Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 19 ψήφοι

evasi0n: Jailbreak tool για το iOS 6

• Please log in to reply
3948 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#886   guskoz

guskoz

iPH Enthousiast

• 547 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 06/02/2013 - 17:20

Εγκατέστησα το ScrollingBoard και κάθε φορά που κάνω Respring ή Reboot τα εικονίδια της μπάρας εξαφανίζονται. Πρέπει να κρατήσω πατημένο κάποιο από τα υπόλοιπα εικονίδια, για να αρχίσει να τρέμει (σαν να θέλουμε να το μετακινήσουμε κάπου) και έτσι εμφανίζονται. Υπάρχει καμία λύση;

P.S.: Την μπαταρία την έχει ξεσκίσει το JB πάντως .. Ας όψεται το Ζephyr και το SbSettings...

Τελευταία επεξεργασία από: guskoz, 06/02/2013 - 17:21.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#887   Marios30

Marios30

iPH Member

• 284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/02/2013 - 17:22

Μπορεί κάποιος να μου πει σε τι κατασταση βρισκεται το cydia αυτη τη στιγμη; Δεν εχω μπει ακομα μετα το jb γιατι δε θελω να γινει καμια στραβη. Θενξ!

Kαποιος please? :D

#888   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/02/2013 - 17:25

Για τελευταία φορά, δεν θα ξανα-αναφερθεί γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι οι χρήστες να διαβάζουν τα ίδια και τα ίδια.

ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ Σ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ WARNING POINTS.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#889   adisson

adisson

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/02/2013 - 17:27

Αλλος εχει προβληματα με τα μυνηματα του μετα το jb?
Μονο εγω ειμαι ο ατυχος?

#890   Voulis

Voulis

iPH User

• 124 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 06/02/2013 - 17:42

Καλησπέρα σε όλους. Έκανα χθες j/b σε ένα clean 3GS και όλα καλά. Τώρα θέλω να κάνω σε ένα 4GS J/B στην 5.01 αλλά δεν κατάλαβα αυτό που έει μέσα "set up as new". Δηλαδή θα αναβαθμίσω κανονικά απο το itunes και μετά θα κάνω jb?

#891   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/02/2013 - 17:43

Καλησπέρα σε όλους. Έκανα χθες j/b σε ένα clean 3GS και όλα καλά. Τώρα θέλω να κάνω σε ένα 4GS J/B στην 5.01 αλλά δεν κατάλαβα αυτό που έει μέσα "set up as new". Δηλαδή θα αναβαθμίσω κανονικά απο το itunes και μετά θα κάνω jb?

Aν το τηλ είναι ελληνικό, DFU και Shift + Restore την 6.1

Στο τέλος θα επιλέξεις Set Up As New. Backup να πάρεις.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#892   assoalex

assoalex

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 06/02/2013 - 17:43

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα , έκανα κανονικά jb όλα καλά με new iPad , πολύ γρήγορα και απροβληματιστα , έχω παρατηρήσει 2 προβλήματα όσο το δουλεύω αυτές τις μέρες.

1.αυτο με την μείωση της έντασης της φωνής που είπε και κάποιος άλλος φίλος , δηλαδή όταν πατάς το πλήκτρο για να χαμηλωσεις (το πλάνο εννοώ ) αντί να μειώνει σιγά σιγά παει κατευθείαν στο 0 ένταση . Εστω και μια φορά να το πατησεις.
2.και το πιο σημαντικό για μένα ως τώρα είναι ότι δεν μπορώ να σβήσουν εφαρμογές , δηλαδή , κατεβάζω κάτι από App Store μετά από λίγο μόλις πάω να το σβήσω κάνει restart και μπαίνει σε safe mode , εννοείτε ότι το app είναι ακόμη εκεί και δεν έχει σβήστει.

Από cydia έχω λίγα πράγματα , τα γνωστά που έχετε και οι περισσότεροι ..έχει κανείς καμία ιδέα για το δεύτερο πρόβλημα ? τι μπορεί να το προκαλεί ? κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη ..

Με την ευκαιρία να πω και ένα μπράβο σε όλους στο φόρουμ αυτό.

#893   Voulis

Voulis

iPH User

• 124 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 17:44

Aν το τηλ είναι ελληνικό, DFU και Shift + Restore την 6.1

Στο τέλος θα επιλέξεις Set Up As New. Backup να πάρεις.

τί είναι το DFU και Shift?

#894   Voulis

Voulis

iPH User

• 124 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 17:54

ξέρει κανείς τί είναι το DFU και shift???

