Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 19 ψήφοι

evasi0n: Jailbreak tool για το iOS 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3948 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#856   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:26

παιδες για 4αρι με 5.1.1 κλειδωμενο αλλα με custom BB και SAM tickets kτλ κτλ ωστε να περνει ελληνικη sim.
πως θα γινει να παει 6.1 και JB ?

Κρατάς Activation Ticket Backup με το redSn0w 0.9.15b3.

Κάνεις Restore μέσω του iTunes στο iOS 6.1(Σύμφωνα με musclenerd και τον dev του SAM, δεν σχετίζεται με την Baseband).

Μετά Tethered Jailbreak με το ίδιο redSn0w και ταυτόχρονα φορτώνεις και το Activation Ticket.

Τέλος το κάνεις Untether κατεβάζοντας από Cydia το evasi0n 6.x Untether

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#857   nikoskurt

nikoskurt

iPH User

• 138 μηνύματα
  • GameCenter:nikoskurt

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:26

το κινητο δουλευει μια χαρα με Q card . κλειδωμενο σε GLOBUL BG . δουλευε με gevey και ειχα κανει τα ticket με το SAM
απλα οταν πηγα 5.1.1 εκανα γρηγορα το jb και δεν δουλευουν facetime & imessages !
ε και λεω να το παω στην 6.1 αν γινετε να στρωσουν και αυτα !

#858   imeimar1

imeimar1

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:31

μπορω να κανω μια ερωτηση αμα κολλήσω πια 6.1 κατεβαζω για 5αρη Α1428 η Α1429 πως βρισκω τι εχω:

ευχαριστω προκαταβολικα

#859   Rallye

Rallye

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:32

Εγώ έχω ένα κουλό πρόβλημα.
Αφού πήγαν όλα καλά με το JB (ταχύτατο και λειτουργικότατο) σε ipad mini, αποφάσισα ότι δεν θα το κρατήσω τελικά και θέλω να το επαναφέρω σε non JB κατάσταση.
Πατάω reset all και κολλάει εδώ και ένα τέταρτο στη "σφέρα που στριφογυρίζει" (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) και δεν κάνει τίποτα.
Πως διάολο επανέρχεται? Θέλω να το έχω όπως την πρώτη μέρα που το πήρα (δε με νοιάζει δλδ να χάσω το ο,τιδήποτε)
Ξέρει κανείς?

#860   nikoskurt

nikoskurt

iPH User

• 138 μηνύματα
  • GameCenter:nikoskurt

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:32

Κρατάς Activation Ticket Backup με το redSn0w 0.9.15b3.

Κάνεις Restore μέσω του iTunes στο iOS 6.1(Σύμφωνα με musclenerd και τον dev του SAM, δεν σχετίζεται με την Baseband).

Μετά Tethered Jailbreak με το ίδιο redSn0w και ταυτόχρονα φορτώνεις και το Activation Ticket.

Τέλος το κάνεις Untether κατεβάζοντας από Cydia το evasi0n 6.x Untether

δεν χρειαζετε να κανω custom ipsw ωστε να κρατησω 04.10.01 ?

#861   sheriff

sheriff

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:34

Καλησπερα, αναφερεται πως δεν κανει να γινει over ther air Update sto ios και μετα jb.

Στο iphone 5 το ειχα στο ios 6.0, εκανα update over the air στο ios 6.1.
Να μην κανω jb τωρα? Αν οχι για ποιο λογο; Δεν εχω λογο στο μελλον να γυρισω στην 6.0 αν και εχω κρατησει με tinyumbrella τα shsh και της 6, και τωρα της 6.1

ευχαριστω

#862   jzago

jzago

iPH Enthousiast

• 571 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:38

Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το gridlock γιατί εμένα μετά το jb στην 6.1 σε 5 δεν παίζει και βάζει την συσκευή σε safe mode.Με όσα respring και να κάνω δεν φτιάχνει και μπαίνει ξανά σε safe mode.
Ξέρετε μήπως κανένα άλλο που να κάνει την ίδια δουλειά?Να μπορείς δηλαδή να τοποθετήσεις τα εικονίδια μέσα στην οθόνη όπου θέλεις.
Ευχαριστώ.

#863   stalll

stalll

iPH Contributor

• 1.125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:39

δεν πρεπει να κανεις reset all σε jb συσκευη. Μονο restore μεσω itunes!!!! γι αυτο κολλησε. συνδεσε το με το pc και ανοιξε το itunes, κρατα πατημενο το homebutton και το power button μεχρι να κλεισει και οταν κλεισει ασε ΜΟΝΟ το powerbutton και περιμενε να σ εμφανιστει ενα "καλωδιο" και το σημα του itunes.τωρα ασε και το homebutton, θα σ βγαλει μνμ στο itunes για να κανεις επαναφορα.

