Ναι, τη συνθήκη της απειρίας και της απώλειας όρεξης να κάτσεις να το ψάξεις.
Για βοηθησε μας λοιπον τι να κανουμε ? η διαρκεια της μπαταριας ηταν 3 ημερες και τωρα ειναι σκαρτες δυο ημερες με την ιδια δραστηριοτητα!!!!!!!
Δημοσίευση 08/02/2013 - 01:28
Ναι, τη συνθήκη της απειρίας και της απώλειας όρεξης να κάτσεις να το ψάξεις.
Δημοσίευση 08/02/2013 - 01:38
Εγώ να δεις πόσο άσχετος είμαι.....αλλά ακούω γνώμες από παιδιά που το κατέχουν το ζήτημα και δεν παίρνω πρωτοβουλίες να μιλήσω και να κρίνω πραγματα που αγνοώ αγαπητέ mariposa.
Τελευταία επεξεργασία από: mariposa, 08/02/2013 - 01:39.
Δημοσίευση 08/02/2013 - 01:40
Δυο πρόχειρες λύσεις:Για βοηθησε μας λοιπον τι να κανουμε ? η διαρκεια της μπαταριας ηταν 3 ημερες και τωρα ειναι σκαρτες δυο ημερες με την ιδια δραστηριοτητα!!!!!!!
Δημοσίευση 08/02/2013 - 01:43
Δημοσίευση 08/02/2013 - 01:48
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις όρεξη να αφιερώσεις χρόνο να διαβάσεις κάποια πράγματα. Το JB είναι εργαλείο και πρέπει να ξέρεις τι θα βάζεις/βγάζεις. Και οι πιο έμπειροι μπορούν να την πατήσουν.
Ο γενικός κανόνας λοιπόν είναι να βάζεις πράγματα που ξέρεις και είναι δοκιμασμένα. Εγώ ας πούμε εχτές δοκίμασα ένα μη συμβατό με 6.1 tweak και πήγα για restore,μπορεί να το πάθει ο καθένας.
Επίσης θέλει προσοχή να αγοράσεις κάποια tweak κι όχι να βρεις από το πιο τυχαίο repo με σπασμένα και να το περάσεις γιατί και προβλήματα προξενούν στη συσκευή σου και power leak.
Δεν είναι όπως ένα σπασμένο app που το πολύ πολύ να μην ανοίγει, μιλάμε για tweaks που επεμβαίνουν στο λειτουργικό.
Δημοσίευση 08/02/2013 - 02:10
Με ποιο tweak την πατησες ?Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις όρεξη να αφιερώσεις χρόνο να διαβάσεις κάποια πράγματα. Το JB είναι εργαλείο και πρέπει να ξέρεις τι θα βάζεις/βγάζεις. Και οι πιο έμπειροι μπορούν να την πατήσουν.
Ο γενικός κανόνας λοιπόν είναι να βάζεις πράγματα που ξέρεις και είναι δοκιμασμένα. Εγώ ας πούμε εχτές δοκίμασα ένα μη συμβατό με 6.1 tweak και πήγα για restore,μπορεί να το πάθει ο καθένας.
Επίσης θέλει προσοχή να αγοράσεις κάποια tweak κι όχι να βρεις από το πιο τυχαίο repo με σπασμένα και να το περάσεις γιατί και προβλήματα προξενούν στη συσκευή σου και power leak.
Δεν είναι όπως ένα σπασμένο app που το πολύ πολύ να μην ανοίγει, μιλάμε για tweaks που επεμβαίνουν στο λειτουργικό.
Δημοσίευση 08/02/2013 - 22:29
Δημοσίευση 08/02/2013 - 22:58
https://dl.dropbox.c...la-6.10.02a.exe
στο ανέβασα στο dropbox μου. Όταν το κατεβάσεις πες μου να το διαγράψω
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 08/02/2013 - 23:23
Δημοσίευση 08/02/2013 - 23:54
Τα ipa files δεν επεμβαίνουν στο λειτουργικό όχι γιατί έχουν χαμηλό authorization και γι αυτό δεν απαιτούν και JB.
Τα tweaks τα βρίσκεις στο Cydia και επεμβαίνουν σε λειτουργίες του iOS.
Τελευταία επεξεργασία από: gvp, 08/02/2013 - 23:55.
Δημοσίευση 12/03/2013 - 20:55
Δημοσίευση 12/03/2013 - 21:20
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες