο iTunes.
Δημοσίευση 06/02/2013 - 04:35
Δημοσίευση 06/02/2013 - 04:36
Δημοσίευση 06/02/2013 - 04:38
Τιποτα, σιγα...Σε υπερευχαριστώ! Να σαι καλα φιλε μου!
Δημοσίευση 06/02/2013 - 07:26
στο ιδιο σημειο που ημουνα πριν το to jb επινε αλλα τωρα οχι.οταν πηξαινψ πιο κοντα στο ρουτερ(μενω σε ξενοδοχειο)πιανει...Το WiFi στο βγάζει αχνό ή δε μπορείς να συνδεθείς?
στο ιδιο σημειο που ημουνα πριν το to jb επινε αλλα τωρα οχι.οταν πηξαινψ πιο κοντα στο ρουτερ(μενω σε ξενοδοχειο)πιανει...Το WiFi στο βγάζει αχνό ή δε μπορείς να συνδεθείς?
Δημοσίευση 06/02/2013 - 07:48
Παρακαλω πολυ να μην σβησετε το ποστ μου δεν ειναι παράνομο ......!
Δημοσίευση 06/02/2013 - 07:52
απαντηση δεν πηρα...βρηκα την λυση ομως...περασα το icleaner και εστρωσε....Προσπαθησα νς βαλω ενα theme το οποιο τελικα δεν μου αρεσε...το απεγκατεστησα αλλα το πλαισιο στα εικονιδια που εχει το unjailbroken iphone εχει εξαφανιστε και φαινονται μονο οι γωνιες στις μυτουλες...πως το επαναφερω;;;
Δημοσίευση 06/02/2013 - 08:00
iPad 3 done
ATV2 done
καλημέρα πώς έκανες στο apple tv 2g jailbreak αφού το πρόγραμμα δεν το υποστηρίζει
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες