Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 19 ψήφοι

evasi0n: Jailbreak tool για το iOS 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3948 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1636   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 09/02/2013 - 22:29

Για τα μηνύματα δε ξέρω να σου πώ καθώς δεν με ενδιαφέρει η αναφορά και δεν έχω σχοληθει με τα συγκεκριμένα tweaks.
Για αυτο με τις εφαρμογές ναι φταίει το bridge, το είχα και εγω και όταν έβγαλα λύθηκε και το θέμα αυτο. :)

Τελευταία επεξεργασία από: taigetos, 09/02/2013 - 22:30

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1637   giokspy

giokspy

iPH User

• 143 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 09/02/2013 - 22:33

Βγήκε η επισημη 6.1.1? λοιπόν τελικά με iPad 2 το μόνο θέματα κι που έχω για την ώρα είναι ότι με την επανεκίνηση αλλάζει μόνο του προσανατολισμού από landscape σε portrait με κλειδωμενο προσανατολισμο.το appsync 6 δείχνει να δουλεύει χωρίς προβλήματα. Θα δοκιμάσω μερικά πράγματα ακόμα και μετά θα πάω για restore. Αν βγει η 6.1.1 μπορώ να κάνω restore σε 6.1 με τα shsh από tinnyumbrella?

#1638   tzim21

tzim21

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Twitter:@dkaratsoulas
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 09/02/2013 - 22:49

Πως μπορώ να κάνω format το iPad 3 με iOS 6.1 και jb.? δεν με ενδιαφέρει αν χάσω της εφαρμογές που έχω ?

#1639   kalpas

kalpas

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 23:03

Καλησπέρα και από έμενα.Ζητώ συγνώμη αλλά αν και ξέρω πως έχει απαντηθεί σίγουρα εγώ δεν ξερω να το κάνω και για αυτό ρωτάω.Έχω iphone 4 στην έκδοση 5.0.1 η οποία είναι και jailbreak.Σύμφωνα με τον οδηγό έκανα back up την συσκευή μου και επειδή είναι ήδη jaibroken ζητάει να κατεβάσω αυτό το αρχείο που είναι 791 ΜΒ iOS 5.0.1 iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw πως το κάνω εγκατάσταση στην συσκευή μου ? Πρέπει να έχω συγκεκριμένη έκδοση του itunes ? Σας ευχαριστώ την άλλη φορά που έκανα την διαδικασία δεν το έκανα έτσι και μάλλον για αυτό έχει και κολλήματα.Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει...

#1640   some1

some1

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 09/02/2013 - 23:15

ρε παιδια ας μου πει καποιος πως κατεβαζω εφαρμογες δωρεαν το εχω κανει jailbreak εδω και 2 ωρες και τοση ωρα δε μπορω να βρω κατι..

#1641   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 09/02/2013 - 23:17

ρε παιδια ας μου πει καποιος πως κατεβαζω εφαρμογες δωρεαν το εχω κανει jailbreak εδω και 2 ωρες και τοση ωρα δε μπορω να βρω κατι..

Απάντηση εδώ δεν θα πάρεις γιατί και να πάρεις θα διαγραφεί άμεσα και αυτός που θα δου δώσει τη λύση εδώ θα παρατηρηθεί με Warning points μαζί κι εσύ.
Κάθε αναζήτηση παράνομου λογισμικού αλλά και πρόταση απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ, κάτι το οποίο αποδεχτήκατε κατά την εφαρμογή.
Google it λοιπόν.

Αναρτημένη εικόνα

#1642   elias_k

elias_k

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 23:22

παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς στο iOS 6.1 σε iPhone 4S αν το wifi αποθηκεύει τον κωδικό πρόσβασης.Στο δικό μου πρέπει κάθε φορά να βάζω τον κωδικό ενώ στην έκδοση 5.1.1 δεν είχα τέτοιο θέμα

#1643   some1

some1

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 23:24

Συγγνωμη δε το γνωριζα αυτο, αλλα γιατι να απαγορευεται αυτο απο τους κανονες του φορουμ και να υπαρχει θεμα με το πως να γινει το jailbreak; υπαρχει καποιος αλλος λογος για να κανει αλλος jailbreak; ειμαι ασχετος παιδια για αυτο και ρωταω, συγγνωμη και παλι.

#1644   elias_k

elias_k

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 23:26

παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς στο iOS 6.1 σε iPhone 4S αν το wifi αποθηκεύει τον κωδικό πρόσβασης.Στο δικό μου πρέπει κάθε φορά να βάζω τον κωδικό ενώ στην έκδοση 5.1.1 δεν είχα τέτοιο θέμα

είναι jailbroken

#1645   leopayne

leopayne

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 23:27

καλησπερα παιδια αν και δεν νομιζω να ειναι εδω αυτο που θελω ,πρεπει καπου να ρωτησω,εχω ενα 3gs ελληνικο 16gb jailbreak 4.3.3 (8j2) ,και θα ηθελα να το επαναφερω ωστε να μπορω να κανω αναβαθμιση στο itunes.δηλαδη να το κανω μαμα.ειμαι ασχετος απο iphone και θελω τη βοηθεια σας,θα ηθελα ενα λεπτομερη οδηγο,ειμαι σε bb 05.16.02

#1646   elias_k

elias_k

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 23:32

Συγγνωμη δε το γνωριζα αυτο, αλλα γιατι να απαγορευεται αυτο απο τους κανονες του φορουμ και να υπαρχει θεμα με το πως να γινει το jailbreak; υπαρχει καποιος αλλος λογος για να κανει αλλος jailbreak; ειμαι ασχετος παιδια για αυτο και ρωταω, συγγνωμη και παλι.

jailbreak =system customization .η διαδικασία δεν είναι παράνομη αλλά η αναφορά σε συνδέσμους με πειρατική υλικό είναι.Google it κ θα βρεις ότι θες.

καλησπερα παιδια αν και δεν νομιζω να ειναι εδω αυτο που θελω ,πρεπει καπου να ρωτησω,εχω ενα 3gs ελληνικο 16gb jailbreak 4.3.3 (8j2) ,και θα ηθελα να το επαναφερω ωστε να μπορω να κανω αναβαθμιση στο itunes.δηλαδη να το κανω μαμα.ειμαι ασχετος απο iphone και θελω τη βοηθεια σας,θα ηθελα ενα λεπτομερη οδηγο,ειμαι σε bb 05.16.02

κανείς αναβάθμιση μέσω iTunes στην έκδοση 6.1

#1647   leon1600

leon1600

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/02/2013 - 23:43

εγω παντως παιδια θα σας πω κατι που φαινεται οτι παααρα πολλοι το εχουν ξεχασει!ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ!!!αυτο το λεω γιατι το μονο που βλεπω και πατατηρω ειναι οτι ολοι οσοι περασαν 6.1 και κανανε JB,μοοοοονο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ εχουν---1 στους 20 δουλευει!εγω απο πλευρας μου προτεινω οσοι μπορουν αν κανουν downgrade σε 5.1.1 τουλαχιστον,να το κανουν και να περιμενουν να στρωσει το JB της 6.1!

#1648   leopayne

leopayne

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 23:44

μου γραφει error το εκανα αλλα δε θυμαμαι ποιος κωδικος ειναι

#1649   elias_k

elias_k

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 23:48

μου γραφει error το εκανα αλλα δε θυμαμαι ποιος κωδικος ειναι

μπορείς στην σελίδα της apple να δεις όλους τους κωδικούς λάθους .ξανακανε restore κ δες αν σου ξανά βγάλει λαθος

#1650   Foxer

Foxer

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2013 - 23:55

εγω παντως παιδια θα σας πω κατι που φαινεται οτι παααρα πολλοι το εχουν ξεχασει!ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ!!!αυτο το λεω γιατι το μονο που βλεπω και πατατηρω ειναι οτι ολοι οσοι περασαν 6.1 και κανανε JB,μοοοοονο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ εχουν---1 στους 20 δουλευει!εγω απο πλευρας μου προτεινω οσοι μπορουν αν κανουν downgrade σε 5.1.1 τουλαχιστον,να το κανουν και να περιμενουν να στρωσει το JB της 6.1!

Συμφωνώ μαζί σου και είμαι υπέρ της άποψης του να περιμένω με το ρίσκο βεβαία να βγεί η 6.1.1 σύντομα.
Στο 5.1.1 jailbroken cydia μου βγάζει 29 updates αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω να μπώ καιρό.
ΕΡΩΤΗΣΗ:Υπάρχει περίπτωση κάποιο Update να προκαλέσει δυσλειτουργία λόγω ασυμβατότητας στο 5.1.1 ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες