Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 19 ψήφοι

evasi0n: Jailbreak tool για το iOS 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3948 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1381   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/02/2013 - 08:16

<<Αν είχες JB ξεχνάς το restore from backup.Μόνο με icloud μεμονωμένα θα πάρεις ότι θέλεις ή μέσω itunes πάλι μεμονωμένα.>> γιατι να συμβει αυτο αλλωστε αν πρινν ειχεσ jb και ξανακανεις θα δουλευουν και τα aps που ειχες πριν απo αλλες πηγες ισως ενοει οτι θαπρεπει να περαστουν απο την αρχη ολα τα repos και ολες οι παραμετροποιησεις που ειχε μεσω cynthia

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1382   danabnormal

danabnormal

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 08/02/2013 - 08:40

Καλημέρα! Παιδιά, θα χρειαστώ τα φώτα σας. Χτες έκανα jailbreak το iphone 3gs (5.0.1) μου με evasi0n και όλα πήγαν ΟΚ. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπιζω είναι με τα sms. Είχα κρατήσει σε backup τα αρχεία sms.db, sms.db-shm και sms.db-wal. Τα έκανα copy-paste στο /private/var/mobile/Library/SMS απ' όπου και τα είχα κάνει backup, αλλά δεν τα βλέπει.
Ψάχνοντας με το iFile στο κινητό στην ίδια τοποθεσία μου βγάζει εκτός από αυτά τα 3 αρχεία και άλλα 2: sms.db.incompatible.v21.sqlitedb και sms.db.incompatible.v21.sqlitedb-wal.
Υπάρχει ζήτημα συμβατότητας; Τι μπορώ να κάνω;

#1383   scum784

scum784

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/02/2013 - 09:10

Καλημέρα! Παιδιά, θα χρειαστώ τα φώτα σας. Χτες έκανα jailbreak το iphone 3gs (5.0.1) μου με evasi0n και όλα πήγαν ΟΚ. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπιζω είναι με τα sms. Είχα κρατήσει σε backup τα αρχεία sms.db, sms.db-shm και sms.db-wal. Τα έκανα copy-paste στο /private/var/mobile/Library/SMS απ' όπου και τα είχα κάνει backup, αλλά δεν τα βλέπει.
Ψάχνοντας με το iFile στο κινητό στην ίδια τοποθεσία μου βγάζει εκτός από αυτά τα 3 αρχεία και άλλα 2: sms.db.incompatible.v21.sqlitedb και sms.db.incompatible.v21.sqlitedb-wal.
Υπάρχει ζήτημα συμβατότητας; Τι μπορώ να κάνω;

καλημερα φιλε! για τα sms.db.incompatible.v21.sqlitedb και sms.db.incompatible.v21.sqlitedb-wal δε γνωριζω, δε μου τα εχει εμφανισει ποτε. για τα υπολοιπα τρια αρχεια κανεις τα εξης, σβηνεις τα sms.db-shm και sms.db-wal και αντικαθιστας το sms.db με το δικο σου σωσμενο sms.db. στη συνεχεια, τα αλλα 2 αρχεια που εσβησες θα ξαναδημιουργηθουν, οποτε μπαινεις με το ifile στην ιδια τοποθεσια και στο καθενα απαυτα με το δεξι βελακι διπλα, κανεις scroll down στην προσβαση στα δικαιωματα, και κανεις tick σε εκτελεση, γραψιμο και αναγνωση και στα τρια αρχεια. κλεινεις και ξανανοιγεις την εφαρμογη των μηνυματων, ισως χρειαστει και respring και εισαι ok

#1384   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.669 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 08/02/2013 - 09:21

Το καλύτερο είναι να κάνεις Restore & Set Up As New, κάνεις JB και επαναφέρεις το Backup σου.

Απλά θέλω να κρατήσω τα tags απο το shazaam και να μην τα χασω. Αν κανω backup, θα σωθουν τα tags?

#1385   thanoslam

thanoslam

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 08/02/2013 - 09:31

Σας δουλεύουν οι καρτέλες iCloud στον Safari μετά το jailbreak στο iPhone -iPad ;

Τελευταία επεξεργασία από: thanoslam, 08/02/2013 - 09:32

#1386   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/02/2013 - 09:33

Σας δουλεύουν οι καρτέλες iCloud στον Safari μετά το jailbreak στο iPhone -iPad ;

τι εννοεις οι καρτελες ?

#1387   GregoryKar

GregoryKar

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • Twitter:@gregorykar
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/02/2013 - 09:35

Είμαι στην 5.1.1 JB, το πρώτο βήμα ποιο είναι γιατί έχω ξεχάσει :blush: ? restore από το itunes, set as new, και μετά το update σε 6.1 πως το κάνω? από itunes ή από τα settings του κινητού? έχει σημασία?

#1388   thanoslam

thanoslam

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2013 - 09:35

Το συννεφάκι στο iPad στον safari του ipad

#1389   overclocker

overclocker

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2013 - 09:39

Παιδια προσπαθησε κανει να διαγραψει μια εφαρμογη απο το springboard?
Οταν μετα jingle πατησεις το x για διαγραφει και συμφωνησεις κανει respring σε safe mode!!!

Σε ipad2 με evasion 1.1

#1390   giokspy

giokspy

iPH User

• 143 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 08/02/2013 - 09:42

Λοιπον, δευτερος κυκλος φορτισης για ipad 2 και μπορω τελικα να πω οτι η αυτονομια ειναι πολυ καλη. θα ηθελα τωρα να δοκιμασω το ιδιο κανοντας restore χωρις jb. μεχρι ποτε θα ειναι διαθεσιμη η 6.1? αλλα θεματακια που εχω και νομιζω οτι φταιει το activator. ενω η συσκευη ειναι κλειδωμενη σε landscape μετα απο rebot
αφου κανει 1-2 αμφιταλλαντευσεις παει σε portret (ενεργοποιημενο το lock). επισης σημερα ειχα ενα respring σε safe mode οταν αλλαζα τη σειρα στις γνωστοποιησεις (στο NC settings). εχει κανει κι αλλη φορα respring σε safe mode

Τελευταία επεξεργασία από: giokspy, 08/02/2013 - 09:44

#1391   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 08/02/2013 - 09:44

Είμαι στην 5.1.1 JB, το πρώτο βήμα ποιο είναι γιατί έχω ξεχάσει :blush: ? restore από το itunes, set as new, και μετά το update σε 6.1 πως το κάνω? από itunes ή από τα settings του κινητού? έχει σημασία?

Στο post #2(Οδηγός Jailbreak) υπάρχουν οι απαντήσεις στα ερωτήματα σου και φυσικά μέσω iTunes.

#1392   dallasx12

dallasx12

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2013 - 09:50

καλημέρα, μετά το jailbreak στο 4ρι μου, μου έχει κρασάρι το app του καιρού...
τι κανω σε αυτή την περίπτωση?

#1393   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2013 - 09:52

καλημέρα, μετά το jailbreak στο 4ρι μου, μου έχει κρασάρι το app του καιρού...
τι κανω σε αυτή την περίπτωση?

μπαινεις στο cydia και κανεις αναβαθμιση....:)

#1394   andreas37d

andreas37d

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2013 - 10:04

πριν λιγο το εκανα και εγω το 4s χωρις προβλημα, σε λιγο θα κανω και το ipad2.

#1395   GregoryKar

GregoryKar

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • Twitter:@gregorykar

Δημοσίευση 08/02/2013 - 10:06

πριν λιγο το εκανα και εγω το 4s χωρις προβλημα, σε λιγο θα κανω και το ipad2.

έχουμε τις ίδιες συσκευές, δώσε καμιά ενημέρωση και για το ipad 2 όταν μπορέσεις, ακόμα το σκέφτομαι να φύγω από 5.1.1

Τελευταία επεξεργασία από: GregoryKar, 08/02/2013 - 10:07

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 34