Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 19 ψήφοι

evasi0n: Jailbreak tool για το iOS 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3948 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3601   bolos

bolos

iPH Enthousiast

• 397 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/07/2013 - 00:31

Δεν μπορείς να πας στην 6.1 αυτό σου είπε ο Νίκος πιο πάνω. Αν του κάνεις restore αναγκαστικά θα σε πάει στην 6.1.3 στην οποία δεν υπάρχει jailbreak για την συσκευή σου.

για 3GS στην 6.1.3 υπάρχει οδηγός που να πηγαίνει σε χαμηλότερη;; Επίσης την συσκευή την πήρα ανακατασκευασμενη απο apple store αφού εδωσα την παλιά + 150€ κ άρα δεν υπάρχουν τα SHSH blobs

Τελευταία επεξεργασία από: bolos, 29/07/2013 - 00:35

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3602   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 29/07/2013 - 00:42

Χωρίς SHSH το ξεχνάς.. Πόσω μάλλον για iOS 6 που θα έπρεπε να έχουν σωθεί όταν υπογράφονταν.

Μπορείς φυσικά με RedSn0w να κάνεις JB εκεί που είσαι. Αν είναι Old Bootrom θα έχεις Untethered.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3603   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 29/07/2013 - 00:42

για 3GS στην 6.1.3 υπάρχει οδηγός που να πηγαίνει σε χαμηλότερη;; Επίσης την συσκευή την πήρα ανακατασκευασμενη απο apple store αφού εδωσα την παλιά + 150€ κ άρα δεν υπάρχουν τα SHSH blobs

Απο τη στιγμη που δεν εχεις SHSH δν μπορέις να πας πουθενα δυστυχως. Η μονη λύση για JB έιναι με redsn0w semitethered.

Αν εχεις old bootrom θα εχεις untethered.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#3604   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 29/07/2013 - 00:43

Χωρις shsh δεν μπορεις να κανεις downgrade.

#3605   bolos

bolos

iPH Enthousiast

• 397 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/07/2013 - 01:04

Χωρίς SHSH το ξεχνάς.. Πόσω μάλλον για iOS 6 που θα έπρεπε να έχουν σωθεί όταν υπογράφονταν.

Μπορείς φυσικά με RedSn0w να κάνεις JB εκεί που είσαι. Αν είναι Old Bootrom θα έχεις Untethered.

ok ευχαριστώ θα το βάλω dfu κ θα δώ αν έχω old bootrom αν ειναι το παλιό red snow kanonika κ ας εχω 6.1.3 φαντάζομαι;;

#3606   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2013 - 01:10

ok ευχαριστώ θα το βάλω dfu κ θα δώ αν έχω old bootrom αν ειναι το παλιό red snow kanonika κ ας εχω 6.1.3 φαντάζομαι;;

Δες αν εχεις old bootrom με idetector(google it)
Αν ναι εχεις untethered jb σε 6.1.3 με redsnow, αν οχι τοτε tethered

#3607   adriano7

adriano7

iPH User

• 103 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2013 - 11:44

Γεια σας παιδια, επειδη έχω μείνει λίγω πισω στα firmware θα ήθελα να κάνω συγκεκριμένη ερωτηση για να ξέρω που βαδίζω.
Είμαι στη 5.0.1 με iPhone 4 jailbroken. Λόγω προβλημάτων στο gps σκέφτομαι να κάνω ολοκληρωτικό restore. Διάβασα ότι τώρα είναι αδύνατο για untethered σε 6 και πάνω οπότε μάλλον παώ για 5.1.1 επειδη είδα ότι αυτα είναι τα νεώτερα blobs που εχει στο cydia μου. Ποιον τροπο μου προτείνεται να ακολουθήσω ώστε να έχω το ανώτερο δυνατό firmware jailbroken? απο την 6.* γίνεται downgrade se 5.1?
Ευχαριστω

#3608   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2013 - 12:56

Γεια σας παιδια, επειδη έχω μείνει λίγω πισω στα firmware θα ήθελα να κάνω συγκεκριμένη ερωτηση για να ξέρω που βαδίζω.
Είμαι στη 5.0.1 με iPhone 4 jailbroken. Λόγω προβλημάτων στο gps σκέφτομαι να κάνω ολοκληρωτικό restore. Διάβασα ότι τώρα είναι αδύνατο για untethered σε 6 και πάνω οπότε μάλλον παώ για 5.1.1 επειδη είδα ότι αυτα είναι τα νεώτερα blobs που εχει στο cydia μου. Ποιον τροπο μου προτείνεται να ακολουθήσω ώστε να έχω το ανώτερο δυνατό firmware jailbroken? απο την 6.* γίνεται downgrade se 5.1?
Ευχαριστω

Εφοσον εχεις τα shsh της 5.1.1 θα ακολουθησεις τον παρακατω οδηγο
http://www.iphonehel...ρο-a5-συσκευές/

Σε iPh4 μπορεις να κανεις downgrade απο iOS6 σε iOS5.

Για να εχεις untethered σε iOS6 θα πρεπει να ειχες σωσει τα shsh της 6.1.2 μεσω tinyumbrella (και οχι αυτοματα μεσω cydia) οταν αυτη υπογραφοταν.

Σημαντικο για τα παραπανω ειναι το τηλ να ειναι ελληνικο ή factory unlocked.

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 30/07/2013 - 12:57

#3609   adriano7

adriano7

iPH User

• 103 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2013 - 13:19

Εφοσον εχεις τα shsh της 5.1.1 θα ακολουθησεις τον παρακατω οδηγο
http://www.iphonehel...ρο-a5-συσκευές/

Σε iPh4 μπορεις να κανεις downgrade απο iOS6 σε iOS5.

Για να εχεις untethered σε iOS6 θα πρεπει να ειχες σωσει τα shsh της 6.1.2 μεσω tinyumbrella (και οχι αυτοματα μεσω cydia) οταν αυτη υπογραφοταν.

Σημαντικο για τα παραπανω ειναι το τηλ να ειναι ελληνικο ή factory unlocked.

Σ ευχαριστω φίλε μου για την έγκαιρη απάντηση. Το τηλεφωνο είναι ελληνικο, οπότε πατάω ΝΑΙ στην baseband?

#3610   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2013 - 13:22

Σ ευχαριστω φίλε μου για την έγκαιρη απάντηση. Το τηλεφωνο είναι ελληνικο, οπότε πατάω ΝΑΙ στην baseband?

Ναι, αναβαθμιζεις κανονικα χωρις προβλημα.
Να εισαι καλα :)

#3611   Lakistuta

Lakistuta

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2013 - 17:52

Γεια σας παιδια,θα ηθελα μια μικρη βοηθεια....εχω μεινει λιγο πισω σχετικα με τις διαδικασιες jailbreak κλπ..
προσφατα αγορασα απο ενα φιλο iphone 4 και το εκανα jailbreak με το evasion στην εκδοση 6.0.1,οπως ηταν οταν το αγορασα....
με λιγο ψαξιμο βρηκα οτι μια εφαρμογη για applications download ειναι το applecake το οποιο και κατεβασα
(για update εφαρμογων διαβασα και κατεβασα ενα app, το updatr το οποιο ομως δεν με βοηθα να κανω update στις εφαρμογες αμεσα...)
ο μονος τροπος ειναι να ξανακατεβαζω τις εφαρμογες στην νεα τους εκδοση και να τις κανω παλι install?
Το πιο βασικο που ηθελα να ρωτησω παντως ειναι αν ξερει κανεις γιατι και τι πρεπει να κανω σχετικα με το Location services....το οποιο μετα το jailbreak μπορω μονο να το ανοιγωκλεινω απο το SBS και οχι απο τις ρυθμισεις και μαλιστα ακομη και οταν το εχω ανοικτο για να λειτουργησει προγραμμα GPS δεν μπορω να διαλεξω σε ποιες εφαρμογες να το εχω On και ποιες OFF....
οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυ χρησιμη,σας ευχαριστω εκ των προτερων

#3612   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 30/07/2013 - 18:09

γιατι θελεις εφαρμογη για την αναβαθμιση των εφαρμογων? απο το appstore update και κατεβαζει τις εφαρμογες. αλλα ναι μιλαμε για τσαμπε οποτε εεεεεεε? αγορασε τις να ξενοιασεις. τωρα για τις τοποθεσιες γιατινδεν ανοιγε κατι δεν πηγε σωστα. υπηρχε το autolocation αλλα δεν υποστηριζεται ποια. η επιλογη τους γινεται μεσα απο τις ρυθμισεις στο ποια θα ανοιγει και ποια οχι.

#3613   adriano7

adriano7

iPH User

• 103 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2013 - 20:37

SOS παιδια εκανα την παραπανω διαδικασία με το τελευταιο redsnow και μου εκανε tethered jailbreak :S

#3614   adriano7

adriano7

iPH User

• 103 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2013 - 20:47

μεγαλη μαμακια, το εκανα στην 5.1 για να μην μπερδευτώ με τις διαφορες εκδοσεις στην 5.1.1 και ειναι το μονο που δεν γινεται untethered. eleoc

#3615   SaFiS

SaFiS

iPH Enthousiast

• 452 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 30/07/2013 - 21:40

Κατέβασε το TinyUmbrella και κάνε ένα Save SHSH αφού επιλέξεις πρώτα το Request SHSH From Cydia, απο καρτέλα Advanced.Το ότι πήρες Refurbished, δεν σημαίνει ότι το κινητό αυτό δεν μπορεί να είχε γίνει κάποτε JB.Δεν χάνεις τπτ.Έχω διαβάσει περιπτώσεις στο Internet οπού άτομα πήρανε συσκευές αντικατάστασης και είχαν σωσμένα SHSH στο Cydia, κλπ....

Τελευταία επεξεργασία από: SaFiS, 30/07/2013 - 21:41

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9