#895   XristoSalonika

XristoSalonika

iPH Enthousiast

• 360 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 06/02/2013 - 17:56

http://www.access-po...overy-μοde.html

shift και Restore πατάς στο Ιtunes για να κανεις browse την .ipsw που έχεις αποθηκεύσει στο pc για να κανει το restore.

Τελευταία επεξεργασία από: XristoSalonika, 06/02/2013 - 17:57.

#896   kosmasreth

kosmasreth

iPH User

• 168 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:kosmreth

Δημοσίευση 06/02/2013 - 17:56

κανε μια αναζητήσει στο φόρουμ η ακόμα κ στο google..,..1.000.000. φορές τα έχουν πει.

#897   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 06/02/2013 - 17:59

Ξεκινάς απο εδώ http://el.wikipedia....ki/Πληκτρολόγιο

Για το τι ειναι το DFU εδω

DFU: Device Firmware Update
Όταν η συσκευή βρίσκεται σε DFU mode το λειτουργικό σύστημα δεν έχει φορτωθεί και ως εκ τούτου δεν επικοινωνεί "απόλυτα" με το itunes όπως συμβαίνει στην περίπτωση κατά την οποία η συσκευή βρίσκεται σε Recovery mode. Για το λόγο αυτό το itunes δεν εμπλέκεται στη διαδικασία της αναβάθμισης/υποβάθμισης του firmware και αποφεύγουμε τα συνήθη errors. Όταν προσπαθείτε να κάνετε restore στη συσκευή και η διαδικασία καταλήγει σε errors, χρησιμοποιήστε DFU mode αντί για Recovery.

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 06/02/2013 - 18:00.

#898   manos09

manos09

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2013 - 18:13

καλησπερα,εχω ενα iphone4s 6.1 εκδοση εκανα εχτες jailbreak και πριν λιγο το εκλεισα το τηλ και προσπαθω να το ανοιξω και εχει κολλησει στο μηλο εδω και ωρα τι κανω στην συγκεκριμενη περιπτωση?ευχαριστω.

#899   giokspy

giokspy

iPH User

• 143 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 06/02/2013 - 18:22

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα , έκανα κανονικά jb όλα καλά με new iPad , πολύ γρήγορα και απροβληματιστα , έχω παρατηρήσει 2 προβλήματα όσο το δουλεύω αυτές τις μέρες.

1.αυτο με την μείωση της έντασης της φωνής που είπε και κάποιος άλλος φίλος , δηλαδή όταν πατάς το πλήκτρο για να χαμηλωσεις (το πλάνο εννοώ ) αντί να μειώνει σιγά σιγά παει κατευθείαν στο 0 ένταση . Εστω και μια φορά να το πατησεις.
2.και το πιο σημαντικό για μένα ως τώρα είναι ότι δεν μπορώ να σβήσουν εφαρμογές , δηλαδή , κατεβάζω κάτι από App Store μετά από λίγο μόλις πάω να το σβήσω κάνει restart και μπαίνει σε safe mode , εννοείτε ότι το app είναι ακόμη εκεί και δεν έχει σβήστει.

Από cydia έχω λίγα πράγματα , τα γνωστά που έχετε και οι περισσότεροι ..έχει κανείς καμία ιδέα για το δεύτερο πρόβλημα ? τι μπορεί να το προκαλεί ? κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη ..

Με την ευκαιρία να πω και ένα μπράβο σε όλους στο φόρουμ αυτό.

Το πρώτο ήταν bug του activator και τώρα διορθώθηκαν και δουλεύει μια χαρά. Με τις εφαρμογές κάποιες φορές όντως μένει το εικονίδιο και χρειάζεται respring για να φύγει . Οπως και σε προηγούμενα jailbrake με τα άσπρα εικονίδιο. Τελικά βρήκα πως μειώνεται η ελάχιστη φωτεινοτητα από springtomize μειώνοντας το gamma. Αγόρασα και screen dimmer και ελπίζω τώρα να κρατάει περισσότερο η μπαταρια

#900   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/02/2013 - 18:23

καλησπερα,εχω ενα iphone4s 6.1 εκδοση εκανα εχτες jailbreak και πριν λιγο το εκλεισα το τηλ και προσπαθω να το ανοιξω και εχει κολλησει στο μηλο εδω και ωρα τι κανω στην συγκεκριμενη περιπτωση?ευχαριστω.

Δοκιμασε hard reset, μπες youtube να δεις πως γινεται

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25