Εγώ έχω ένα κουλό πρόβλημα.
Αφού πήγαν όλα καλά με το JB (ταχύτατο και λειτουργικότατο) σε ipad mini, αποφάσισα ότι δεν θα το κρατήσω τελικά και θέλω να το επαναφέρω σε non JB κατάσταση.
Πατάω reset all και κολλάει εδώ και ένα τέταρτο στη "σφέρα που στριφογυρίζει" (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) και δεν κάνει τίποτα.
Πως διάολο επανέρχεται? Θέλω να το έχω όπως την πρώτη μέρα που το πήρα (δε με νοιάζει δλδ να χάσω το ο,τιδήποτε)
Ξέρει κανείς?

#864   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:39

Καλησπερα, αναφερεται πως δεν κανει να γινει over ther air Update sto ios και μετα jb.

Στο iphone 5 το ειχα στο ios 6.0, εκανα update over the air στο ios 6.1.
Να μην κανω jb τωρα? Αν οχι για ποιο λογο; Δεν εχω λογο στο μελλον να γυρισω στην 6.0 αν και εχω κρατησει με tinyumbrella τα shsh και της 6, και τωρα της 6.1

ευχαριστω

Καλό είναι να πας με Restore για μελλοντική χρήση των SHSH κυρίως.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#865   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:40

Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το gridlock γιατί εμένα μετά το jb στην 6.1 σε 5 δεν παίζει και βάζει την συσκευή σε safe mode.Με όσα respring και να κάνω δεν φτιάχνει και μπαίνει ξανά σε safe mode.
Ξέρετε μήπως κανένα άλλο που να κάνει την ίδια δουλειά?Να μπορείς δηλαδή να τοποθετήσεις τα εικονίδια μέσα στην οθόνη όπου θέλεις.
Ευχαριστώ.

http://www.iphonehel...olved-gridlock/

#866   giokspy

giokspy

iPH User

• 143 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 3

το θεμα ειναι αν πρεπει να φυγεις απο την 5.1.1. γιατι απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα, ολοι λενε να μεινουμε σε αυτην την εκδοση...

Ούτε να το σκέφτονται όσοι είναι σε 5.1.1 με jb να πανε 6.1. Εκτός του ότι το iOS 6+ είναι για τα μπάζα χωρίς κάτι ουσιαστικό και με πολύ χειρότερη μπαταρία. Εχει και τα χίλια μυρια προβλήματα το jb ιδιαίτερα σε iPhone. Το θέμα είναι τώρα πως πάμε πισω σε 5.1.1???

#867   Kostastottis

Kostastottis

iPH newbie

• 9 μηνύματα

de les kai se emas pos to ekanes?

Γιατί που κολησες ?

#868   Rallye

Rallye

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:44

δεν πρεπει να κανεις reset all σε jb συσκευη. Μονο restore μεσω itunes!!!! γι αυτο κολλησε. συνδεσε το με το pc και ανοιξε το itunes, κρατα πατημενο το homebutton και το power button μεχρι να κλεισει και οταν κλεισει ασε ΜΟΝΟ το powerbutton και περιμενε να σ εμφανιστει ενα "καλωδιο" και το σημα του itunes.τωρα ασε και το homebutton, θα σ βγαλει μνμ στο itunes για να κανεις επαναφορα.

Αυτό κάνω τώρα αλλά έλεγα μήπως γίνεται και όπως όταν δεν είσαι jb
btw και που το έκανα αυτό (το reset all) όταν ήταν jb μετά ξανάνοιγε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Πραγματικά είναι φοβερό jb αυτό!!!
Ευχαριστώ για τη βοήθεια dude

#869   stalll

stalll

iPH Contributor

• 1.125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:48

εισαι απο τους τυχαιρους τοτε... :P
τιποτα ρε... ;)

Αυτό κάνω τώρα αλλά έλεγα μήπως γίνεται και όπως όταν δεν είσαι jb
btw και που το έκανα αυτό (το reset all) όταν ήταν jb μετά ξανάνοιγε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Πραγματικά είναι φοβερό jb αυτό!!!
Ευχαριστώ για τη βοήθεια dude

#870   XristoSalonika

XristoSalonika

iPH Enthousiast

• 360 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 16:48

Καλησπέρα παιδιά,διάβασα χθες πως ο pod2g στο twitter ανακοίνωσε οτι θα βγει κάποια στιγμή fix για το bug του weather app και τα "long time boot".Με "long boot" εννοεί το σκάλωμα στο reboot που κολλούσε στο μηλαράκι?Γνωρίζει κανείς?Γιατί ήμουνα jb και έφαγελ σκάλωμα το κινητό και δεν άνοιγε με τπτ.Aν είναι δηλαδή να περιμένω να βγει το fix αυτό για να ξανακάνω...αλλιώς....πολύ ζόρικα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23

0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες