evasi0n: Jailbreak tool για το iOS 6
Δημοσίευση 08/02/2013 - 15:55
Ad
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:35
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:37
Σορρυ κιόλας αλλά δεν μπορώ να διαβάσω 95 σελίδες για να βρω εάν υπάρχει απαντηθεί αυτό που θα ρωτήσω. Το θέμα με το weatherapp έχει λυθεί; Γιατί το έχω αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ.
Στείλε διεύθυνση να στο στείλουμε σπιτι. Να μην κουράζεσαι δηλαδή.
Αν και νομίζω ότι μόνο μια σελίδα το έγραφε χθες ...
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:38
Αλλά δεν είναι απαραίτητο.
Τα δύο πρώτα ποστ αρκούν...
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:43
Καλημέρα! Παιδιά, θα χρειαστώ τα φώτα σας. Χτες έκανα jailbreak το iphone 3gs (5.0.1) μου με evasi0n και όλα πήγαν ΟΚ. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπιζω είναι με τα sms. Είχα κρατήσει σε backup τα αρχεία sms.db, sms.db-shm και sms.db-wal. Τα έκανα copy-paste στο /private/var/mobile/Library/SMS απ' όπου και τα είχα κάνει backup, αλλά δεν τα βλέπει.
Ψάχνοντας με το iFile στο κινητό στην ίδια τοποθεσία μου βγάζει εκτός από αυτά τα 3 αρχεία και άλλα 2: sms.db.incompatible.v21.sqlitedb και sms.db.incompatible.v21.sqlitedb-wal.
Υπάρχει ζήτημα συμβατότητας; Τι μπορώ να κάνω;
καλημερα φιλε! για τα sms.db.incompatible.v21.sqlitedb και sms.db.incompatible.v21.sqlitedb-wal δε γνωριζω, δε μου τα εχει εμφανισει ποτε. για τα υπολοιπα τρια αρχεια κανεις τα εξης, σβηνεις τα sms.db-shm και sms.db-wal και αντικαθιστας το sms.db με το δικο σου σωσμενο sms.db. στη συνεχεια, τα αλλα 2 αρχεια που εσβησες θα ξαναδημιουργηθουν, οποτε μπαινεις με το ifile στην ιδια τοποθεσια και στο καθενα απαυτα με το δεξι βελακι διπλα, κανεις scroll down στην προσβαση στα δικαιωματα, και κανεις tick σε εκτελεση, γραψιμο και αναγνωση και στα τρια αρχεια. κλεινεις και ξανανοιγεις την εφαρμογη των μηνυματων, ισως χρειαστει και respring και εισαι ok
Απ'ότι κατάλαβα, το δικό μου sms.db αρχείο, που είχα στο backup όταν τον τοποθετώ στο φάκελο, το θεωρεί ασύμβατο και τα μετονομάζει σε "sms.db.incompatible.v21.sqlitedb" κλπ.
Δοκίμασα την πρόταση σου, αλλά και πάλι μου βγάζει το παλιό αρχείο ως incompatible και δημιουργεί καινούργιο sms.db.
Έχει κανείς καμία ιδέα; Ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από: danabnormal, 08/02/2013 - 16:45
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:45
Στείλε διεύθυνση να στο στείλουμε σπιτι. Να μην κουράζεσαι δηλαδή.
Αν και νομίζω ότι μόνο μια σελίδα το έγραφε χθες ...
Άι στον ακατονόμαστο. Όνε ε όνε. Εάν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις στην ζωή σου απλά βάψου μπλε μια πέτρα στα χέρια και βούρ για λιμάνι......την συνέχεια σίγουρα την ξέρεις θα στην έχουν πει πολλοί.
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:46
προσθεσε το repo cydia.vn και βρες το weather ios6 fix kanto εγκατασταση και εισαι οκ εγω δεν χρειαστηκε να κανω εππανακηνιση πατησα τον καιρο και δουλευει κανονικα
έβαλα το repo που μου είπες και δεν κανει τίποτα, μένει στην Επαναφόρτωση Δεδομένων.
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:50
Απ'ότι κατάλαβα, το δικό μου sms.db αρχείο, που είχα στο backup όταν τον τοποθετώ στο φάκελο, το θεωρεί ασύμβατο και τα μετονομάζει σε "sms.db.incompatible.v21.sqlitedb" κλπ.
Δοκίμασα την πρόταση σου, αλλά και πάλι μου βγάζει το παλιό αρχείο ως incompatible και δημιουργεί καινούργιο sms.db.
Έχει κανείς καμία ιδέα; Ευχαριστώ!
Πας στη διαδρομή των SMS. Εκεί σβήνεις τα 3 αρχεία αφήνοντας τους φακέλους και περνάς το sms.db.
Με δεξί κλικ αλλάζεις τα Permissions. 0644 και Mobile σε Group & Owner.
Το iFunBox έχει την επιλογή. Μπορείς βέβαια και απο WinSCP αφου πρώτα βάλεις OpenSSH.
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:57
Μετά από 2 επαννεκίνησεις το πέρασα το repo και έκανα εγκατάσταση την ενημέρωση και όλα είναι οκ!!να είσαι καλά φίλε! ευχαριστώ!έβαλα το repo που μου είπες και δεν κανει τίποτα, μένει στην Επαναφόρτωση Δεδομένων.
Δημοσίευση 08/02/2013 - 16:59
δοκιμασετο ξανα ειναι φoρτωμενος ο cydia πατα ξανα θα στο φορτωσειέβαλα το repo που μου είπες και δεν κανει τίποτα, μένει στην Επαναφόρτωση Δεδομένων.
Δημοσίευση 08/02/2013 - 17:02
1. Όποιον τύπο συγχρονισμού και να κάνεις στο itunes δεν περνιούνται κατάλοιπα ? Σωστό ?
2. το backup το παίρνουμε πριν το JB για να κρατήσουμε διάφορα δεδομένα τα οποία τα επαναφέρουμε ένα - ένα και χειροκίνητα στο τηλεφ. μετά το νέο JB. Σωστό ?
Μην μου πείτε να διαβάσω τα 2 πρώτα πόστ ... μιλάω για το ποιά είναι η λογική του θέματος ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ...
Δημοσίευση 08/02/2013 - 17:04
Δημοσίευση 08/02/2013 - 17:06
Τα κατάλοιπα αφορούν περασμένα tweaks από Cydia και όχι εφαρμογές του AppStoreπαιδιά από ότι έχω καταλάβει ο μόνος τρόπος να περαστούν κατάλοιπα του προηγoύμενου JB μετά από setup as new είναι αν επαναφέρεις με οποιονδήποτε τρόπο παλιό backup.
1. Όποιον τύπο συγχρονισμού και να κάνεις στο itunes δεν περνιούνται κατάλοιπα ? Σωστό ?
2. το backup το παίρνουμε πριν το JB για να κρατήσουμε διάφορα δεδομένα τα οποία τα επαναφέρουμε ένα - ένα και χειροκίνητα στο τηλεφ. μετά το νέο JB. Σωστό ?
Μην μου πείτε να διαβάσω τα 2 πρώτα πόστ ... μιλάω για το ποιά είναι η λογική του θέματος ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ...
Δημοσίευση 08/02/2013 - 17:10
Πας στη διαδρομή των SMS. Εκεί σβήνεις τα 3 αρχεία αφήνοντας τους φακέλους και περνάς το sms.db.
Με δεξί κλικ αλλάζεις τα Permissions. 0644 και Mobile σε Group & Owner.
Το iFunBox έχει την επιλογή. Μπορείς βέβαια και απο WinSCP αφου πρώτα βάλεις OpenSSH.
ΟΚ, δούλεψε κανονικά! Ευχαριστώ πολύ
Δημοσίευση 08/02/2013 - 17:35
θα πει κανεις ρε παιδια?μαγκες ολα ενταξει με τη διαδικασια αλλα εχω ενα προβληματακι..δεμου ανοιγει τον καιρο.οταν το παταω μεπεταει κατευθειαν..ξερει κανεις?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες