evasi0n: Jailbreak tool για το iOS 6
Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:31
Ad
Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:31
Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:32
Εκανα jailbreak με set up as new οπως ελεγε στον οδηγο. Τωρα θελω να επαναφερω ολα μου τα δεδομενα(sms photos apps κλπ) απο το backup που ειχα κανει.Τι ακριβως προσπαθεις να κανεις, πες μου λιγο..
Οποτε θελω να μπω στην οθονη οπου κανεις τις αρχικες ρυθμισεις και στο τελος σε ρωταει για set up as new η restore from icloud. Το παλικαρι απο πανω ειπε οτι αν κανω 2 φορες reset all settings γινεται. ΓΕΝΙΚΑ θελω να κανω restore from icloud εφοσον εχω κανει πια jailbreak! thanx!
apps δεν εχω,επαφες -σμς εχω. Οταν κανω ρεboot κολαει στο μηλαρακι..wtf...?
Δεν έχεις το evasi0n v1.1
Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:33
Δεν έχεις το evasi0n v1.1
Tι εννοεις με αυτο..;
Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:34
apps δεν εχω,επαφες -σμς εχω. Οταν κανω ρεboot κολαει στο μηλαρακι..wtf...?
Αν είναι το πρώτο σου reboot κάνε Hard Reset και θα στρώσει.Σε όλους το κάνει την πρώτη φορά μετά την διαδικασία του JB.Αν κάθε φορά που κάνεις restart κολλάει εκεί...μάλλον για κανά restore είσαι.
Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:36
Τελευταία επεξεργασία από: Looter, 05/02/2013 - 02:36
Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:41
Εκανα jailbreak με set up as new οπως ελεγε στον οδηγο. Τωρα θελω να επαναφερω ολα μου τα δεδομενα(sms photos apps κλπ) απο το backup που ειχα κανει.
Οποτε θελω να μπω στην οθονη οπου κανεις τις αρχικες ρυθμισεις και στο τελος σε ρωταει για set up as new η restore from icloud. Το παλικαρι απο πανω ειπε οτι αν κανω 2 φορες reset all settings γινεται. ΓΕΝΙΚΑ θελω να κανω restore from icloud εφοσον εχω κανει πια jailbreak! thanx!
Ποτε δεν εμπιστευομαι τα αυτοματοποιημενα backup της Apple...το iCloud το χρησιμοποιω μονο για επαφες! ειδα οτι θες να παρεις πισω και sms...αυτο δεν νομιζω πως γινεται....το iCloud αλλα ουτε και το local iTunes backup κανει κατι τετοιο απ οσο ξερω.....αμα εσενα σ αρεσουν τα αυτοματοποιημενα, επρεπε να πας στο iTunes και να κανεις Local backup sto pc sou! αλλα sms...δεν νομιζω.. :/
Tι εννοεις με αυτο..;
Εννουμε πως εχει προβλημα το πρωτο evasi0n...και οταν βρεθουν πολλοι προβληματικοι χρηστες, ισως αξιοποιηθουν και βγαλουν καινουργιο!
Εγω παντως δεν εχω το προβλημα που αναφερεις.
Θα το δεις με τον καιρο! αμα σου τυχει παντως, και εισαι εξω και εχεις το τηλεφωνο σου αναγκη, θυμισου...hard reset!
Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:43
Εκανες την αναβαθμιση απο το cydia; Νομιζω πως μετα απο αυτο λυνεται το συγκεκριμενο προβλημα.Θα το δεις με τον καιρο! αμα σου τυχει παντως, και εισαι εξω και εχεις το τηλεφωνο σου αναγκη, θυμισου...hard reset!
Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:43
εγω παιρνω backup αυτοματα στο icloud. μετα το jb αν συνεχισω να παιρνω αυτοματα icloud backup θα ειναι χρησιμοποιησιμo ή ασκοπo? δηλαδη αν κανω restore στην 6.1 θα μπορω να το κανω from icloud?
εσεις με jb πως κρατατε backup?
Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:44
Δεν με νοιαζει για τα μυνηματα συγκεκριμενα (οπου το icloud τα κραταει γιατι το εχω κανει πολλες φορες) με νοιαζει απλως να κανω restore from icloud αυτο συμπεριλαμβανει apps notes reminders ημερολογιο ρυθμισεις mail accounts ολα! και με το reset settings x2 δεν γινεται τιποτα..Ποτε δεν εμπιστευομαι τα αυτοματοποιημενα backup της Apple...το iCloud το χρησιμοποιω μονο για επαφες! ειδα οτι θες να παρεις πισω και sms...αυτο δεν νομιζω πως γινεται....το iCloud αλλα ουτε και το local iTunes backup κανει κατι τετοιο απ οσο ξερω.....αμα εσενα σ αρεσουν τα αυτοματοποιημενα, επρεπε να πας στο iTunes και να κανεις Local backup sto pc sou! αλλα sms...δεν νομιζω.. :/
Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:45
Εκανες την αναβαθμιση απο το cydia; Νομιζω πως μετα απο αυτο λυνεται το συγκεκριμενο προβλημα.
Η αναβαθμιση ειναι εικονικη, γιατι το package που περνουμε απο Cydia ειναι το 0.1-1.....και η αναβαθμιση εγινε σε 0.1-1....δηλαδη reinstall εγινε! εμ πασει περιπτωση....το εκανα....καμια τυχη...οποτε θελει ανοιγει, οποτε θελει οχι....
παιδια θελω να ρωτησω κι εγω κατι:
εγω παιρνω backup αυτοματα στο icloud. μετα το jb αν συνεχισω να παιρνω αυτοματα icloud backup θα ειναι χρησιμοποιησιμo ή ασκοπo? δηλαδη αν κανω restore στην 6.1 θα μπορω να το κανω from icloud?
εσεις με jb πως κρατατε backup?
Ναι φιλε μου μπορεις...αλλα οχι για μηνυματα, απ οσο ξερω εγω!
Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:45
Μιλησαμε και πριν,το εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα. Δεν με βγαζει στην αρχικη οθονη οπου διαλεγεις ξανα για restore from icloud η set up as new. εκανα και restart οπως ειπες
Εχεις κρατήσει backup στο itunes? Αν ναι, καντο από εκεί.
Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:46
Αν μαλιστα έγραφες μνμ πριν κάνεις reset, μετα την επαναφορά θα συνεχίσεις το μνμ απο εκει που το άφησες.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες