H Apple προειδοποιεί κατά του jailbreak στο iOS
Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:41
Ad
Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:42
Οτι και να λεμε πραγματικα μπορει η apple ολα αυτα να τα κανει νομιμα και να περασουν ολα τα teaks στο appstore. Γιατι δεν το κανει δεν ξερω εμενα με ενδιαφερει οτι χωρις jb δεν πα να βγαλει 18πυρηνο κινητο αχρηστο θα ειναι. Χωρις jb δεν φαινονται οι δυνατοτητες του κινητου σου εχει δεμενα τα χερια. Και για ποιο λογο να χασεις και αυτο το 10% το οποιο χωρις jb καταληγει σιγα σιγα σε android συσκευες.
Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:51
Προσωπικα δεν με νοιαζει κατι αλλο.
Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:53
Με clean restore νομίζω εξαλείφονται πλήρως τα σημάδια του jb (αρα δεν χάνεις καμία εγγύηση), χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος βέβαια. Πιστεύω απλώς θέλουν να αποτρέψουν όσους περισσότερους μπορούν απ'το να μην το κάνουν....Ρε παιδια εγω ειχα παντα την απορι: πως θα καταλαβει η apple αν εχω κανει jb η οχι, εαν εγω την συσκευη την κανω restore και as new. Δηλαδη πως θα χαθει η εγγυηση? Και δεν θυμαμαι να συμφωνησα πουθενα σε θεμα εγυυησης αν πειραξω το λογισμικο.
Οτι και να λεμε πραγματικα μπορει η apple ολα αυτα να τα κανει νομιμα και να περασουν ολα τα teaks στο appstore. Γιατι δεν το κανει δεν ξερω εμενα με ενδιαφερει οτι χωρις jb δεν πα να βγαλει 18πυρηνο κινητο αχρηστο θα ειναι. Χωρις jb δεν φαινονται οι δυνατοτητες του κινητου σου εχει δεμενα τα χερια. Και για ποιο λογο να χασεις και αυτο το 10% το οποιο χωρις jb καταληγει σιγα σιγα σε android συσκευες.
Τελευταία επεξεργασία από: kostakissss, 06/02/2013 - 12:55
Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:54
Με clean restore νομίζω εξαλείφονται πλήρως τα σημάδια του jb, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος βέβαια. Πιστεύω απλώς θέλουν να αποτρέψουν όσους περισσότερους μπορούν απ'το να μην το κάνουν....
αν σου κανει ζημια στο hardware?
Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:55
Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:57
Τι ακριβώς εννοείς, να πάθει βλάβη το τηλ και να μην μπορέσεις να το ανοίξεις ώστε να το κάνεις restore? Αν εννοείς αυτό, ναι πιστεύω πως είναι ίσως η μόνη πιθανότητα...αν σου κανει ζημια στο hardware?
Δημοσίευση 06/02/2013 - 12:57
Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:01
Αλλα να συμπληρώσω πως αν είναι να πάθει ζημιά στο hardware δεν θα την παθει λόγω jb (τουλάχιστον με όλα τα πρόσφατα εργαλεία δεν εχει αναφερθεί ποτέ κατι τέτοιο..Νομίζω σε κάποια παλια tools ηπήρχε αυτός ο κίνδυνος). Τι να πω τώρα αν πέσεις στην περίπτωση, ε έπαιξες κι έχασες....Τι ακριβώς εννοείς, να πάθει βλάβη το τηλ και να μην μπορέσεις να το ανοίξεις ώστε να το κάνεις restore? Αν εννοείς αυτό, ναι πιστεύω πως είναι ίσως η μόνη πιθανότητα...
Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:04
Σου λένε , Ναι το iPhone που δίνουμε είναι σε μια "φυλακή" αλλά μην το βγάζετε από την "φυλακή" γιατί μπορεί εκεί έξω που θα είναι ελεύθερο
να πάθει τίποτα. Στην "φυλακή" μπορεί να είναι "δυστυχισμένο" και να βλέπει τα άλλα κινητά να ζουν ελεύθερα , αλλά τουλάχιστον είναι ασφαλές.
Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:11
Από την άλλη όμως, ίσως, τα παραλένε και από το Cupertino !!
Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:11
Τι ακριβώς εννοείς, να πάθει βλάβη το τηλ και να μην μπορέσεις να το ανοίξεις ώστε να το κάνεις restore? Αν εννοείς αυτό, ναι πιστεύω πως είναι ίσως η μόνη πιθανότητα...
Μα το jb ειναι νομιμο εργαλειο. Δε μπορει να σ κοψει την εγγυηση για αυτο το λογο. Απλα αμα παθει κατι και εχεις τη δυνατοτητα για ρεστορε το κανεις για να μη τσακωνεσε στο σερβισε οτι καη καλα φταιει το jb.
Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:13
Σωστός....Μα το jb ειναι νομιμο εργαλειο. Δε μπορει να σ κοψει την εγγυηση για αυτο το λογο. Απλα αμα παθει κατι και εχεις τη δυνατοτητα για ρεστορε το κανεις για να μη τσακωνεσε στο σερβισε οτι καη καλα φταιει το jb.
Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:18
Εγω ξερω οτι τωρα δυο μερες εχω αλλο τηλεφωνο τωρα τη λεει η apple δεν με ενδιαφερει
+1000
Δημοσίευση 06/02/2013 - 13:19
Το να κάνω όμως JB με ορατό έως σχεδόν σίγουρο τον κίνδυνο να γονατίσω κι άλλο το κινητό.. NO
κρίμα όμως...
Για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν σοβαρή δουλειά με το κινητό (όπως εγω) ο παράγοντας μπαταρία είναι από τους πιο σημαντικούς. Σίγουρα πιο σημαντικός από την εγκατάταση ενός tweak...
Κρίμα..
Ελπίζω όμως να βγάλουν νέα έκδοση, ΜΗΠΩΣ και αντιμετωπισθούν τα κρασαρίσματα και το θέμα της μπαταρίας..
Μέχρι τότε.. ευχαριστώ αλλά όχι..
οσο γι αυτα που λεει η αππλε.. Την συνηθίσαμε...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες