Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 19 ψήφοι

evasi0n: Jailbreak tool για το iOS 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3948 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.669 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:31

Υπαρχει κι αλλο bug. Μετα απο respring, reset κλπ, σκοτεινιαζει η οθονη και πρεπει να πας στην ρυθμιση φωτεινοτητας να την κουνησεις για να επανελθει...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   WalkiM

WalkiM

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:31

apps δεν εχω,επαφες -σμς εχω. Οταν κανω ρεboot κολαει στο μηλαρακι..wtf...?

#318   madbilly69

madbilly69

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:32

ελπιζω να κανατε και κανενα contribute to the team

#319   NinoOaoe

NinoOaoe

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 2 +3G

Τι ακριβως προσπαθεις να κανεις, πες μου λιγο..

Εκανα jailbreak με set up as new οπως ελεγε στον οδηγο. Τωρα θελω να επαναφερω ολα μου τα δεδομενα(sms photos apps κλπ) απο το backup που ειχα κανει.
Οποτε θελω να μπω στην οθονη οπου κανεις τις αρχικες ρυθμισεις και στο τελος σε ρωταει για set up as new η restore from icloud. Το παλικαρι απο πανω ειπε οτι αν κανω 2 φορες reset all settings γινεται. ΓΕΝΙΚΑ θελω να κανω restore from icloud εφοσον εχω κανει πια jailbreak! thanx!

#320   cgeorg

cgeorg

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Air 2

Δεν έχεις το evasi0n v1.1 :)

#321   WalkiM

WalkiM

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:33

Δεν έχεις το evasi0n v1.1 :)

Tι εννοεις με αυτο..;

#322   XristoSalonika

XristoSalonika

iPH Enthousiast

• 360 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:34

Αν είναι το πρώτο σου reboot κάνε Hard Reset και θα στρώσει.Σε όλους το κάνει την πρώτη φορά μετά την διαδικασία του JB.Αν κάθε φορά που κάνεις restart κολλάει εκεί...μάλλον για κανά restore είσαι.

#323   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:36

Σε iphone 5 πάντως μπορείτε να κάνετε restore το 6.1 και επαναφορά από back up ή icloud και μετα JB και όχι set up as new για να μη χαθούν sms , εφαρμογές , κλπ ...

Τελευταία επεξεργασία από: Looter, 05/02/2013 - 02:36

#324   Panoulis7

Panoulis7

iPH Contributor

• 1.014 μηνύματα
  • Twitter:@panos_lympe
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:41

Εκανα jailbreak με set up as new οπως ελεγε στον οδηγο. Τωρα θελω να επαναφερω ολα μου τα δεδομενα(sms photos apps κλπ) απο το backup που ειχα κανει.
Οποτε θελω να μπω στην οθονη οπου κανεις τις αρχικες ρυθμισεις και στο τελος σε ρωταει για set up as new η restore from icloud. Το παλικαρι απο πανω ειπε οτι αν κανω 2 φορες reset all settings γινεται. ΓΕΝΙΚΑ θελω να κανω restore from icloud εφοσον εχω κανει πια jailbreak! thanx!

Ποτε δεν εμπιστευομαι τα αυτοματοποιημενα backup της Apple...το iCloud το χρησιμοποιω μονο για επαφες! ειδα οτι θες να παρεις πισω και sms...αυτο δεν νομιζω πως γινεται....το iCloud αλλα ουτε και το local iTunes backup κανει κατι τετοιο απ οσο ξερω.....αμα εσενα σ αρεσουν τα αυτοματοποιημενα, επρεπε να πας στο iTunes και να κανεις Local backup sto pc sou! αλλα sms...δεν νομιζω.. :/

Tι εννοεις με αυτο..;

Εννουμε πως εχει προβλημα το πρωτο evasi0n...και οταν βρεθουν πολλοι προβληματικοι χρηστες, ισως αξιοποιηθουν και βγαλουν καινουργιο!

Εγω παντως δεν εχω το προβλημα που αναφερεις.

Θα το δεις με τον καιρο! αμα σου τυχει παντως, και εισαι εξω και εχεις το τηλεφωνο σου αναγκη, θυμισου...hard reset!

#325   technofreak

technofreak

iPH User

• 160 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:foreverfreak

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:43

Θα το δεις με τον καιρο! αμα σου τυχει παντως, και εισαι εξω και εχεις το τηλεφωνο σου αναγκη, θυμισου...hard reset!

Εκανες την αναβαθμιση απο το cydia; Νομιζω πως μετα απο αυτο λυνεται το συγκεκριμενο προβλημα.

#326   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα
  • Twitter:@steliosp7
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:43

παιδια θελω να ρωτησω κι εγω κατι:
εγω παιρνω backup αυτοματα στο icloud. μετα το jb αν συνεχισω να παιρνω αυτοματα icloud backup θα ειναι χρησιμοποιησιμo ή ασκοπo? δηλαδη αν κανω restore στην 6.1 θα μπορω να το κανω from icloud?
εσεις με jb πως κρατατε backup?

#327   NinoOaoe

NinoOaoe

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:44

Ποτε δεν εμπιστευομαι τα αυτοματοποιημενα backup της Apple...το iCloud το χρησιμοποιω μονο για επαφες! ειδα οτι θες να παρεις πισω και sms...αυτο δεν νομιζω πως γινεται....το iCloud αλλα ουτε και το local iTunes backup κανει κατι τετοιο απ οσο ξερω.....αμα εσενα σ αρεσουν τα αυτοματοποιημενα, επρεπε να πας στο iTunes και να κανεις Local backup sto pc sou! αλλα sms...δεν νομιζω.. :/

Δεν με νοιαζει για τα μυνηματα συγκεκριμενα (οπου το icloud τα κραταει γιατι το εχω κανει πολλες φορες) με νοιαζει απλως να κανω restore from icloud αυτο συμπεριλαμβανει apps notes reminders ημερολογιο ρυθμισεις mail accounts ολα! και με το reset settings x2 δεν γινεται τιποτα..

#328   Panoulis7

Panoulis7

iPH Contributor

• 1.014 μηνύματα
  • Twitter:@panos_lympe
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:45

Εκανες την αναβαθμιση απο το cydia; Νομιζω πως μετα απο αυτο λυνεται το συγκεκριμενο προβλημα.

Η αναβαθμιση ειναι εικονικη, γιατι το package που περνουμε απο Cydia ειναι το 0.1-1.....και η αναβαθμιση εγινε σε 0.1-1....δηλαδη reinstall εγινε! :P εμ πασει περιπτωση....το εκανα....καμια τυχη...οποτε θελει ανοιγει, οποτε θελει οχι....

παιδια θελω να ρωτησω κι εγω κατι:
εγω παιρνω backup αυτοματα στο icloud. μετα το jb αν συνεχισω να παιρνω αυτοματα icloud backup θα ειναι χρησιμοποιησιμo ή ασκοπo? δηλαδη αν κανω restore στην 6.1 θα μπορω να το κανω from icloud?
εσεις με jb πως κρατατε backup?

Ναι φιλε μου μπορεις...αλλα οχι για μηνυματα, απ οσο ξερω εγω!

#329   cgeorg

cgeorg

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:45

Μιλησαμε και πριν,το εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα. Δεν με βγαζει στην αρχικη οθονη οπου διαλεγεις ξανα για restore from icloud η set up as new. εκανα και restart οπως ειπες

Εχεις κρατήσει backup στο itunes? Αν ναι, καντο από εκεί.

#330   bubu

bubu

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2013 - 02:46

Οχι μονο τα sms... το icloud θα του επαναφέρει τα πάντα όπως ήταν το κινητό πριν κάνει reset.
Αν μαλιστα έγραφες μνμ πριν κάνεις reset, μετα την επαναφορά θα συνεχίσεις το μνμ απο εκει που το άφησες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες